Life network 1 telif yedim atılır mıyım?

HunterLord

Kayıtlı Üye
bilgisi olan var mı arkadaşlar şuan telif yiyipte atılmayan yada atılan?:mad:

Atılmayan, parasını alan tanıdık çok, telif ilk hafta içinde gelmediyse problem olmaz büyük iht.;)

Atılmayan, parasını alan tanıdık çok, telif ilk hafta içinde gelmediyse problem olmaz büyük iht.;)

15 gun filan oldu gireli adsenseye bagliyken gunluk getirisi 1 $ bulmazdi şimdi 5 ve üstünde dolaşıyor ve gun gun ustune bır dollar eklene eklene gıdıyor yani gitmezse onu açık kanalın

birde 2 defa partnerden çıkmamı red ettiler :) şımdı onlar atarsa kotu

Benim 1 telifim vardı atılmamıştım 2 tane daha geldi 3 oldu atılmışım içeride 1000 $+ para yandı. Bu paranın arkasından soğuk su mu içmeliyim yoksa yapılması gereken bir şey var mı acaba?

[MENTION=10579]Y4LN1Z_PR3NS[/MENTION] ben telifli,teliften kapanan,spamdan kapanan kanallarımın parasını almıştım 3 haneliydi.Bu ay spamdan gitti 4 kanal 4 haneli bekliyorum Life'ye güvenim sonsuz!

[MENTION=10579]Y4LN1Z_PR3NS[/MENTION] ben telifli,teliften kapanan,spamdan kapanan kanallarımın parasını almıştım 3 haneliydi.Bu ay spamdan gitti 4 kanal 4 haneli bekliyorum Life'ye güvenim sonsuz!

İşte o umut dolu mesaj valla çok sağ olasın. :) Ama ne bileyim yani kapansa tamam öderler ama atıldım ya o yüzden düşündürüyor beni.

bende bugun telif yedim kanal partnerde hala telif gelen videolarıda sildim acaba paralarını alabilcemmi merak ettim

[MENTION=12293]Merth46[/MENTION] [MENTION=7875]csk2205[/MENTION] paraların kesinleşmesine nerden bakacaz arkadaşlar?

3 de bile atmadılar beni 1 hafta sonra kapancak hesabınız dedi yt, sonra kanal gitti zaten .D

yeri değil ama sorayım benim bi kanal abone getiriyor mesela 10 abone geliyor bazen 1 tanesi icin mesaj geliyor bazen hiç gelmiyor :D niye boyle acaba

izlenimler nerdeyse hic yoktu herhalde kanal patlamıştır dedim meğer amerika da daha yen sabah olmuş :D izlenimler azar azar artmaya başladı

arkadaşlar bu lifeden kazançlara nasıl bakıyoruz bide ne zaman yatyo..bilen biri cvp verirse sevinirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri