Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
150 tane var hocam sorun yok şuan
150 tane var hocam sorun yok şuan
tek paypal mı ? yüksek ödemeler geliyor mu sorunsuzca, yoksa ilk defa mı alıcaksın çok kanaldan ödeme
bi kaç paypalım var tek paypaldan fazla mail yapıyorum öyle giriyorum ödemede sorun yaşamadım henüz
6 ya da 8 mail atayabiliyorsunuz tam hatırlayamadım.tek paypaldan mail atama sınırı var mı peki ?
tek paypaldan mail atama sınırı var mı peki ?
bu 7 paypalda farklı 7 mail oluşturmak demek demı hocam ondan bahsediyorsunz7 tane hocam
bu 7 paypalda farklı 7 mail oluşturmak demek demı hocam ondan bahsediyorsunz
1 paypal ile 7 mail atamaktan bahsediyoruz.
1 paypal ile 7 farklı mail olunca ne faydası olacak ki? 7side yine aynı havuza gelecek bloke olursa hepsine olacak haksızmıyım ?
1 paypal ile 7 farklı mail olunca ne faydası olacak ki? 7side yine aynı havuza gelecek bloke olursa hepsine olacak haksızmıyım ?
mesela quizde kanallar tek panelde toplandı.nasıl toplanıyor tek [email protected] paypalları bi hesaba,[email protected] paypalına ödeme alan kanallar bi panele şeklinde...yani her paypal farklı bi kişi gibi görünüyor.fakat ben geçen ay mail atıp şu şu paypal adreslerine ne kadar ödeme yapıcaksınız dedim life dakilere ve sanırım hesapları açık ettimbu örnekteki gibi farklı farklı ödeme yaptıkları paypalların ödemesini tek seferde yaptı life
![]()
Hangi paypala yaptı peki ödemeyi![]()
mesela quizde kanallar tek panelde toplandı.nasıl toplanıyor tek [email protected] paypalları bi hesaba,[email protected] paypalına ödeme alan kanallar bi panele şeklinde...yani her paypal farklı bi kişi gibi görünüyor.fakat ben geçen ay mail atıp şu şu paypal adreslerine ne kadar ödeme yapıcaksınız dedim life dakilere ve sanırım hesapları açık ettimbu örnekteki gibi farklı farklı ödeme yaptıkları paypalların ödemesini tek seferde yaptı life
![]()
peki 3 telif yiyip de kanal kapanırsa odeme alırkensorun oluyor mu?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.