Lcd-/Led Monitor Tavsiyesi

K.B.A.Ç

Yasaklanmış
SelamunAleykum;
Yeni bir Lcd-Led monitor almak isityorum 2.ci 18.5" - 19" modellere bakiyorum hep 130-150tl fiyat aliyorum bilgisayarcilardan , 0 almaya karar verdim garsntisi olsun vs. diye butcem 250tl bana yardimci olurmusunuz 2.ci elde alabilirim elinde fazlalik olanlar olabilir . Monitore ihtiyacim var ucuk fiyatlar yazmayin lutfen cift monitor yapicam bozuk olani verdim pc ci bakicakti ..

Tavsiyelerinizi link ile belirtirseniz sevinirim.

Hayirli Geceler, İyi Forumlar

---------- Spam Engelliyici 01:46 ---------- Önceki Mesaj 00:49 ----------

+up yardimci olucaklar yokmu
gozleri fazla yormayan olsun inch olarak 17 den buyuk olsun

suanda internet yok evde bu hafta icinde alicaz elimde para olsa acimadan alirim bende frank sormaya gerek yok ama iste fakirlik ne dersin :)

+ up tavsiyelerinizi bekliyorum elinde saglam 2.ci el olan var ise alabilirim

+up acil lazim elinde olupta kullanmayan veya tavsiye vericek yokmu hic.

[MENTION=28226]Meyriyer[/MENTION] viewsonic gozume hos geldi dusunebilirim fiyati daha assaya cekip " yuksek biseyler bakiyorum aslinda ama normal bi fiyat bu monitore gore

[MENTION=28226]Meyriyer[/MENTION] viewsonic gozume hos geldi dusunebilirim fiyati daha assaya cekip " yuksek biseyler bakiyorum aslinda ama normal bi fiyat bu monitore gore

Doğru söylüyorsunuz :) Viewsonic de iyidir ama tavsiyem Asus almanız yönünde 3 Yıl garanti sağlıyorlar, müşteri temsilcileri gayet iyi çalışıyorlar.

Doğru söylüyorsunuz :) Viewsonic de iyidir ama tavsiyem Asus almanız yönünde 3 Yıl garanti sağlıyorlar, müşteri temsilcileri gayet iyi çalışıyorlar.

asus un siyahlik derecesini sikayet ediyorlar viewsonic in yoruminda acaba ole bisey var mi

O dediğiniz eskidendi ne yazık ki. %30 İndirim deyip %15 indirim yapmayı bitirdiler. Ben de PC toplayacağım nasipse bu yaz. Karne indirimi olabilir :D

olabilir , bende dusunuyorum bi kasa toplamayi ufaktan biseyler topliyayim para gectikce aticam kenara yaza saglam makine toplucam

banada 21.5üzeri bir monitor onerebilirmisiniz fiyatda ucuk olmassa güzel olur :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri