Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende bekliyorum.
selam arkadaşlar , Life dün itibariyle kapanan kanalıma ödeme yapmış(2 haneliydi). diğer kanalları beklemedeyim şimdiden herkese hayırlı olsun))
tabi 2 gündür arayıp sormuyorsun kardo paraları cukkaladın ohh![]()
Ödemeler toplu geliyor . Benim 15+ kanal var hepsini toplayıp yollayacaklar , tabi düşük alanlardan başlıyorlar . Geçen ay gibi 1 Haziran'da alırız . Yüksek meblalar için konuşuyorum .
kesinlikle katılıyorum. düşük meblağlardan sırayla başladılar. benimde kanaatim cuma günü alırız bence. çünkü bu ay erken başladılar ödemelere.
Hayal edilebilir tutar. Ama biraz tabii yuksek. Tam rakam vermeden 4-6 bin dalır arasidüşük memlağlardan başladılar diyosun cuma gelir diyosun. bugün bana xxx geldi ve daha pazartesi. cumaya nasıl bi miktar bekliyosun hayal bile edemiyorum şu an![]()
şaka maka hala ödeme gelmedi yahu.para bitti paypala yatsa da nerden baksan 5 güne geçiyor hesaba.tatile gideceğim ,neden bizi en sonra bıraktıysan konstantin ahh![]()
Hocam mutlaka mail atıp sorun.Ödemenizi baska birine yatırmış olabilir.Çok saçma sistemi life networkun o konuda.Biz 3 arkadaşız benim ve diğer arkadaşımın ödemelerini ısrarla [MENTION=8643]lgnd003[/MENTION] e yatırıyorBaya bir zaman önce bu networku keşfettiğimizde onun evden ipden girdik diye ne kanal açsam otomatik arkadaşın paypalı kayıtlanıyor.Sinir krizine sokar beni her ay o kadar azarladık.Yanımda olsa şamar oğlanı yapacağım adamı.Laf anlamıyor ne kelime söylesem az kalır.Allah'tan kankama yatırıyor.Başka birine yatırsa ne yapacağım merak ediyorum.Yani demem o ki kanalları başka birinden aldıysanız veya aynı ortamda life kullanıcıları var ise kontrol ettirin.Life network alıp satarkende herkes buna dikkat etsin.Paypal değiştirmek için mail atarsınız değiştir der bana resim bile attı değiştirdigine dair bu ay ama gitti yine arkadaşa yatırdı.Çok aşırı derece mantıksız işler yapabilir ne kadar güvenilir olsada dikkat edin
![]()
Yok ödeme epey fazla , zaten sordum Konstantin'e geçen ay gibi 1'i akşam geçeriz en geç dedi . Kanallar Bana ait 15+ kanal var networkte.alacağım en yüksek mebla ondan sabırsızlanıyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.