Led tv almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz?

darkblue

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yakınlarda bir led tv alacağım neyi alacağıma bir türlü karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim özellikle evinde olupta kullanan ve memnun kalan arkadaşlardan özellikle tavsiye bekliyorum.

LG marka tavsiye ederim bütçene göre bakabilirsin

Sunny aldım daha yeni 2 ay önce 1900 tl ye gayet memnunum 140 ekran :)

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Samsung ve lg kullaniyorum.samsung tavsiye ederim.led samsung onde bence.kumandasi bile kalite.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Samsung veya Sony den yana olsun tercihin.
Samsung 55d8000 modeli var salonda,cok memnunum.

Lg arada kendi kendine kapanip aciliyor ve wifi si sorunlu kafasina gore baglaniyo baglanmiyo.ama samsung canavar gibi ozellikle full olani.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende samsung var,Yazin annemlerede samsung aldim,Bu sektörün kralidir ayni bizdeki [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] gibi düsün :)

3D 4K felan kullanmıcaksan ki zaten 4K yayın yok TR'de izlemekte sıkıntı bu internet şartlarıyla ona göre TV almanı öneririm paranı heba etme derim. Ben aldım 3D filmi bir kere zor izledim. Benim aldım tv LG 42LF650V gayet memnunum hızından vs.

LG 55UF8507 Tavsiyemdir, güzeldir pişman olmazsın. Hayirli sabahlar.

smart òzeligi olsun yeterli gerisi faso fiso yok 3d mis yok 4k yayinmis sisirme ama büyük ekran olmali elbetteki lg kullaniyoruz samsung daha hosuma gidiyor ama herhalde boyut farkindan olabilir birde şu yanilmaya düsmeyin sinemadakinden cok alakasiz 3d aldigin 2 gozlukle en fazla 2 3 tane izlersin sonra çöp

LG kullanıyoruz görüntü kalitesi çok çok iyi ama CI modülü yok diyor bazı kanallar

tv alıcaksan sharp lg samsung tv panel üretici firmaları sıkıntı yaşamassın dıcem ne alırsan al yahu ucuz olsun :p fakat akıllıymış bulaşma güncellemeleri sıkıntı problem oldugunda bekleki açasın sonra 4000 tl verdiğin samsung tv nin iadesi için ayllarca uğraşırsın sinir olup gider LG 4k alırsın ki 4k yayın yok sadece standart yayın saglayıcının full HD kanallarını ızlersın pıyasada 4k yayınlar cıkana kadarda tv gerek kalmaz mıllet 10k yı cıkardı mantıklı olan orta duzey 3d ızlerım dıorsan al 3-5 sene sonra zaten degıstırıceksın suanda pıyasadakı en kıral tvnın dahı omru 5 yıl eskı tvlerdekı gıbı aldım 20 yıl mevzusu yok anakart arızası cıkar panel arızası cıkar oyle fıyat soylenırkı yenı TV alırsın yaptırmak yerıne benımkınde cıktı suanda 55 ekran tuplu SEG le yola devam :D

3.5 verip lg aldık görüntü ye Söz yok Full HD ama gel gelelim Smart paneline falan cok yavaş Wifi sıkıntılı. Netten film izletmiyor bellek sorunu falan filan kapatıyor filmi. O yüzden lg önermem sadece izliceksen alabilirsin görüntüye laf yk.

2 philips, 2 panasonic, 1 tane de samsung var. Lg yi ışık hüzmeleri ve kalitesiz paneller yüzünden önyargı ile bakmışımdır hep eskiden öyleydi belki yeni modellerinde düzeltmişlerdir.

Philipslerin görüntü kalitesi çok iyi sd ve hd de,özellikle sd görüntü için seçmiştim pişman olmadım. Ama smart özelliği diğerlerine göre vasat. Son yt güncellemesini de almadı philips. Philips 32 inç olanını şuan monitör olarak kullanıyorum pc de ve herhangi bir gecikme donma yok.

Panasonic ler 3d hem smart hemde görüntü kaliteleri çok iyi panellerini avrupada üretilenlerinden seçmiştim, üretildikleri yere göre bile kaliteleri değişiyor. Yine de samsung ve lg deki iptv gibi uygulamalar olmaması -yönü. Ayrıca philipse göre daha fazla gecikme süresi var (+10ms 15ms)

Samsung mutfaktaki 32inc ekranlı olan, pc den dlna ile tv lere film gönderdiğimde en kötü görüntü kalitesi bunda, renkler olağandan fazla renkleri 45 in altına indirmek gerekiyor. netliği 10 a getirmeme rağmen blurlu gibi bulanık görüntü veriyor. 480p diziyi panasonic ve philipsde hd gibi izlerken samsung da 240p gibi oluyor. Renk ayarlarıyla 1 gün oturup uğraşmak lazım kendi ayarı çok vasat.

Sonuç olarak her markanın iyisi kötüsü bulunmakta, sen marka dan ziyade model önerileriyle olaya yaklaş. Benim modeller 2,3 senelik yeni tv alanlardan hem panel hemde kalite olarak bilgi alman doğru olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri