Lcd monitör renk ayarları

drdvll

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar dün şu monitörü aldım AOC İ2269VW 21.5" 6ms (Analog+DVI-D) Full HD IPS LED Monitör - Bilgisayar - Hepsiburada.com
boyutu 19 inç falan düşünyodum bi an bunu sipariş ettim büyük olsun dedim oyun için falan. Dvi girişiyle taktım ekran kartına ama monitör oyunlarda iyi ancak webde gezinirken web sayfaları facebook,youtube,forum grimsi solgun bi görüntüde ve çok fazla parlak, parlaklıgı düşürdüm %15 e bi garip oldu gözlerimi çok yoruyor ekran ne yapayım bu renk ayarlarını falan anlayan varsa yardımcı olsun lütfen.

Renk ayarlarını şöyle bişiler yaptım ama hep değiştiriyorum:

Renkleri biraz düzelttim ama kontrast 50 parlaklık 40 yapınca dahi gözleri çok yoruyor bakamıyorm uzun süre eski monitörümde böyle birşey yoktu neden olabilir?

Kardeşim bende philps aldım ilk açtıgımda rengi çok parlaktı kendime göre ayar yaptım şu an memnunum parlaklıgı full kıstım başka bi şeye dokunmadım. Dvi girişi varsa ekran kartında destekliyorsa dvi dan bagla görüntü çok fark ediyo. Vga da hd çamur gibi dvı da cam gibi derlerya öyle görüntü var.

Kardeşim bende philps aldım ilk açtıgımda rengi çok parlaktı kendime göre ayar yaptım şu an memnunum parlaklıgı full kıstım başka bi şeye dokunmadım. Dvi girişi varsa ekran kartında destekliyorsa dvi dan bagla görüntü çok fark ediyo. Vga da hd çamur gibi dvı da cam gibi derlerya öyle görüntü var.

Dvi bağlantıda parlaklığı full kısınca bi garip oluyor 30 a indirdim tekrar beyazı çok fazla beyaz uzun süre bakamıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri