Liam Mayers teması aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZaferSahin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
cbeys.com
Aradaşlar bi tema arıyorum wp teması aslında bütün wp temalarını şimdiye kadar arayıp bulmuşumdur yani hiç sıkıntım olmadı ama 1 ay boyunca aradığım bu temanın indirini hiçbir yerde bulamadım rusça bi sitede buldum başka tema çıktı içinden bu temayı bulabilen yada elinde olan varsa lütfen pm atsın...

NOT : HTML versionu olsada olur

https://livedemo00.template-help.com/wordpress_44020/

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam tema bende yok olsa atarım ama şunu demek isterim; 1 ay aranacak tema değil bu çok kötü :D

Öyle hocam kimse beğenmiyor ama ben çok seviyorum aklımda bi fikir var bu yüzden bu tema şart yani varsa elinde olan bi arkadaş bana pm'den atıversin çok ihtiyacım var gerçekten 1 ay oldu bulamıyorum indirini.

tema oldukça eski olduğu için satışı durdurulmuştur Our Themes | Cherry Framework bu firma yapmış galiba iletişime geçebilirsiniz

AL KARDEŞ HATTA TEMAYI BULDUM 75$ verilmez bu temaya çok çöp

Writer's Personal Page WordPress Theme #44020

edit: konu başlığı sakat bu arada :D

hocam tema çok eski olduğu için ben indirini arıyorum çünkü temanın sadece bi kısmını alacam editleyecem yani temanın hepsine para verirsem bence de yazık olur sadece bi kısmı lazım HTML versiyonu olsada olur

Son düzenleme:
tema basit bir tema css ile rahat rahat yaparsın bunu. html arıyorum diyorsan.

yani temayi alabilirdim data life engine de istediginiz her temayi vere bilirim size

peki bu temayı bana html olarak çekebilir misin ben HTTrack ile denedim ama bazı css dosyalarını sunucudan çekiyor yani pc üzerinde düzgün açılmıyor ben temaya script yazmayı düşünüyordum yani wordprese kurmayacam aslında onun blogunu kendim kodlayacaktım öyle bi deneme için ama html olarak indiremedim yani indirdim de düzgün açılmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri