leptop onerisi lutfen yardim

delmandede

Kayıtlı Üye
mehaba arkadaslar asagidaki gibi ozellikleri olan bir leptop onerirmisiniz.
# fiyat max 1.400 ekar olmali
# isinma problemi olmasin
# hiz normal seviyede yeterli olsun

bu ozelliller basta olmak ozere hangi laptopu almaliyim marka model olarak yazsaniz sewinirim. simdiden tesekkurler

mehaba arkadaslar asagidaki gibi ozellikleri olan bir leptop onerirmisiniz.
# fiyat max 1.400 ekar olmali
# isinma problemi olmasin
# hiz normal seviyede yeterli olsun

bu ozelliller basta olmak ozere hangi laptopu almaliyim marka model olarak yazsaniz sewinirim. simdiden tesekkurler

ısınmasını istemiyosan sony alıcan. Bi de sony'ler bataryası çok uzun ömürlü oluyo. Bu modelde de öyle mi bilmiyom ama bi bak buna istersen.

Sony Vaio SVE1512M1EW İ5-2GB EKRAN KARTI 750 GB GittiGidiyor'da 90702127

tesekkurler arkadaslar onerileriniz icin simdi inceliyecegim.

GT-I9003 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu aralar f/p olarak tercih edilen laptoplar lenovo laptoplardır.Bakmanı öneririm.IBM kalitesine güvenebilirsin.

cok saolun galiba lenovo baya bi atakta herkes memnun simdin telden griyorum eve gidince detayli kontrol ederim. insallah lenovolarda isinma ve ses cikarma problemi yoktur.

ısınmasını istemiyosan sony alıcan. Bi de sony'ler bataryası çok uzun ömürlü oluyo. Bu modelde de öyle mi bilmiyom ama bi bak buna istersen.

Sony Vaio SVE1512M1EW İ5-2GB EKRAN KARTI 750 GB GittiGidiyor'da 90702127

Sony demi isinma Problemi yok ?

Bu fiyata isinmayan laptop zor bulursun...

isinir fan bazen seni bile rahatsiz eder ama bazi laptolar o isiya dayanir bazilari ise Ciddi hasarlar birakir yani isinmasin fan beni rahatsiz etmesin diyorsan ciddi paralar harcamalisin ki normal hizda olsun demissin normal bir kullanim icin servisi duzgun olan markalari sec normal kullanimda zaten cogu laptop isinmaz HP ler haric onlar uyku modunda bile isiniyor :)

Servis olayinda yasadigim ve tavsiye edecegim iki marka

Dell ve Toshiba Toshiba musteri memnuniyetine onem veriyor islemlerinizi hizli gerceklestiriyor fakat herkes gibi kullanici hatasi durumlarina cok dusuruyor ama dedigim gibi musteri memnuniyetleri iyidir.

Dell ise adamlar kendilerini asmis diye bilirim TR bayii ligin yapan firmada calistim yerinde hizmet garantileri var laptopda ne sorun olursa olsun telefonda tarif ediyorsun sana en yakin servisden eleman geliyor gozuyun onunde tamir edip gidiyor yok arastirma yok bakma yok gonderme ugrastirmiyorlar para IST geliyor hangi il olursa olsun bu yuzden IST disi islemler 3-4 gun suruyor parca geldiginde eleman da size geliyor :)

bu tarz seylerde cok marka model veren olur kafan iyice karisir keske aklina gelen ilk markayi alsaydin :)

cevabin icin tesekkurler cunku hp var inanin felaket isiniyor :-) zaten normal kullanim icin o fiyati soyledim isinma derdini bildigim icim burda bilgili arkadaslardan tavsiye istedim bakalim ne olacak hayirlisi artik . sonra aldigim markayi yazarim :)

hocam dayanıklılık diyorsan lenovo alcaksın..güneş sıcaklık pis kir vız gelir tırıs gider
kız gibi narin ufak bişide hasar vercek bişi istiosan hertürlü sorunu olur ucuzmu ucuz dandiklikte birbiri ile yarışan laptop istiosan acer veya casper alıcan.
gerçekten iyi bir laptop istiosan toshiba iyidir....
param cok diosan ince zarif kalite olsun diosan dünyanın en iyi markası apple dan alıcan

bütün bunları göz önünde bulundurduktan sonra işlemcin kesin intel olmalı o paraya i7 alamıcan belli...i5 alabilirsin sakın intel işlemciden vazgeçme... en az 4 gb ram olsun .ekran kartı ise harici olsun... paylaşımsız 1 gb...

1400 liraya dediğim gibibulursun...

bu arada akakce.com dan al... orda türkiyede hemen hemen en düşük fiyatları veren laptopları bulursun ::)

cevap icin tesekkurler :-) aynen benim para en cok ozellikli lenovo geloyor sanirim. onu hic kulanmadim. hp isinma berbat. casper vardi o dokuldu zaten . suanda birinci tercih lenovo gozukuyor.

hocam dayanıklılık diyorsan lenovo alcaksın..güneş sıcaklık pis kir vız gelir tırıs gider
kız gibi narin ufak bişide hasar vercek bişi istiosan hertürlü sorunu olur ucuzmu ucuz dandiklikte birbiri ile yarışan laptop istiosan acer veya casper alıcan.
gerçekten iyi bir laptop istiosan toshiba iyidir....
param cok diosan ince zarif kalite olsun diosan dünyanın en iyi markası apple dan alıcan

bütün bunları göz önünde bulundurduktan sonra işlemcin kesin intel olmalı o paraya i7 alamıcan belli...i5 alabilirsin sakın intel işlemciden vazgeçme... en az 4 gb ram olsun .ekran kartı ise harici olsun... paylaşımsız 1 gb...

1400 liraya dediğim gibibulursun...

bu arada akakce.com dan al... orda türkiyede hemen hemen en düşük fiyatları veren laptopları bulursun ::)

lenova demissiniz evet saglam hantal bi laptop ozelliklerinin performansini vermeyen bir bilgisayar ben tavsiye etmiyorum ayrica acer demissiniz ben 2 yil acer kullandim ve cok da acer sattim 1 gun olsun sikayet gelmedi 1 kere ikinci el sattim 1 yil sonra ekran karti arizasi ile geldi 512 MB ekran karti vardi satarkende dedim oyuna merakli birisiydi sana gelmez dedim ama parasi ona yetti o an icin istedigi oyunlarada musaitti ama beni dinlememis belliki zorlamis 1 yil sonra goruntu gitti diye geldi her markada iyisi kotusu var fakat Casper ve HP tamamen bozuk, Casper iyi bi rlaptopdu gorsellik acisindan hala iyi bir tasarim cikartiyor ama cok derleme toplama oda yapmis oldugu cilginca kampanyalardan kaynakli bir yerden cikartacak o maliyeti tavsiye etmeyecegim 2 marka HP ve Casper dir ama Acer icin oyle diyemem

Toshiba - Acer - Dell - bu markalar bana hic sikayet getirmedi ha birde lenova var tabi buda sikayet getirmedi fakat bu laptobun sorunu ozelliklerinin performansini vermemesi Asus da guzel fiyat konusunda TR durumunu bilmiyorum bu yuzden sunu alin bunu alin diyemiyorum fiyat konusunda elestiri yapmiyorum ama marka detaylari isterseniz tavsiylerim

Toshiba
Acer
Dell
Lenova
Asus
Sony Vaio
siralamaya takilma rast gele yazdim

verdigim markalar uzerinden piyasada ki fiyata gore degerlendirme yaparsin

bende sony vaio var 17.3 ekranlı diger laptoplara göre biraz büyük :D ama ısınma problemi hiç çekmiyorum açıkcası bataryası da 2 seneyi geçti hala bitmedi iyi durumda ki bataryayı hiç çıkarmadım.Bundan önce Acer vardı ciddi derece hasar bırakacak sıcaklıga ulasıyordu öyle söylim :D Bence SONY :)

tabiki bilgilerine guveniyorum bende isterdim 2.500 luk bir para ayirip guzel bir leptop almak ama biraz bakinca lenovo yakin biraz digerleri kaliteli ama para iste. hayirlisi artik. guzel bilgileriniz icin tesekkurler. bide bu bilgiler cok degerli cunku sonradan alacak insanlar icinde yararli olacagini umuyorum. selametle..

Hocam mesajlardan bilg. işinden anladığınızı anladımda.Benimde size bir kaçsorum olucak.

Önümüzdeki bir kaç ay içinde laptop almayı düşünüyorum.Gaming türünde.Araştırdım ve msi markasını bilmiyorum biliyormusunuz . ge60 ve ge70 ssd li modelleri hoşuma gitti.2200liradan 5-6 ya kadar fiyat aralığı var.Bilginiz varsa bu msinin gaming laptopları hakkında bilgi verirmisniz ?

---------- Mesaj saat 03:40:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:39:15 civarında gönderildi. ----------

lenova demissiniz evet saglam hantal bi laptop ozelliklerinin performansini vermeyen bir bilgisayar ben tavsiye etmiyorum ayrica acer demissiniz ben 2 yil acer kullandim ve cok da acer sattim 1 gun olsun sikayet gelmedi 1 kere ikinci el sattim 1 yil sonra ekran karti arizasi ile geldi 512 MB ekran karti vardi satarkende dedim oyuna merakli birisiydi sana gelmez dedim ama parasi ona yetti o an icin istedigi oyunlarada musaitti ama beni dinlememis belliki zorlamis 1 yil sonra goruntu gitti diye geldi her markada iyisi kotusu var fakat Casper ve HP tamamen bozuk, Casper iyi bi rlaptopdu gorsellik acisindan hala iyi bir tasarim cikartiyor ama cok derleme toplama oda yapmis oldugu cilginca kampanyalardan kaynakli bir yerden cikartacak o maliyeti tavsiye etmeyecegim 2 marka HP ve Casper dir ama Acer icin oyle diyemem

Toshiba - Acer - Dell - bu markalar bana hic sikayet getirmedi ha birde lenova var tabi buda sikayet getirmedi fakat bu laptobun sorunu ozelliklerinin performansini vermemesi Asus da guzel fiyat konusunda TR durumunu bilmiyorum bu yuzden sunu alin bunu alin diyemiyorum fiyat konusunda elestiri yapmiyorum ama marka detaylari isterseniz tavsiylerim

Toshiba
Acer
Dell
Lenova
Asus
Sony Vaio
siralamaya takilma rast gele yazdim

verdigim markalar uzerinden piyasada ki fiyata gore degerlendirme yaparsin

1-hocam öncelikle kesinlikle ısınmasın diosansa asus u tavsiye ederim
2-elimde hp var demişsin ısınma problemi evt doğrudur fakat özellik oalrak ne yazıyorsa en iyi şekilde hakkını veren nadir markalardandır
3- toshiba alacaksan kasasına dikkat et plastik kasalıları hp dende fazla ısınıyor
4- ekran kartı modellerine mutlaka bak nvidia gt635m de de 2gb yazıyor gt540 dada fakat aralarında dünya kadar fark var gt540 kaliteli 1gb ekran kartları kadar performans vermiyor nerdeyse
5-benim tavsiyem kesinlikle bu:MSI CX61 0NE-445XTR Intel Core i5-3230M 4GB 500GB 2Gb 15.6 inç Notebook
ve sitede türkiyenin önde gelen sitelerinden msi ı zaten bilmiyeniniz yoktur zmanında açmadığı oyun veya program olursa geri iade garantili satıyorsualr bilgisayarlarını

ki bunalrın dışında 70 lira farkla garanti kapsamı altında site 4gb ram daha ekliyor bilgisayara

telefondasın diye editliyorum: bilgisyarın özellikleri:
işlemci: Intel Core i5 3230M (2.6GHz T.Boost 3.2GHz)
Ekran Kartı : Nvidia GeForce GT635M 2gb
Disk Kapasitesi : 500 Gb
Bellek (Ram) : 4 GB (dediğim gibi site +4gb 67 mi 70 tl mi öyle bi paraya ekliyor)
fiyat:1.158,62 TL (KDV Dahil) ---> ram taktırmak istersen 1230 felan olur heralde en fazla

Isınma problemi şuanda neredeyse bütün markalarda vardır yalnız kasaları alüminyum olan kasalardan al en azından ısınsa bile çok çabuk soğuyabiliyor ve aslında çokta fazla ısınma olmaz yalnız oyunlarda ısınma olur .Bende Lenovo z580 kullanıyorum tavsiye ederim. Fiyata göre bu özellikler çok iyi .

Ben 1.300 civarındayken almıştım ama şimdi doların firlamasıyla fiyatlarda firlamış biraz bekleyin derim.
http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z580-59332469-notebook-urun7944.html

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri