LG 47La640s led tv sizce nasıl ?

rserin75

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar biraz önce abim teknosadan LG 47La640s led tv almış ( bana sormadan ) led tv den anlayan arkdasşlara bir kaç sorum olacak..

1: LG 47La640s led tv bu modeli nasıl bilirsiniz ?
2:LG Markasını nasıl bilirsiniz ?
3:Herhangi bir sorunda teknosa bize sorun cıkartırmı ?

Yardımlarınız için Şimdeden teşekkürler..

Arkadaşımda var aynısı güzel tv. Yanında orjinal kumanda veriyolar. Bi kumandası daha var onu 75 tl yemi ne satın alıyosun. Onla ekranda bi mause çıkıyo laptop kullanor gibi mauseyle kontrol ediyon gayet güzel. Tvden kayıt yapıyomuş ama sadece usb hardisk olması lazımmış atması için olmadıgı için deneyemedik.

dedigim kumandada bu. https://www.google.com.tr/search?q=...b-s-3d-fhd-smart-led-lcd-tv-4x-3d-go;1024;783

Arkadaşımda var aynısı güzel tv. Yanında orjinal kumanda veriyolar. Bi kumandası daha var onu 75 tl yemi ne satın alıyosun. Onla ekranda bi mause çıkıyo laptop kullanor gibi mauseyle kontrol ediyon gayet güzel. Tvden kayıt yapıyomuş ama sadece usb hardisk olması lazımmış atması için olmadıgı için deneyemedik.

dedigim kumandada bu. https://www.google.com.tr/search?q=...b-s-3d-fhd-smart-led-lcd-tv-4x-3d-go;1024;783

hım. peki interneti normal browser gibi mi kullanılıyor. bir arkdasın tv sinde görmustum sadece youtube twitter gibi sitelere giriyor. baska siteye girmiyordu. mesela oradan ytpara.com girebilir miyim ?

hım. peki interneti normal browser gibi mi kullanılıyor. bir arkdasın tv sinde görmustum sadece youtube twitter gibi sitelere giriyor. baska siteye girmiyordu. mesela oradan ytpara.com girebilir miyim ?

Her siteye giriyor. Ama gösterdigim kumanda olacak. Film izlerken boyutu yüksek filmlerde hafıza dolu uyarası veriyor bazen 720piksel de felan.

Herhangi bir sorunda teknosa kesinlikle muhattap olmuyor. Direk garanti ile yüz göz oluyorsunuz.

Geçen sene 106 ekran led tv almıştım, ekranda ışık hüzmesi vardı teknosaya geri aldırtamadım ürünü.Mecbur garantiye gitti ve panel değişti.

660s kullanıyorum ben tek kelimeyle mükemmel 42' 106 ekran internet smart tv 3d ne ararsan var akıllı kumandası (mouse) 660s almanı tercih ederim

lg bana göre hiç iyi değil, tasarımından hoşlandım vs derken az daha alıyoduk lgyi internete girmek cart curt için televizyon alınmaz philips kullanıyorum 7007k bu şubatta falan aldım çok memnunum 3 bin tl gibi bir rakama almıştık ozaman ambilighti çok hoş smart tvsi kullanışlı görüntü kalitesi fiyatına göre en iyilerinden biri diyebilirim ve inanın tablet aldım 3 bilgisayar değiştirdim bir sürü tel gitti parasına acımadıgım tek şey.

Bizim smart tvde gayet iyi ancak ne bileyim anca haberleri falan okurum ara sıra harddiskten vs film izlerseniz izleyin ancak web browserden daha o seviyede değil tvler. Görüntü kalitesi 1. tercihiniz olsun derim ben size panasonic vs onlarıda inceleyebilirsiniz.

Bu arada 3d vs gibi şeylerle magazalarda kandırmaya çalışıyorlar bi 3 sene sonra belki gözlükle izlemek hiçte zevkli değil kanmayın. Netten araştırın yorumları vs iyice teknosa magazasının elemanları lg ile samsunga çok bastırıyo paralı elemanmış gibi

bu arada yanıltmış gibi olmayım bu benim şahsi kanaatim benim teyzem lg kullanıyor ve sorunlara karşın böyle bir yazı yazdım bu la serisinide pek inceleme fırsatım olmadı ben genel lg adına konuştum

lg bana göre hiç iyi değil, tasarımından hoşlandım vs derken az daha alıyoduk lgyi internete girmek cart curt için televizyon alınmaz philips kullanıyorum 7007k bu şubatta falan aldım çok memnunum 3 bin tl gibi bir rakama almıştık ozaman ambilighti çok hoş smart tvsi kullanışlı görüntü kalitesi fiyatına göre en iyilerinden biri diyebilirim ve inanın tablet aldım 3 bilgisayar değiştirdim bir sürü tel gitti parasına acımadıgım tek şey.

Bizim smart tvde gayet iyi ancak ne bileyim anca haberleri falan okurum ara sıra harddiskten vs film izlerseniz izleyin ancak web browserden daha o seviyede değil tvler. Görüntü kalitesi 1. tercihiniz olsun derim ben size panasonic vs onlarıda inceleyebilirsiniz.

Bu arada 3d vs gibi şeylerle magazalarda kandırmaya çalışıyorlar bi 3 sene sonra belki gözlükle izlemek hiçte zevkli değil kanmayın. Netten araştırın yorumları vs iyice teknosa magazasının elemanları lg ile samsunga çok bastırıyo paralı elemanmış gibi

bu arada yanıltmış gibi olmayım bu benim şahsi kanaatim benim teyzem lg kullanıyor ve sorunlara karşın böyle bir yazı yazdım bu la serisinide pek inceleme fırsatım olmadı ben genel lg adına konuştum

teşekkürler bilgilendirmen için.

tekno garanti yaptırmışmı

ayrıca bu model çok satıyo teknosada rahat ol sıkıntı yok

Tv nin özelliklerini yazarsan 12 yıllık TV ve Uydu sektöründe yer alan birisi olarak değerlendirme yaparım...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri