Life Kanalım Kapandı Ödeme?

ilkerbuhan

Yasaklanmış
Ödemem Yapılırmı ? Kanalıma girince

Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

yazıyor

Bu ayki yeni politikalar sebebiyle kimse buna kesin bi cevap veremez her şey olabilir bekleyip görmekten başka çareniz yok bu ayki rivayete göre kapanan kanalların ödemeleri google tarafından da yapılmayacakmış.

yüzde 99 öderiz diyorlar ama onlar da çok net bilgiye sahip değil işin google tarafında gibi geliyor bana

[MENTION=9112]Dasboot[/MENTION] [MENTION=8643]lgnd003[/MENTION] yanlış bilgi vermeyin. adamlar ekimde kapanan kanalar için öyle yazmışlardı şimdi kasımdayız yani beli degil ..

According to the latest news money for the terminated channels will be paid in 99% cases (for those who asking about new suspension policy). Nothing has changed for LIFE partners. Like!

Burada Ekim'le ilgili bir şey göremedim. Life'ta hiçbir şey değişmedi diyorlar.

According to the latest news money for the terminated channels will be paid in 99% cases (for those who asking about new suspension policy). Nothing has changed for LIFE partners. Like!

Burada Ekim'le ilgili bir şey göremedim. Life'ta hiçbir şey değişmedi diyorlar.

açınca ben sana kadının yazacaklarını screen yapar eklerim buraya .. insallah öyledir benimde kapanma olasılığı yüksek kanalar life ye bağlı

Benim de kanalım bu ayın başında kapandı. Quize facebooktan yazdım. Bana gönderdikleri cevap.

Greetings!
The payment to you shall be sent in 57 days after the end of the month, when your channel has been terminated. The payment for June will be made after the 27th of August.
The access to your personal QuizGroup Partners dashboard is still available.
If there’s a delay in payments, please contact [email protected] with your questions.

Bu yeni kurallar geçerli olduysa Life için alamazsın ama geçerli olmadıysa alırsınız büyük ihtimal hocam :)

Bende sorduğumda "Kapanan kanallar için" Ay belirtmedim kesinlikle, "Hak sahibi talep etmediği durumlarda %99 ödenecek" diye mail geldi

[MENTION=9112]Dasboot[/MENTION] [MENTION=8643]lgnd003[/MENTION] yanlış bilgi vermeyin. adamlar ekimde kapanan kanalar için öyle yazmışlardı şimdi kasımdayız yani beli degil ..

kapanma zamanı kasım? iyi misin,ödeme döneminden bahsetmiyor adamlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri