Lg alinirmi ? Fikir arayisi

zyjo1

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.google.com
Suan telefonsuzum arkadaslar
Lg g4 yada g3 alirnirmi acaba iphone ile kiyaslamada iphone kafa tutar mi ?

samsung ve lg değeri düşer apple'in düşmez kardeşim apple al her yönden iyidir.

LG G4 güzel telefon. Burda senin sorunun telefonları karşılaştırmak değil bence işletim sistemi seçiminde bulunmak. Android mi? iOS mu? Ya da telefon alırkenki amacını belirtirsen yardımcı olabiliriz.

Kullananlar acaba detayli bilgilendirme yapabilirmi ?
Kamera hizli aciliyormu donma kasma yapiyormu gercekten hd cekim varmi oyun performansi iyimi birkac uygulama actiktan sonra isinma ve pil sorunu kasma sorunu oluyormu acaba detayli bilgilendirme yaparmisiniz

lg g3 kullanıyorum genel olarak memnumum oyun oynarken az buçuk ısınıyor telefon normal kullanımda şarjı on numara gidiyır ekran kalitesi tartışılmaz zaten donanım olarakta çok iyi 4k videoda kayıt yapıyor

Kullananlar acaba detayli bilgilendirme yapabilirmi ?
Kamera hizli aciliyormu donma kasma yapiyormu gercekten hd cekim varmi oyun performansi iyimi birkac uygulama actiktan sonra isinma ve pil sorunu kasma sorunu oluyormu acaba detayli bilgilendirme yaparmisiniz

+sesi yuksek mi

lg g3 kullanıyorum genel olarak memnumum oyun oynarken az buçuk ısınıyor telefon normal kullanımda şarjı on numara gidiyır ekran kalitesi tartışılmaz zaten donanım olarakta çok iyi 4k videoda kayıt yapıyor

hocam kaydettiğiniz videoları youtube a yüklüyormusunuz
bu videoları bilgisayara uyumlu hale getirebilirmiyiz yoksa yutupta dar ekran çıkıyor

Koskoca forumda detayli guncel bir gozle anlatim yapacak yokmudur ya
bunlardan detaylı kalkıpta anlatacak kişi yoktur sanırım telefonun kronik sorunu yok kullanıyorum kamera güzel benden çekip atmamı falan isteme ama :) nette bi sürü çekilmiş foto var istersen test yapanda var ses vs sorun yok sağlam telefon ..
https://www.youtube.com/watch?v=Nad7AByril4

https://www.youtube.com/watch?v=QzUP3wFuQLY

https://www.youtube.com/watch?v=pYqW6PB70sU

iphone tercih et androidle nasıl uğraşıyorsunuz

Bugun note 5 aldim hosuma gitti eski telefon g3 16 gb. Kasmalar donmalar vardi hocam bilgine

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Android kullanicisi olarak bundan sonra apple disinda telefon almam diyebilirim artilari eksileri var her ikisinin de karar sizin

Bir arastirma icerisindeyim telefon almiycam simdi parami denklestiremedim...
İphoneyi bende tek gecerim Apple kalitesi tartisilmaz acik ara onde dir ama butcem o kadarina bile yetmez
Samsung almak istemiyorum lg den yanayim ama web de okudugum yorumlara gore sacma sapan sorunlari varmis bende alipta o sorunlari yasamaktankorkuyorum

---------- Spam Engelliyici 22:42 ---------- Önceki Mesaj 22:37 ----------

Edit : forever iphone diyorum andoid ile ugrasamam donma kasma isinma felan filan konu kilitlenebilir birkac yil daha calisip orta duzeyde bir iphone almak lazim ....
Konu kilit

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri