League Of Legends ile Özgün Videolarım

• Kullanıcı ODEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

ODEL

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.oguzdelioglu.com
merhaba arkadaşlar.
Oyun oynarken dedim ki ben bu kadar zaman harcıyorum bu oyuna ve neden bunları değerlendirmiyorum? sonucunda böyle bişey yapmaya karar verdim.
MorganaOP Gameplay - YouTube
Canım sıkıldıkca videolarımı kanalıma ekliyorum biraz amatör oldu fakat ilerde oturacağını düşünüyorum.
Oyunla ilgilenenler abone olursa sevinirim.Teşekkürler :)

Hocam kazancınızı Allah daim etsin. Ancak 1-2 tenkitim olacak.

1. Videoda kanalınızın url'sini öyle bir yere koymuşsunuz ki tamamen yanlış bence. Şöyle köşeye güzel bir yere iliştirseniz gerçekten güzel olur, böyle resmen oyunun ortasına kadar koymuşsunuz. Ancak ve ancak abone sayısı çok iyi. Organik midir ?

kaldır kanal linkini kardeş sıkıntı olur senin için

kaldır kanal linkini kardeş sıkıntı olur senin için

Dünyadaki tüm bu tür YT para türü forumlarını gezelim. Bir tek bizim ülkede vardır bu. İmzamı da atarım yani.
Bu huy nerden geldi yerleşti anlamıyorum bu ülkede bazılarının kafasına.

Birisi başarılı olmasında... Birisi aman kazanmasında..
Hocam bu mesela ''Ruhi Çenet Videoları'' adlı bir kanal vardır adam hastaneye gitmiş bir sahte telif attılar adamın kanal kapandı ya bilirsiniz sizde. Bu huy bilmiyorum gitmez heralde bunlarıdan.

Hocam kazancınızı Allah daim etsin. Ancak 1-2 tenkitim olacak.

1. Videoda kanalınızın url'sini öyle bir yere koymuşsunuz ki tamamen yanlış bence. Şöyle köşeye güzel bir yere iliştirseniz gerçekten güzel olur, böyle resmen oyunun ortasına kadar koymuşsunuz. Ancak ve ancak abone sayısı çok iyi. Organik midir ?

sabit bir overlay hazırlamaya çalışıyorum.İlerde daha güzel birşey yapabilirim şuan kanalı doldurmaya çalışıyorum :)

Dünyadaki tüm bu tür YT para türü forumlarını gezelim. Bir tek bizim ülkede vardır bu. İmzamı da atarım yani.
Bu huy nerden geldi yerleşti anlamıyorum bu ülkede bazılarının kafasına.

Birisi başarılı olmasında... Birisi aman kazanmasında..
Hocam bu mesela ''Ruhi Çenet Videoları'' adlı bir kanal vardır adam hastaneye gitmiş bir sahte telif attılar adamın kanal kapandı ya bilirsiniz sizde. Bu huy bilmiyorum gitmez heralde bunlarıdan.

Benim için sıkıntı yok dostum senin için konusuyorum.
Bende özgün çalışıyorum spamla işim olmaz, 2 adet özgün kanalım var.
Yarın öbürgün izlenim almaya başladıktan sonra 500 kişi videolarımı kopyalıyor hatta bana telif atıyor diye şikayet edersin burda.
Yoksa banane yazmışsın yazmamışsın istersen git dağlara taşlara yaz.

Benim için sıkıntı yok dostum senin için konusuyorum.
Bende özgün çalışıyorum spamla işim olmaz, 2 adet özgün kanalım var.
Yarın öbürgün izlenim almaya başladıktan sonra 500 kişi videolarımı kopyalıyor hatta bana telif atıyor diye şikayet edersin burda.
Yoksa banane yazmışsın yazmamışsın istersen git dağlara taşlara yaz.

Hayır ben ben neden böyle oluyor diyorum hocam yoksa kanalın paylaşılıp paylaşılmaması umrumda değil.
Bir İngiliz YTpara tarzında bir forumda görmüştüm herkes böyle görsen nasıl rahat paylaşıyor kanallarını. Bizde neden bu var diye sorguluyorum sadece. O kadar. Başka birşey değil yani. Arkadaşa yardım ettiğinin farkındayım tabi.

dostum sana bir tavsiye. başlıklarında ve açıklamalarında league of legends yazısını geçir. bunlar hep seo oluyor, aramalarda çıkmanı sağlıyor. ayrıca videoların ön resmini de sabit tutma, oyundan sahneler olsun gerekirse. insanlar ne yayınladığını bilsin.

Hayır ben ben neden böyle oluyor diyorum hocam yoksa kanalın paylaşılıp paylaşılmaması umrumda değil.
Bir İngiliz YTpara tarzında bir forumda görmüştüm herkes böyle görsen nasıl rahat paylaşıyor kanallarını. Bizde neden bu var diye sorguluyorum sadece. O kadar. Başka birşey değil yani. Arkadaşa yardım ettiğinin farkındayım tabi.

Neden böyle oluyor. Çünkü, alın teri ile bir şeyler üretip kazanmaktansa, çatır çatır başkalarının yaptıklarını çalarım cebinde ki parayı çalarım düşüncesi olduğu için.
Çünkü bir şeyler üretecek bilgi, beceri, yetenek ve bilimum diğer seçeneklerin hiç biri kendinde bulunmayan arkadaş.. asalak gibi yaşamayı kendine ilke edinmiş. Kendisi bir şey üretemediği için başkasının kazanmasından da fesatlık çekiyor. Bu iş ailevi eğitime, ahlak terbiye eğitimine kadar gider. Yazıp çizmeye gerek yok pek. Yapanda yapmayanda kendi karakterini çok iyi biliyor. Midesi kaldıran yapar. Benim boğazımdan geçmez o kazanç. Boğazından geçen yapar ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri