Last hit ile ilgili çalışmalar yapmanız gerek yok ve biraz kasma problemleri var. Ve o 1 ap nerden geldi anlamadım AD girmişken. Ve ADC demişsin middle lane gitmişsin. Genelde AP tristanalar mid gider. Böyle şeyler çok önemli bunlara dikkat etmelisin hataların var. Kötülemiyorum sadece eleştiriyorum daha iyisini yap diye
Oyun hakkında daha çok bilgi toplaman lazım . Mesela daha önceki nasus videon oyunu bilen biri için gerçekten kötü olmuş yanlış anlamayın özgün kanal olduğunuzdan eleştrileri olumlu yönde kullanırsanız size faydası çok olur.
1. ADC nasus demişsiniz . ADC demeniz yanlıs olmus ADC kalıbı bot lanede oynayan uzun menzilli AD kasan herolara denir. Siz Ap (yetenek gücü) kastığınız halde ADC mişsiniz.
2.Karakteri oynamadan önce skilleri hakkında bütün bilgileri bilin .Yine nasus videonuzu örnek gösterecem . Nasus 'un Q skili minyon,yaratık veya şampiyonlara lasthit atmadan önce basılıp öldürülürse güç biriktirir. Veya tristana videonuzda katarinayı kule altı kesmiştiniz sonra sıçra basarak kaçmıştınız . Aslında skillerinin özelliklerini okusanız gerek kalmaz. Katarinayı kestikten sonra w skilinizin dolma süresi 0 lanır direk o skil ile kaçabilirsiniz. Bunu yazmamdaki sebap sıçra skili gerçekten önemlidir dolma süresi uzundur . Böyle ayrıntıları bilmeniz lazım . Yabancı çalışıyo olsanız bişey demem ama bizim Türk oyuncularımız nerden laf sokabilirim diye açık ararlar videonuza kötü yorumlar gelir.
değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Sonuç olarak olumlu veya olumsuz yorumlar eksiklerimizi kapatarak bize güç kazandırır