Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar life kanallarının dashboardlarını birleştirmeyi becerebilen var mı ?o ayarları yapıyoruz ama olmuyor ney nasıl oluyor tam çözemedim.. yapabilen var mı?
eeyaptım yapmıstım herhalde yok yok olmustu yapmıstım![]()
eenasıl yaptın hocam onu soruyorum
ana dashoard nasıl seçecen diğerlerine bişey yapacak mısın
ben dun yapmistim, sonra olacak diye bi mesaj verdi. sen simdi paylasinca bi bakayim kontrol edeyim dedim olmus. normal bi tanesini priority dashboard seciyorsun, sonra ekleyecegin kanalla giris yapiyorsun. ama bi tanesinin isi bitmeden digerine gecis yapmiyor. once onunkinin bitmesi lazim.
sen bi kanala girdin o kanalda priority dashboard diye yaptın.. sonra mail mi geldi? ne kadar süre içerisinde geldi? ve birleştirme yapacağın her kanala tek tek girmek mi giriyor? girince ne yapacaz?
sen bi kanala girdin o kanalda priority dashboard diye yaptın.. sonra mail mi geldi? ne kadar süre içerisinde geldi? ve birleştirme yapacağın her kanala tek tek girmek mi giriyor? girince ne yapacaz?
life baglı kanalın dashborduna gir hocam ordan priorty dashbord tıkla diger baglayacagın kanala girmeni ister ona gir 2 3 saatte birlesiyo diger sekilde digerlerini baglarsın
sakin yahu![]()
sen bi kanala girdin o kanalda priority dashboard diye yaptın.. sonra mail mi geldi?
mail gelmeden onaylandi, birlesti yani.
ne kadar süre içerisinde geldi?
dun aksam bu saatlerde yapmistim, iste simdi kontrol ettim birlesmis.
birleştirme yapacağın her kanala tek tek girmek mi giriyor?
evet malesef tek tek girmek gerek.
girince ne yapacaz?
ana dashboard hangisi olsun istiyorsan, once ona giris yapcan, profil bolumunde bi check box var ona tiklican, ardindan da unite dashboard diyeceksin, sonra hangi kanali baglamak istiyorsan ona giris yapacaksin, ve tek tek olacak.
![]()
yine de aklina takilan bisi olursa sor Katibim [MENTION=15171]Katip[/MENTION] olmazsa teamle baglanip yapariz![]()
heh bu cevabı arıyordumama 1 hafta öncesine kadar böyle olmuyordu ya da ben yanlış hatırlıyorum.. yeni kanalın bilgisini istemiyordu sanki bir bakayım ben
Bu şekilde başka dashboardları birbirine bağlayabiliyoruz dimi arkadaşlar.. Yani birisinde 10 kanal var diğerinde 5 kanal ikisini bağlayabiliyoruz..
madem konusu acıldı bende bir soru sorim. sectigimiz ana kanal kapanırsa ne olacak nasıl yapacaz? bide odeme yontemleri aynı paypal olan kanalları bu sekılde birlestirip odeme yontemlerini degisebilir miiz?
madem konusu acıldı bende bir soru sorim. sectigimiz ana kanal kapanırsa ne olacak nasıl yapacaz? bide odeme yontemleri aynı paypal olan kanalları bu sekılde birlestirip odeme yontemlerini degisebilir miiz?
Ben dashboard daki bütün kanallarla giriş yapabiliyorum ama bütün kanallar kapanırsa nasıl giriş yaparım bilmiyorum![]()
yok hepsi insallah kapanmazda ana kanal seciyoz ya ona bişi olursa sıkıntı yasarmıız acababaglı olan herhangi bi kanalla dashboard a girsekte oluyor sanırım dimi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.