Life Network kullanan var mı ?

• Kullanıcı silentspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

silentspy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce deneme amaçlı kanalımı Life Network'e geçirdim. Çizgi film kanalım var arkadaşlar. Forumda Life Network ile ilgili bir konu vardı oradan kaydolmuştum. Fakat bu partnerde olup ödeme alamayan var mı yada tam anlamıyla bilgisi olan ? Yada ödeme alan ? Teşekkürler. Buda fotoğraf arkadaşlar :

x9Pdlk.png

Yorumlarınızı bekliyorum

---------- Mesaj saat 19:28:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:23:49 civarında gönderildi. ----------

yokmu hiç bilgisi olan arkadaşlar :D

ne yorumu beklediğini anlamadım?

İzlenme 1 hafta yansımış

Para kazanma sadece 2 gün yansımış? Tarih aralığını tam yapsana?

ne yorumu beklediğini anlamadım?

İzlenme 1 hafta yansımış

Para kazanma sadece 2 gün yansımış? Tarih aralığını tam yapsana?

Hocam tarih aralığını ömür boyu seçincede aynı bir şeyler değişmiyor. Ben partner hakkında bilgisi olan varsa paylaşmasını istiyorum sadece, ve kazanç hakkında yorumlarınızı almak istiyorum

bu ayın sonunda belli olacak nasıl bi partner olduğu hocam.ilk ödemeleri herkes bu ay sonu alacak bu partnerden sanırım

Hocam tarih aralığını ömür boyu seçincede aynı bir şeyler değişmiyor. Ben partner hakkında bilgisi olan varsa paylaşmasını istiyorum sadece, ve kazanç hakkında yorumlarınızı almak istiyorum

gün olarak seçte 1 k ya ne kadar vermiş görelim daha iyi olur

bu ayın sonunda belli olacak nasıl bi partner olduğu hocam.ilk ödemeleri herkes bu ay sonu alacak bu partnerden sanırım

peki hocam bekliyoruz bakalım :)

gün olarak seçte 1 k ya ne kadar vermiş görelim daha iyi olur

Bu hafta (9 Mar 2014 – 9 Mar 2014)

Toplam tahmini kazançlar
$1,42*

0FAF5D54FE9B0D710C95D01E08A110FA.cache.gif
Reklam kazançları
$1,42*

böyle yazıyor hocam da daha dün ve bugünün izlenmeleri yansımamış, 2 gün geriden geliyor

Henüz ödeme alan yok galiba benim hesabımda 2.836 $ var. İnşallah önümüzdeki ay oderler.

Merak eden olursa 470 bin izlenmeye bu kadar verdi.

Bende hic kazandirmiyor bu network

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende hic kazandirmiyor bu network

Benim videolarımın hepsi 1 saat ve üzeri videolar video arası reklamlarla beraber çok iyi kazandırıyor bana ama parayı yatırma konusunda nasıllar onu bilmiyorum. Yabancılardan da ödeme alanları henüz bulamadım.

Gecen ay 417.000 izlenime 3300$ verdi (cizgi filmi). Ilk kanali bagladigim gün bana pm atmislardi paypal adresini sordular birde subat kazanclari mart 20-30 arasi ödenecegini yasmislardi. Bu ay ise gecen ayi 2 katlicak gibi. Bu ay sonunu iple cekiyorum umarim herkes parasini alir. Birde cizgi filmi diye su koyarlarsa yandik.

Bende bu networkte uzun videolar calisiyorum 20 k gosterim 2 dolar gelir.

Benim de 3 kanalim.life ta. Odemeler okur insallah :)

LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben konustum life la .dedi kanal telif yerse paranızı vermiyoruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri