LetsonCorpNetwork Duyan Bilen Var mı?

batuhannoyan

Kayıtlı Üye
Bazı yeni eski kanallara denk geldim böyle bir network ismi çıkıyor. Bu bir yt partner mi yoksa endemol tarzı telif koruyan bir şirket midir? Bilen duyan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.. Google de arattım ama bir şey anlamadım bulduklarımdan :)
Bu arada bentpixel tarzı bir network buldum buyrun denemesi bedava : http://www.necessarygaming.com/

Son düzenleme:
Kapananlari oduyrsa telifleride bkletyrsa hmn dalalim :)

Adamlar video ortası reklam neyim girmiş keşke bi dediğiniz gibi bir partner olsada alternatif olsa.... Zaten partner araştırmasındayım bulduğumu yazacam buraya millet gizliyor bildiğini de ne gerek var Quiz Life gibi 10 tane partner bulsak insanlar en azından bir iki partnere yüklenme yapmaz böylelikle işin suyu da çıkmaz

Adamlar video ortası reklam neyim girmiş keşke bi dediğiniz gibi bir partner olsada alternatif olsa.... Zaten partner araştırmasındayım bulduğumu yazacam buraya millet gizliyor bildiğini de ne gerek var Quiz Life gibi 10 tane partner bulsak insanlar en azından bir iki partnere yüklenme yapmaz böylelikle işin suyu da çıkmaz

Aynen hocam olsada paylassak bentpixel var kapnmyn 0.2 dahi olsa oduyor.kpnan knalim var odemedi dye yazmadim buraya

Yok mu bunu bilen biri güncel... Bir partner olduğu bence kesin ama sitesini bulamadım

Son düzenleme:
rus oldugu kesin,bikaç kanala baktım hepsi rus ama adamlar biretsel olarak kendileri mi kanalları topluyor nedir ortalıkda bişey yok bunlarla ilgili.

Yeni kurulan networkler google gözünde eksi puana düşmemek için başlangıç olarak özgün kanalları kabul ederler, ilerleyen zamanlarda artık o kadar çok kazanç ve kanal vardırki bu kontrol işlemi bir sistem tarafından kontrol edilmeye döner ve spamada göz yummaya başlar network, bu yeni network bu riski göze alıcağını zannetmiyorum.

Alın size birde bentpixel tarzı bi network daha belki bilenler vardır bu partner bize uyarmı orası meçhul denemek lazım : NecessaryGaming - YouTube Network FREEDOMMUŞ
NecessaryTv Network diye geçiyor

---------- Spam Engelliyici 03:26 ---------- Önceki Mesaj 03:21 ----------

Sağolasın hocam vallahi arayıp bulmuşun da sence bize uyarmı gördügün kadarıyla.. Galiba herhangi bir şart yok kanallar için çeviriden ben öyle anladım. Adamlar rus çıktı yine :)

Son düzenleme:
Alın size birde bentpixel tarzı bi network daha belki bilenler vardır bu partner bize uyarmı orası meçhul denemek lazım : NecessaryGaming - YouTube Network
NecessaryTv Network diye geçiyor.

---------- Spam Engelliyici 03:26 ---------- Önceki Mesaj 03:21 ----------

Sağolasın hocam vallahi arayıp bulmuşun da sence bize uyarmı gördügün kadarıyla.. Galiba herhangi bir şart yok kanallar için çeviriden ben öyle anladım. Adamlar rus çıktı yine :)

hocam detaylı kontrol etmedim. diğer konuda arkadaş bir kanalıyla başvurmuş sonuçlarını yazacak bekleyelim bi kaç gün anlarız durumu.

Bazı yeni eski kanallara denk geldim böyle bir network ismi çıkıyor. Bu bir yt partner mi yoksa endemol tarzı telif koruyan bir şirket midir? Bilen duyan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.. Google de arattım ama bir şey anlamadım bulduklarımdan :)
Bu arada bentpixel tarzı bir network buldum buyrun denemesi bedava : NecessaryGaming | YouTube Network

Hemşerim bu network de baglama istegi gönderdiğimde bu çıkıyor

Freedom! would like to:

Bu partnerdeki son durum nedir sanırım zeplin buradan hubluk almış.. Kanallar resmen elimizde yatıyor..

alım şartları zeplin kadar kolay değil arkadaşlar.neticede ana network diyorsunuz.

Saldırma derken herkes direk oraya başvurmaya çalışır.Partnerlerin çekindiği bir durum adlarının çıkması.Spam network diye adları çıkarsa bu alımlar da durur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri