'Ledger Nano SS'' Alt Coin Hata

Herkes ister her coinden bir cüzdanım olsun kenarda ammaa olmuyor öyle :) Hafızan dolmuş

Ledger Nano S'inize aynı anda 5 farklı uygulama indirebilirsiniz. Bunun sebebi virüs veya zararlı yazılıma karşı güvenlik önlemi olarak Ledger Nano S hafızasının 320 KB olmasıdır. 5 uygulamadan birini silip Ledger Manager'dan yeni bir uygulama yükleyebilirsiniz. Sildiğiniz Coin uygulamasındaki bakiyeniz hiç bir yere gitmez aynı şekilde korunur, uygulamayı tekrar yükleyip bakiyenize erişebilirsiniz. Bu sayede Ledger Manager'ın desteklediği her coini kullanabilirsiniz.

Cihazdaki ugulamaları silersem coinlerim kaybolur mu?
Hayır bakiyeniz hala cihazda güvenle saklanır. Coin uygulamasını geri yüklediğinizde bakiyenize erişebilirsiniz.

https://kriptotek.com/apps/help-center#!kurulum-destegi-alabilir-miyim

Ledger Nano S'inize aynı anda 5 farklı uygulama indirebilirsiniz. Bunun sebebi virüs veya zararlı yazılıma karşı güvenlik önlemi olarak Ledger Nano S hafızasının 320 KB olmasıdır. 5 uygulamadan birini silip Ledger Manager'dan yeni bir uygulama yükleyebilirsiniz. Sildiğiniz Coin uygulamasındaki bakiyeniz hiç bir yere gitmez aynı şekilde korunur, uygulamayı tekrar yükleyip bakiyenize erişebilirsiniz. Bu sayede Ledger Manager'ın desteklediği her coini kullanabilirsiniz.

Hayır bakiyeniz hala cihazda güvenle saklanır. Coin uygulamasını geri yüklediğinizde bakiyenize erişebilirsiniz.

o kadar video izledim ama bunlari görmedim gerçekten faydali bilgiler teşekkürler bende 4 tane sınırlı diye hiç kullanmadım attım köşeye duruyordu

o kadar video izledim ama bunlari görmedim gerçekten faydali bilgiler teşekkürler bende 4 tane sınırlı diye hiç kullanmadım attım köşeye duruyordu

Ben de az önce araştırınca buldum, imkanı olan varsa önce doge gibi basit coin cüzdanını yüklesin ve içine bir kaç coin göndersin, sonra cüzdanı silip tekrar yüklesin bakalım coinler duruyor mu! ;)

faydalı bilgiler hocam, Teşekkürler

4 den fazla yükleyemezsin

o kadar kurulum videosu izledim 1 i söylemedi , Teşekkürler :)

Herkes ister her coinden bir cüzdanım olsun kenarda ammaa olmuyor öyle :) Hafızan dolmuş

aynen öyleymiş :)

Ben de az önce araştırınca buldum, imkanı olan varsa önce doge gibi basit coin cüzdanını yüklesin ve içine bir kaç coin göndersin, sonra cüzdanı silip tekrar yüklesin bakalım coinler duruyor mu! ;)

Önerdiğim adımları az önce kendim denedim ve sonuç olumlu. (kendi testinizi kendiniz yapınız!)

ya ledgeri bağladım ledger wallet bitcoin cüzdanina girmedi iyi mi 10 kere filan denedim kaldırdım koydum yine köşeye :D

Ben oluşturduğum coinlere giremiyorum eth hariç

sebebi ne olabilir

ilk önce manager kurup, managerdan da diğer coin uygulamarı kurdum.
Cihazdan girmek istediğim coini seçip BTC uygulamasından giriş yaptım.

---------- Spam Engelliyici 02:21 ---------- Önceki Mesaj 02:19 ----------

ya ledgeri bağladım ledger wallet bitcoin cüzdanina girmedi iyi mi 10 kere filan denedim kaldırdım koydum yine köşeye :D

Önce manager kurup sonra BTC vs cüzdanlarını kuruyorsun. Cihazdaki btc cüzdanına girip aynı şekilde btc cüzdanı uygulamasıyla da giriş yapıyorsun.
Kurulum videosunu tekrar izle yaparsın.

ilk önce manager kurup, managerdan da diğer coin uygulamarı kurdum.
Cihazdan girmek istediğim coini seçip BTC uygulamasından giriş yaptım.

---------- Spam Engelliyici 02:21 ---------- Önceki Mesaj 02:19 ----------

Önce manager kurup sonra BTC vs cüzdanlarını kuruyorsun. Cihazdaki btc cüzdanına girip aynı şekilde btc cüzdanı uygulamasıyla da giriş yapıyorsun.
Kurulum videosunu tekrar izle yaparsın.

onları zaten kurmuştum önceden giriş yaptım 2 haftadır girmiyordum ve giriş yapmadı uygulama açılıyor ama cüzdanı açınca bağlantı kuramıyor

Chromedan bu uygulamaya girip, cihazdan da btc cüzdanını girince bağlanması gerekir.

aynı şekilde yapıyorum ''Dash'' a bağlanıyor ama btc ye alt coinlere bağlanmıyor

---------- Spam Engelliyici 18:12 ---------- Önceki Mesaj 16:38 ----------
[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] sanırım çözdüm

ilk önce alt coinleri ve bitcoini sil cihaza yüklediğin sonrasında sadece kullanmak istediğin coini yükle oluyor

aynı şekilde yapıyorum ''Dash'' a bağlanıyor ama btc ye alt coinlere bağlanmıyor

---------- Spam Engelliyici 18:12 ---------- Önceki Mesaj 16:38 ----------

[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] sanırım çözdüm

ilk önce alt coinleri ve bitcoini sil cihaza yüklediğin sonrasında sadece kullanmak istediğin coini yükle oluyor

aynen dediğini yaptım çalıştı ama çok saçma :D

Böyle bir hata alıyorum arkadaşlar sebebi nedir?

Sıfırladım yeni kurdum cihazı.

5ydj4l.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri