League of Legends Hesabımı Satıyorum (Elmas 3)
Arkadaşlar merhaba, farklı oyunlarda bir takım girişimlerimden dolayı LOL hesabımı epin ya da epin sitelerinden biri için bakiye karşılığında satmayı düşünüyorum. Direk havale olarakda alabilirim ininal üzerinden. Hesabın iyi kötü her detayını paylaşıyorum sizlere.
Hesapta 128 şampiyon mevcut

Ayrıca Kha'Zix'in 4 adet rengi de mevcut.
+40 adet ifade ve +100 aşkın sihirdar simgesi var.
Hesap Elmas 2 50 küsür puan (1 Maça seriye çıkıyor)
Gelen puan 18 ile 22 arasında, %50wr var.
Şuanki elo Elmas 3 2 arasında.
Hesap bundan 3.5 ay önce 2 hafta uzaklaştırma cezası almıştır o yüzden takdir seviyesi yoktu, 1 kaç hafta önce takdir seviyesi açıldı şuan 1'ın 2/3'üncü aşamasında. Son dönemlerde hiç flame vb. kural ihlali yapılmamıştır. Hesabı yaklaşık 1 ya da 1.5 yıl önce başkasından devraldım. Kayıtlı numara yok hesapta, isteyen zaten aldığı gibi clash sekmesinden numarasını dahi ekleyebilir.
Fiyat olarak sadece bugünlük 200TL'ye indiriyorum.
Arkadaşlar merhaba, farklı oyunlarda bir takım girişimlerimden dolayı LOL hesabımı epin ya da epin sitelerinden biri için bakiye karşılığında satmayı düşünüyorum. Direk havale olarakda alabilirim ininal üzerinden. Hesabın iyi kötü her detayını paylaşıyorum sizlere.
Hesapta 128 şampiyon mevcut

Ayrıca Kha'Zix'in 4 adet rengi de mevcut.
+40 adet ifade ve +100 aşkın sihirdar simgesi var.
Hesap Elmas 2 50 küsür puan (1 Maça seriye çıkıyor)
Gelen puan 18 ile 22 arasında, %50wr var.
Şuanki elo Elmas 3 2 arasında.
Hesap bundan 3.5 ay önce 2 hafta uzaklaştırma cezası almıştır o yüzden takdir seviyesi yoktu, 1 kaç hafta önce takdir seviyesi açıldı şuan 1'ın 2/3'üncü aşamasında. Son dönemlerde hiç flame vb. kural ihlali yapılmamıştır. Hesabı yaklaşık 1 ya da 1.5 yıl önce başkasından devraldım. Kayıtlı numara yok hesapta, isteyen zaten aldığı gibi clash sekmesinden numarasını dahi ekleyebilir.
Fiyat olarak sadece bugünlük 200TL'ye indiriyorum.
Son düzenleme: