Laptop Sorunları :P

Bakıyorum şimdi bu arada dell inspiron 5521-9096 ymış modeli i7 işlemci.İşlemci ve ram bakımından hiç sıkıntım yokta şu grafik ve interneti çözsem iyi olacak.Aldık kullanamıyoruz işte bak :D

---------- Spam Engelliyici 22:15 ---------- Önceki Mesaj 22:14 ----------

Standart VGA Grafik Bağdaştırıcısı yazıyor :D

---------- Spam Engelliyici 22:15 ---------- Önceki Mesaj 22:15 ----------

Ben buna bi format daha çakayım en iyisi

---------- Spam Engelliyici 22:20 ---------- Önceki Mesaj 22:15 ----------

Yardım yokmu

---------- Spam Engelliyici 22:42 ---------- Önceki Mesaj 22:20 ----------

Kimse yok mu yardım edecek

http://downloads.dell.com/FOLDER01815967M/1/Network_Driver_7RVKH_WN_6.30.223.99_A04.EXE

Bunu kurar mısınız laptopunuza hocam ?

Yok hocam est. ne sinirlenmesi. :) Tek bir harfi yazmayı unutmuşum ondan öyle olmuş. :D :D :D Düzelttim şimdi.

Haha :D bir harf neler değişitiriyor ya :D

---------- Spam Engelliyici 02:43 ---------- Önceki Mesaj 01:59 ----------

Nihayet çözdük internete girme sorunumuzu.Laptoptan ilk postumda bu oldu :) ama bir diğer sorunum şuan da ekran kartı.Performansları güncelliyorum ama ekran kartı hala 1,0 da.Aygıtlara bakıyorum ekran kartı için standart vga grafik bağdaştırıcısı diyor.Ne yapacağım nasıl bulacağım?

Hocam lan driverını kurduktan sonra windows update kısmından bütün sürücüleri tanıması lazım önemli güncelleştirmeler kısmında yazar, orayı bi kontrol eder misin

Hee ben problemi çözdüm sanırım :) windowsu kurarken update yapma hiçbir zaman demiştim :) Sen dedin de aklıma geldi şimdi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri