Life a bugun kaydolup sözlemesi gelen

çılgınytci

Yasaklanmış
Life a bugun kaydolup sözlemesi gelen var mı ?
ve life ta ref link nasıl oluşturuluyor ?

valla birden fazla kanal bağladım 1 tanesine geldi.

dashboarddan isteniyorda orda da gelmiyor supportta bir sey yapmıyor resmen alıkoydu paraya adamlar
Profiliniz tam dolumu ? Geri donuyorlar ama gec oluyor bir de sorular soruyorlar.dashboardda surasi nasil burasi signed degilmi gibi.galiba orda bir bug var.

mobil mesaj

Profiliniz tam dolumu ? Geri donuyorlar ama gec oluyor bir de sorular soruyorlar.dashboardda surasi nasil burasi signed degilmi gibi.galiba orda bir bug var.

mobil mesaj

aynı dashboardda 2 kanal var tekinin ödemesini yapıldı + sözleşme geldi diğerinin sözleşmesi gelmedi ödeme de yapılmadı 2 aydır uğrasıyorum supporttan 4 defa yazdım cevap attılar dediklerini yaptım yine olmadı simdi cevap felan da atmıyorlar kaldı öyle

kanallardan ödenen signed diğeri not signed

Support`a iki üç kere yaz sorulan soru en son bunlar.

Greetings,

1. Please inform your channel URL.

2. Please answer the following questions:
(answer "Yes" or "No")

2.1. Did you receive the invitation at your channel dashboard?
2.2. Did you accept the invitation?
2.3. Did you receive the message from Rightsignature.com to sign the contract?
2.4. Did you sign the contract at Rightsignature.com?
2.5. Did you receive the signed contract (pdf-file) from Rightsignature.com at your e-mail?
2.6. Do you see the "signed" status in the Channels section of your personal dashboard?
2.7. Do you see the "not signed" status in the Channels section of your personal dashboard?

Best regards,
The QuizGroup Team

aynı dashboardda 2 kanal var tekinin ödemesini yapıldı + sözleşme geldi diğerinin sözleşmesi gelmedi ödeme de yapılmadı 2 aydır uğrasıyorum supporttan 4 defa yazdım cevap attılar dediklerini yaptım yine olmadı simdi cevap felan da atmıyorlar kaldı öyle

Acik mi o odeme alamadigin kanal? Life sorun cikartmiyor sozlesmeden dolayi. Mail atip sozlesme gelmedi desende sorun cikmaz diyorlar zaten.

Acik mi o odeme alamadigin kanal? Life sorun cikartmiyor sozlesmeden dolayi. Mail atip sozlesme gelmedi desende sorun cikmaz diyorlar zaten.

Kanal açık telif dahi yok ama quize bağlı, malesef adamlarla anlasamıyoruz bi türlü geçen ay ödemeyi alamadım aha bu ayda geldi ödemeler yine alamıcaz

Support`a iki üç kere yaz sorulan soru en son bunlar.

Greetings,

1. Please inform your channel URL.

2. Please answer the following questions:
(answer "Yes" or "No")

2.1. Did you receive the invitation at your channel dashboard?
2.2. Did you accept the invitation?
2.3. Did you receive the message from Rightsignature.com to sign the contract?
2.4. Did you sign the contract at Rightsignature.com?
2.5. Did you receive the signed contract (pdf-file) from Rightsignature.com at your e-mail?
2.6. Do you see the "signed" status in the Channels section of your personal dashboard?
2.7. Do you see the "not signed" status in the Channels section of your personal dashboard?

Best regards,
The QuizGroup Team

Bu formu hiç göndermediler nasıl doldurmam gerekiyor bunu /

Son düzenleme:
4-5 kanal bağladım 1 ini geldi. diğer life konunda life yetkilisi konu hakkında açıklama yapmış zaten. bir kaç saat içerisinde kanalda telif vs gelmiyorsa partnerden kalacak aksi durumda partnerden çıkartılacak diye belki telif vs ye baktıktan sonra gönderiyorlar. Keza banada 3-4 saat sonra geldi sözleşme.

Son düzenleme:
3 saat önce 5 kanal soktum bu partnere 3 tanesinin sözleşme geldi

benim kanalların sözleşmesi geldi bağladıktan yarım saat sonra falan

Selamlar.Bir mail hesabına ve paypala kaç life kanal tanımlayabiliriz acaba ? Sınır var mı?

Sözleşme gecikmesi var şuan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri