Levent Kırca vefat etmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dervegider

Kayıtlı Üye
Son yıllarda ne çok ölen ünlü, sanatçı oluyor. Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşamamalıyız gençler. :)

Karaciğer kanseri sebebiyle bir süredir tedavi gören usta tiyatrocu Levent Kırca'nın vefat ettiği öğrenildi.

Levent Kırca vefat etti

Off bee.. En sevdiğim sanatçılardan biriydi .. Ölümüne kemal sunaldan sonra üzüldüğüm sanatçılardan birisi ... İlk defa bir ünlü için bu kadar üzüldüm yaa ..

son dakika sitelerine düşmedi daha çok enteresan doğru habermi kaç yaşındaydı yav

---------- Spam Engelliyici 03:26 ---------- Önceki Mesaj 03:25 ----------

Karaciğer kanserine yakalandığı ortaya çıkan Levent Kırca, verdiği bir demeçte,"Bugün ben ölüyorsam, şunu bilerek ölüyorum: Cumhuriyetime sahip çıktım, hep Atatürkçüydüm, hep de öyle kaldım." demişti.

son dakika sitelerine düşmedi daha çok enteresan doğru habermi kaç yaşındaydı yav

---------- Spam Engelliyici 03:26 ---------- Önceki Mesaj 03:25 ----------

Karaciğer kanserine yakalandığı ortaya çıkan Levent Kırca, verdiği bir demeçte,"Bugün ben ölüyorsam, şunu bilerek ölüyorum: Cumhuriyetime sahip çıktım, hep Atatürkçüydüm, hep de öyle kaldım." demişti.
bende ona şaşırdım inşallah dogru değildir

Allah günahlarını affetsin. Allah rahmet eylesin. Yaşımız yetiyor. Olacak o kadar ile büyüdük. Keşke hep öyle kalsaydı zihnimizde.

Son düzenleme:
ölümlü dünya sırası gelen gidiyor....

Allah rahmet eylesin

Bizzat hiç sevmediğim biriydi ama Allah rahmet eylesin.

Kardeş kalbini kırarım,kırarlar.. Sen cenazede hakkını helal ediyormusun dediklerinde sevmezdim ama helal olsun mu diyorsun ??

Sev yada sevme senin kararın tabi ki ama ben bir seveni olarak acısını yaşıyorum.Sevmiyorum dersen bu hassas anımda seni ister istemez ezerim.Yapma...

90'lı yıllarda bizi mutlu etti. allah günahlarını affetsin.

Kardeş kalbini kırarım,kırarlar.. Sen cenazede hakkını helal ediyormusun dediklerinde sevmezdim ama helal olsun mu diyorsun ??

Sev yada sevme senin kararın tabi ki ama ben bir seveni olarak acısını yaşıyorum.Sevmiyorum dersen bu hassas anımda seni ister istemez ezerim.Yapma...

Polemik yaratmaya siyasete girmeye gerek yok, mesajı editledim, Allah iyi kötü kim öldüyse ayrım yapmaksızın cümlesine rahmet eylesin.

---------- Spam Engelliyici 00:43 ---------- Önceki Mesaj 00:41 ----------

sev yada sevme insan ölmüş onumu sordular şimdi sana yapmayın böyle Allah rahmet eylesin de geç gerginlik yaratacak mesaj atmanın alemi yok

Haklısın yanlış anlanmaya müsait. Editledim.

Cok guldururdu bizi rahmetli cok severdik kendisini fani dunya iste olacak okadar... Allah rahmet eylesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri