Lg G2 kullananlar bi içeri lütfen!

drdvll

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar LG G2 aldım 1 haftadır kullanıyorum ama sorunum dolmuş driver,temple run,traffic racer,nba2k14 gibi oyunlar da dahi takılmalar oluyo maalesef menü geçişlerinde de oluyor mesela <ayarlara girin bi sekmeye dokunun örnegın genele hafifçe aşağıya inin çok yavaş takılarak iniyor veya rehberde deneyebilirsiniz veya pil kullanımında ana ekranda çogu yerde takılma var> işin kötü yanı çok iyi işlemcisi ancak oyunlarada yansıyor takılma merak ettiğim kullanan arkadaşlar bu sorun sadece benim telefonumda mı var sizde bi deneyip yazın lütfen.

Htc One gibi müthiş bir telefon varken neden s4 veya g2 alınır anlayabilmiş değilim :/

sorununa gelirsek rom yüklemeni öneririm dostum

Htc One gibi müthiş bir telefon varken neden s4 veya g2 alınır anlayabilmiş değilim :/

sorununa gelirsek rom yüklemeni öneririm dostum

1 haftalık tel hocam rom yüklemek ne kadar mantıklı artık bide garanti gidiyomu rom atınca, kağıt üzerinde g2 one dan çok daha iyi bir tel takılma olayı olmasa (sadece bende de olabilir) bunu daha iyi savunabilirdim.

1 haftalık tel hocam rom yüklemek ne kadar mantıklı artık bide garanti gidiyomu rom atınca, kağıt üzerinde g2 one dan çok daha iyi bir tel takılma olayı olmasa (sadece bende de olabilir) bunu daha iyi savunabilirdim.

garanti falan hikaye istediğin an telefonu ilk günki haline getirebilirsin rom yüklemeni şiddetle tavsiye ederim ingilizcen iyiyse xda developers forumundan sana uygun olanı seçip indirip yükleyebilirsin böylece telefonun özelliklerini sonuna kadar kullanmış olacaksın daha önemlisi de güncel android versiyonu yükleyeceğin için mevcut hatalarında önüne geçmiş olacaksın hiç g2 kullanmadım ama şu ana kadar baya telefon denedim sırf rom yüklemek için ikinci el telefon alırdım şimdi pek uğraşmıyorum sorun olursa yaz yardımcı olurum

kardeşim bende lg g2 var inanırmısın htc iphone onlara bin basan bir telefon. Sizde sorun çıkmış olabilir ve garantisi varken servis e gönderiniz.Sonuçta her telefon da bu tür şeyler olabiliyor.

Sana tavsiyem servis e gönder rom yükleme sakın

kardeşim bende lg g2 var inanırmısın htc iphone onlara bin basan bir telefon. Sizde sorun çıkmış olabilir ve garantisi varken servis e gönderiniz.Sonuçta her telefon da bu tür şeyler olabiliyor.

Sana tavsiyem servis e gönder rom yükleme sakın

hocam dediğim oyunlarda ve dediğim yerlerde bir denerseniz takılma olayı vs mevcut mu daha 1 haftalık çok yeni doa kapsamında sorunluysa değiştirme olayı var ancak servise gidince uzun süre kalır falan beklemek istemiyorum açıkçası sizde bi incelerseniz lütfen..

Merhaba arkadaşlar LG G2 aldım 1 haftadır kullanıyorum ama sorunum dolmuş driver,temple run,traffic racer,nba2k14 gibi oyunlar da dahi takılmalar oluyo maalesef menü geçişlerinde de oluyor mesela <ayarlara girin bi sekmeye dokunun örnegın genele hafifçe aşağıya inin çok yavaş takılarak iniyor veya rehberde deneyebilirsiniz veya pil kullanımında ana ekranda çogu yerde takılma var> işin kötü yanı çok iyi işlemcisi ancak oyunlarada yansıyor takılma merak ettiğim kullanan arkadaşlar bu sorun sadece benim telefonumda mı var sizde bi deneyip yazın lütfen.

rom yuklemeyi bilmiyorsan kalkısma hocam.brick edersin telefonu.netten bir bak yazılım güncellemesi varmı diye varsa yukle.yoksada servise ver bence.kasmaması gerek.

rom yuklemeyi bilmiyorsan kalkısma hocam.brick edersin telefonu.netten bir bak yazılım güncellemesi varmı diye varsa yukle.yoksada servise ver bence.kasmaması gerek.

güncelleme yaptım hocam 10b idi 10c kurdum sadece uygulma güncellemesi idi sürüm falan değişmedi rom olayına gelince bi şekilde yaparım ancak 1 haftalık tele rom atmak ne kadar mantıklı o sorun diğer yandanda test yapıyorum 34 bin puan alıyor antutu dan telefondaki sorun büyük ihtimal yazılımsal ancak can sıkıcı.

güncelleme yaptım hocam 10b idi 10c kurdum sadece uygulma güncellemesi idi sürüm falan değişmedi rom olayına gelince bi şekilde yaparım ancak 1 haftalık tele rom atmak ne kadar mantıklı o sorun diğer yandanda test yapıyorum 34 bin puan alıyor antutu dan telefondaki sorun büyük ihtimal yazılımsal ancak can sıkıcı.

hocam ozman yapacak bısey yok ya servise vericeksin yada rom kuracaksın.eger telefonu degistirme sansın varsa degistirin.bende tablet almıstım 2-3 ay önce ondada kasmalar vardı degistirmistim bende cihazı.

hocam ozman yapacak bısey yok ya servise vericeksin yada rom kuracaksın.eger telefonu degistirme sansın varsa degistirin.bende tablet almıstım 2-3 ay önce ondada kasmalar vardı degistirmistim bende cihazı.

nasıl değiştirdiniz hocam doa kapsamında değişim var öyle mi yaptınız birde sorgusuz değiştiryolar mı?

valla hocam ben ayıplı ürün diye bildirmiştim konrol falan vs. sonrada değiştirdiler.teli nettenmi aldınız.

ben netten almamıstım.aldıgınız siteye veya satıcıya mail gönderin hocam .sorununuzu güzelce anlatın.en azından bi şansınızı deneyin.başka birşeyde gelmiyo aklıma :)

30 Gün içinde değişiyo, telefonu değiştir. Olmazsa 2. sefer değiştir. 2 defa garantiden değiştirince yoğun ilgi gösteriyolar.

rom yüklemek riskli iştir, şu ana kadar rom yüklemek istediğim bütün telefonları mutlaka brick etmişimdir ama bir yolunu bulup eski haline getirmeyi başardım. detaylara fazla ilgi göstermezsen, ben internete faceye twitter a girer oyun oynarım gerisi önemli değil dersen rom yüklemeni pek önermem. ama ben telefonumdan bağlı olduğum ağdaki kullanıcıların internetini kesmek isterim, ücretli uygulamaları ücretsiz kullanırım, telefonun çekirdeğine hükmederim, telde kali linux çalıştırıp wpa2 şifrelemesi kırarım dersen de rom yüklemek en mantıklısı olacaktır.

rom yüklemek riskli iştir, şu ana kadar rom yüklemek istediğim bütün telefonları mutlaka brick etmişimdir ama bir yolunu bulup eski haline getirmeyi başardım. detaylara fazla ilgi göstermezsen, ben internete faceye twitter a girer oyun oynarım gerisi önemli değil dersen rom yüklemeni pek önermem. ama ben telefonumdan bağlı olduğum ağdaki kullanıcıların internetini kesmek isterim, ücretli uygulamaları ücretsiz kullanırım, telefonun çekirdeğine hükmederim, telde kali linux çalıştırıp wpa2 şifrelemesi kırarım dersen de rom yüklemek en mantıklısı olacaktır.

servise yollayacagım hocam 7 günlük teli değiştirsinler bi zahmet.

Arkadaşlar ben telefonu lollipopa yükselttim geçen ay.
İlk defa bugün şöyle bir problem çıktı başıma.
Şuan foruma yazıyorum ya telefon dik konumdayken sıkıntı yok yatay iken klavyede tuşlar alakasız yerlere basıyor. Misal a ya basıyorum g ye basıyor gibi. Nerden yükselttiysem lollipopa. Görsellik hariç birşey yok zaten telefon ağırlaştı kimseye tavsiye stmiyorum. Görsellik te göreceli g2 herşeyiyle tamam bir telefon yetinmesini bilmek lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri