Laptop Tavsiye ve Önerilerinize İhtiyacım Var

futli

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kombibaymak.com
Arkadaşlar elimdeki emektar laptopum sanırım artık miyadını doldurdu.Isınma probleminden dolayı devamlı kapanmaktadır.Buda bayagı bi cansıkmaktadır.

Kendime 1000 tl ye kadar bir laptop almaya karar verdim.İşin teknik kısmından pek anlamıyorum suan kullandıgım cihazın özellikleri intel pentium P6100 2.00 GHZ 2gb ram 32 bit işletim sistemi.

Laptopu genel olarak vds ve bot sistemlerine baglanıp yt hesaplarım için kullanacagım.Arada video düzenlemek için movie maker ve ekran görüntüsü kaydı almak için basit programlar kullanıyorum.Onun dışında çocuklar için basit birkaç oyun kurulacak.

Ben birkaç laptop baktım sizlerde degerlendirip yorumlarsanız sevinirim.

LENOVO G580 59-405688 2020M 2.4GHz 4GB 500GB 15.6" Windows 8 Notebook | hızlıal.com 999 tl

LENOVO G500 59-390097 P2020M 2.4GHz 4GB 500GB 15.6" FreeDOS Notebook | hızlıal.com 919 tl yukardakinden tek farkı sanırım işletim sistemi

MSI CR61 3M-009XTR A4-5000 1.5GHz 4GB 500GB 15.6" FreeDOS Notebook | hızlıal.com 799 tl bu da fiyat olarak uygun ama ghz si az sanırım.

32 bit işletim sistemi iyimiş :D

en sondaki msi laptobu öneririm dostum.

Yav ne bilim sistem türü kısmına öyle yazmışlar özelliklerde :p

önerin için teşekkürler benim için önemli olan ısınmaması sütten agzı yanan yogurdu üfleyerek yermiş.Aradaki fiyat farkıda az sayılmaz %20 fark ediyor.

kardeş baktığın laptoplar bi halta yaramaz. boşuna alma pişman olursun. doların düşmesini bekle 2 tl ye düşerse 1200-1500 arası sağlam bi laptop alırsın.. en az 5-6 yıl götürür seni.

bu laptoblar seni 1 sene götürmez gibi.

Kardeş Amd ekran kartları erken ısınır habern olsun ona göre seçimini yap

Yav ne bilim sistem türü kısmına öyle yazmışlar özelliklerde :p

önerin için teşekkürler benim için önemli olan ısınmaması sütten agzı yanan yogurdu üfleyerek yermiş.Aradaki fiyat farkıda az sayılmaz %20 fark ediyor.

dostum belli ki mevcut laptobunun bakımını yapmamışsın eğer şu anki laptobundan sadece ısınıp kapandığı için şikayetçiysen

bilgisayarcının birinden 2 tlye termal macun ve ince uçlu yıldız tornavida alıp laptobunun içini açıp, çıkardığın her çiviyi kaybolmasını engellemek için bir peçenin üzerinde numaralandırarak koyduktan sonra fanı temizleyip işlemcinin üzerindeki macunu silip yeni aldığın macundan az bir şey döküp işlemciyi ve temizlediğin fanı yerine taktıktan sonra bir daha ısınma falan olmaz.

dostum belli ki mevcut laptobunun bakımını yapmamışsın eğer şu anki laptobundan sadece ısınıp kapandığı için şikayetçiysen

bilgisayarcının birinden 2 tlye termal macun ve ince uçlu yıldız tornavida alıp laptobunun içini açıp, çıkardığın her çiviyi kaybolmasını engellemek için bir peçenin üzerinde numaralandırarak koyduktan sonra fanı temizleyip işlemcinin üzerindeki macunu silip yeni aldığın macundan az bir şey döküp işlemciyi ve temizlediğin fanı yerine taktıktan sonra bir daha ısınma falan olmaz.

Aslında aklıma gelmedi degil ama elimdeki laptopuda zamanında teknosadan indirimli almıştım ucuz etin yagnisi yavan olur hesabı bu meretin fanının oldugu yerde ayrı bir kapak yok alt tabaka komple çıkıyor daha dogrusu ben çıkarmaya korkuyorum bagırsakları dökülecek diye.Bir ara bilgisayarcının birine sordum adam söker takarım 80 tl ni alırım ama bunlarda fan kapagı olmadıgından taktıktan sonra garanti veremem dedi çalışır çalışmaz işine.Bende güvenemedigimden bulaşmadım.

Samsung biçilmiş kaftandır laptop piyasasında. 2011 de almıştım mevcut laptomumu ve ısınma diye bir şey yok, çalışırken en ufak sesi yok ki, arkadan bakınca çalışıp ççalışmadığını dahi anlayamıyosun.
SAMSUNG Q530

Samsung biçilmiş kaftandır laptop piyasasında. 2011 de almıştım mevcut laptomumu ve ısınma diye bir şey yok, çalışırken en ufak sesi yok ki, arkadan bakınca çalışıp ççalışmadığını dahi anlayamıyosun.
SAMSUNG Q530

yok artık :D Az çok anlarım bende kardeş bu da bu konu için son yorumum olsun :D Lenovadan şaşma amd alma i5 den aşağısına bakma :)

Kardeşim benden sana öneri alabilirsen "Enaz İ5 İntel imkanın yeterse İ7 İntel, Nvidia ekran kartı, 2.4 Turbo Boss" bir pc almanı tavsiye ederim. Aynı zamanda pc aldığın andan beri pc ısınmasa bile kesinlikle soğutucu ile kullan bu çok önemli haberin olsun. [ALDIĞIN DAKİKADAN İTİBAREN SOĞUTUCU İLE KULLAN LAPTOP'UN ÖMRÜ ENAZ 1 YIL DAHA UZUN GİDECEKTİR.]

Zaten 1 ci sıraya bırakmışsın almak istediğini bence lenovodan şaşma +işlemci ekran kartı ve belleği çok iyi.

Zaten 1 ci sıraya bırakmışsın almak istediğini bence lenovodan şaşma +işleci ekran kartı ve belleği çok iyi.

1 ile 2 arasında sanırım özellik farkı yok detaya girince sadece işletim sistemi yok ucuz olanda aradaki fark 80 tl, ucuzu alıp 20 tl ye win 7 yükletsem 60 tl cepte kalsa nasıl olur.

1 ile 2 arasında sanırım özellik farkı yok detaya girince sadece işletim sistemi yok ucuz olanda aradaki fark 80 tl, ucuzu alıp 20 tl ye win 7 yükletsem 60 tl cepte kalsa nasıl olur.

Hocam Win8 kulanın derim eğer kullanıyorsanız zaten kullanış bakımından win7 den iyi olduğunu bilirsiniz.

Hocam Win8 kulanın derim eğer kullanıyorsanız zaten kullanış bakımından win7 den iyi olduğunu bilirsiniz.
win 7 kullanıyorum pc ilk geldiginde win8 vardı ama bana sanki agır kalıyor gibi gelmişti ilk formatta win 7 ye dönmüştüm.win8 de attırabilirim olabilir.Şu anki pc nin rami 2 gb oldugundan belki kasma hissettim bu cihazlarda ram 4 gb oldugundan daha rahat çalışabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri