LG 42LB652V vs SAMSUNG UE40H6290

bana sorma ben samsung'un tüm ürünlerine karşıyım :)

---------- Spam Engelliyici 18:13 ---------- Önceki Mesaj 18:13 ----------

ama LG derim onun bi kalitesi var.

kesinlikle lg bende yakında alıcam 2. linkteki iyiye benziyor ama 42 ekran yeterlimi acaba 47-50 arası düşünüyorum tabi bu özelliklerle 50 ekranı 2000 altı bulmak çok zor

Lg kullanıyorum kumanda olsun internet vs. menüler çok rahat ve bol uygulama var çok güzel telefonunuzla bile kontrol edebiliyorsunuz :)
edit : 3d gözlüklerde gayet hoş ve güzel benim tv nin yanında 4 + 2 game 3d gözlük verdiler

Arkadaslar geçen ayda tv bakıyordum alamadım . Limitleride arttırdım biraz bu hafta icinde tv alayım diyorum bu ikisi arasında kaldım anlayan arkadaslar bir el atabilirmi.

SAMSUNG UE40H6290 40"(102 CM) 3D FHD SMART LED TV DAHILI HD UYDU WIFI - Vatan Bilgisayar

LG 42LB652V 42" 500Hz WiFi Uydu Alıcılı 3D SMART FULL HD LED Fiyatı

lg goruntu kalıtesı her zaman daha ıyıdır, ayrıca televızyondan ınternete gırıp ıslem yapıcaksan flash player destegı altında lg de mevcut belırlı televızyonlarda sanırım bundada olması gerek bunada dıkkat ederek al resmı sıtesınden canlı yardımdan bılgı alabılısın her turlu sorularına

Hocam Uydu Alıcılı Tv lerin kanal geçişi yavaş olabiliyor..Uydu alıcılı Tv alacaksanız O Tv nin kanal geçiş hızına bakın ona göre seçim yapın

samsung un benzer modelini kullanıyorum kanal geçişleri ne hızlı ne yavaş (2 dahili alıcı var),kumandası bazen adamı deli ediyor 8-10 saniye sürüyor algılaması (sanırım çalışmadığı zaman pili kapatıyor),görüntü kalitesi çok iyi o yönden sıkıntı yok.Sadece samsung için konuşmuyorum ama bundan sonra smart tv almam çok az kullanacağın özellikler için cihaz gereksiz yere karmaşık hale geliyor TV alacaksan sadece TV fonksiyonu olan kaliteli panele sahip cihazları tavsiye ederim.

kullandığım model http://www.hepsiburada.com/liste/sa...px?productId=evsamue40h7000&categoryId=163192

Son düzenleme:
samsung un benzer modelini kullanıyorum kanal geçişleri ne hızlı ne yavaş (2 dahili alıcı var),kumandası bazen adamı deli ediyor 8-10 saniye sürüyor algılaması (sanırım çalışmadığı zaman pili kapatıyor),görüntü kalitesi çok iyi o yönden sıkıntı yok.Sadece samsung için konuşmuyorum ama bundan sonra smart tv almam çok az kullanacağın özellikler için cihaz gereksiz yere karmaşık hale geliyor TV alacaksan sadece TV fonksiyonu olan kaliteli panele sahip cihazları tavsiye ederim.

kullandığım model Samsung UE-40H7000 40" 600Hz (Dört Çekirdek) Wi-Fi Uydu Fiyatı

bende öyle düsünüyorum 3d yi ne kadar kullanıcam sanki smart a da gerek yok pc baglarım diyorum ama bilmiyorum dediginiz gibi paneli saglam 3d smartı olmayan tv önerebilecekmisiniz

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] konuya bekleniyosun

lg g2 im var sırf telefondan kumanda özelliği için lg tv alıcam. samsungda neymiş boşver :D

bende öyle düsünüyorum 3d yi ne kadar kullanıcam sanki smart a da gerek yok pc baglarım diyorum ama bilmiyorum dediginiz gibi paneli saglam 3d smartı olmayan tv önerebilecekmisiniz

yani özel bir kullanım amacın yoksa smart tavsiye etmiyorum bende hocam,özel bir model öneremem ama sony bakabilirsin ben yakın zamanda sony almayı düşünüyorum kullananlar var çok memnunlar

Bende LG'nin 55 inç olanını kullanıyorum ve çok memnunum. Tavsiye ederim.

İmzama bir bakın !

LG ve Samsung şu an piyasanın en iyi markalarıdır. İkiside sizi pişman etmez hocam. Ben Samsung kullanıyorum çevremde de 10'a yakın aldık hiç birinde sıkıntı yok aynı şekilde LG'den de çok memnunlar. 1000'de 1 biri sıkıntı yaşar size alma der aldanmayın. Birde Smart TV olayı ilk başlarda heyecanlı geliyo ama boş pek kullanan yok Youtube dışında

lg g2 im var sırf telefondan kumanda özelliği için lg tv alıcam. samsungda neymiş boşver :D

Samsung'da da var hocam.

Şuan piyasada alına bilecek 2 marka var biri Sony diğer LG.Bir Sony fanı olarak tabi ki Sony almanı isterim. Fakat LG'nin panellerinde iyidir. Samsung dan uzak durun hangi ürün olursa olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri