çılgınytci
Yasaklanmış
Life a bugun kaydolup sözlemesi gelen var mı ?
ve life ta ref link nasıl oluşturuluyor ?
ve life ta ref link nasıl oluşturuluyor ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sözleşme imzalamayınca ödeme de sıkıntı çıkmıyor boşverin
benim 2 aydır ödememi tutuyor quiz sözleşme yüzünden
hadi ya benim imzalanmamış birsürü kanal var. bazılarına sözleşme gelmedi yeni sözleşme nasıl isteniyor biliyormusn?
Profiliniz tam dolumu ? Geri donuyorlar ama gec oluyor bir de sorular soruyorlar.dashboardda surasi nasil burasi signed degilmi gibi.galiba orda bir bug var.dashboarddan isteniyorda orda da gelmiyor supportta bir sey yapmıyor resmen alıkoydu paraya adamlar
Profiliniz tam dolumu ? Geri donuyorlar ama gec oluyor bir de sorular soruyorlar.dashboardda surasi nasil burasi signed degilmi gibi.galiba orda bir bug var.
mobil mesaj
aynı dashboardda 2 kanal var tekinin ödemesini yapıldı + sözleşme geldi diğerinin sözleşmesi gelmedi ödeme de yapılmadı 2 aydır uğrasıyorum supporttan 4 defa yazdım cevap attılar dediklerini yaptım yine olmadı simdi cevap felan da atmıyorlar kaldı öyle
kanallardan ödenen signed diğeri not signed
aynı dashboardda 2 kanal var tekinin ödemesini yapıldı + sözleşme geldi diğerinin sözleşmesi gelmedi ödeme de yapılmadı 2 aydır uğrasıyorum supporttan 4 defa yazdım cevap attılar dediklerini yaptım yine olmadı simdi cevap felan da atmıyorlar kaldı öyle
kanallardan ödenen signed diğeri not signed
Acik mi o odeme alamadigin kanal? Life sorun cikartmiyor sozlesmeden dolayi. Mail atip sozlesme gelmedi desende sorun cikmaz diyorlar zaten.
Support`a iki üç kere yaz sorulan soru en son bunlar.
Greetings,
1. Please inform your channel URL.
2. Please answer the following questions:
(answer "Yes" or "No")
2.1. Did you receive the invitation at your channel dashboard?
2.2. Did you accept the invitation?
2.3. Did you receive the message from Rightsignature.com to sign the contract?
2.4. Did you sign the contract at Rightsignature.com?
2.5. Did you receive the signed contract (pdf-file) from Rightsignature.com at your e-mail?
2.6. Do you see the "signed" status in the Channels section of your personal dashboard?
2.7. Do you see the "not signed" status in the Channels section of your personal dashboard?
Best regards,
The QuizGroup Team
Sözleşme gecikmesi var şuan
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.