Life kanallarını birleştirebilen var mı?

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

Katip

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar life kanallarının dashboardlarını birleştirmeyi becerebilen var mı ? :) o ayarları yapıyoruz ama olmuyor ney nasıl oluyor tam çözemedim.. yapabilen var mı?

ben dun yapmistim, sonra olacak diye bi mesaj verdi. sen simdi paylasinca bi bakayim kontrol edeyim dedim olmus. normal bi tanesini priority dashboard seciyorsun, sonra ekleyecegin kanalla giris yapiyorsun. ama bi tanesinin isi bitmeden digerine gecis yapmiyor. once onunkinin bitmesi lazim.

ben dun yapmistim, sonra olacak diye bi mesaj verdi. sen simdi paylasinca bi bakayim kontrol edeyim dedim olmus. normal bi tanesini priority dashboard seciyorsun, sonra ekleyecegin kanalla giris yapiyorsun. ama bi tanesinin isi bitmeden digerine gecis yapmiyor. once onunkinin bitmesi lazim.

sen bi kanala girdin o kanalda priority dashboard diye yaptın.. sonra mail mi geldi? ne kadar süre içerisinde geldi? ve birleştirme yapacağın her kanala tek tek girmek mi giriyor? girince ne yapacaz?

sen bi kanala girdin o kanalda priority dashboard diye yaptın.. sonra mail mi geldi? ne kadar süre içerisinde geldi? ve birleştirme yapacağın her kanala tek tek girmek mi giriyor? girince ne yapacaz?

life baglı kanalın dashborduna gir hocam ordan priorty dashbord tıkla diger baglayacagın kanala girmeni ister ona gir 2 3 saatte birlesiyo diger sekilde digerlerini baglarsın

sakin yahu :D

sen bi kanala girdin o kanalda priority dashboard diye yaptın.. sonra mail mi geldi?
mail gelmeden onaylandi, birlesti yani.

ne kadar süre içerisinde geldi?
dun aksam bu saatlerde yapmistim, iste simdi kontrol ettim birlesmis.

birleştirme yapacağın her kanala tek tek girmek mi giriyor?
evet malesef tek tek girmek gerek.

girince ne yapacaz?
ana dashboard hangisi olsun istiyorsan, once ona giris yapcan, profil bolumunde bi check box var ona tiklican, ardindan da unite dashboard diyeceksin, sonra hangi kanali baglamak istiyorsan ona giris yapacaksin, ve tek tek olacak.

RzKBmjf.png

yine de aklina takilan bisi olursa sor Katibim [MENTION=15171]Katip[/MENTION] olmazsa teamle baglanip yapariz :)

EDIT: SIMDI 1 TANE DAHA KANALI BIRLESTIRDIM 10 DAKIKADA BIRLESTI.

Son düzenleme:
life baglı kanalın dashborduna gir hocam ordan priorty dashbord tıkla diger baglayacagın kanala girmeni ister ona gir 2 3 saatte birlesiyo diger sekilde digerlerini baglarsın

heh bu cevabı arıyordum :) ama 1 hafta öncesine kadar böyle olmuyordu ya da ben yanlış hatırlıyorum.. yeni kanalın bilgisini istemiyordu sanki bir bakayım ben

sakin yahu :D

sen bi kanala girdin o kanalda priority dashboard diye yaptın.. sonra mail mi geldi?
mail gelmeden onaylandi, birlesti yani.

ne kadar süre içerisinde geldi?
dun aksam bu saatlerde yapmistim, iste simdi kontrol ettim birlesmis.

birleştirme yapacağın her kanala tek tek girmek mi giriyor?
evet malesef tek tek girmek gerek.

girince ne yapacaz?
ana dashboard hangisi olsun istiyorsan, once ona giris yapcan, profil bolumunde bi check box var ona tiklican, ardindan da unite dashboard diyeceksin, sonra hangi kanali baglamak istiyorsan ona giris yapacaksin, ve tek tek olacak.

RzKBmjf.png

yine de aklina takilan bisi olursa sor Katibim [MENTION=15171]Katip[/MENTION] olmazsa teamle baglanip yapariz :)

oy maşallah çok ayrıntılı cevaptı teşekkürler :) şimdi durumu anladım sorun yok.. hem yapamayanların bakabileceği bir konu olsun istedim :)

Bu şekilde başka dashboardları birbirine bağlayabiliyoruz dimi arkadaşlar.. Yani birisinde 10 kanal var diğerinde 5 kanal ikisini bağlayabiliyoruz..

madem konusu acıldı bende bir soru sorim. sectigimiz ana kanal kapanırsa ne olacak nasıl yapacaz? bide odeme yontemleri aynı paypal olan kanalları bu sekılde birlestirip odeme yontemlerini degisebilir miiz?

Bu şekilde başka dashboardları birbirine bağlayabiliyoruz dimi arkadaşlar.. Yani birisinde 10 kanal var diğerinde 5 kanal ikisini bağlayabiliyoruz..

Evet baglıyabilirsin

madem konusu acıldı bende bir soru sorim. sectigimiz ana kanal kapanırsa ne olacak nasıl yapacaz? bide odeme yontemleri aynı paypal olan kanalları bu sekılde birlestirip odeme yontemlerini degisebilir miiz?

Zaten baglayınca odeme yontemi degistiriliyor eminmisiniz yazıyor. Öyle degismis oluyor ve min 15 max 8 saat icinde otomatik baglanıyor nadiren 1 saati geçiyor. Genelde 15 dakika sürüyor

Ben dashboard daki bütün kanallarla giriş yapabiliyorum ama bütün kanallar kapanırsa nasıl giriş yaparım bilmiyorum :D

Ben dashboard daki bütün kanallarla giriş yapabiliyorum ama bütün kanallar kapanırsa nasıl giriş yaparım bilmiyorum :D

yok hepsi insallah kapanmazda ana kanal seciyoz ya ona bişi olursa sıkıntı yasarmıız acaba :) baglı olan herhangi bi kanalla dashboard a girsekte oluyor sanırım dimi

yok hepsi insallah kapanmazda ana kanal seciyoz ya ona bişi olursa sıkıntı yasarmıız acaba :) baglı olan herhangi bi kanalla dashboard a girsekte oluyor sanırım dimi

Bilmiyorum ama ana kanal olmayan kanallardan da giriş yapılıyor. O nednele sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri