Suan telefonsuzum arkadaslar
Lg g4 yada g3 alirnirmi acaba iphone ile kiyaslamada iphone kafa tutar mi ?
Lg g4 yada g3 alirnirmi acaba iphone ile kiyaslamada iphone kafa tutar mi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kullananlar acaba detayli bilgilendirme yapabilirmi ?
Kamera hizli aciliyormu donma kasma yapiyormu gercekten hd cekim varmi oyun performansi iyimi birkac uygulama actiktan sonra isinma ve pil sorunu kasma sorunu oluyormu acaba detayli bilgilendirme yaparmisiniz
lg g3 kullanıyorum genel olarak memnumum oyun oynarken az buçuk ısınıyor telefon normal kullanımda şarjı on numara gidiyır ekran kalitesi tartışılmaz zaten donanım olarakta çok iyi 4k videoda kayıt yapıyor
bunlardan detaylı kalkıpta anlatacak kişi yoktur sanırım telefonun kronik sorunu yok kullanıyorum kamera güzel benden çekip atmamı falan isteme amaKoskoca forumda detayli guncel bir gozle anlatim yapacak yokmudur ya
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.