Life Network Ödeme Değiştirme

mikail9595

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Life Networke geçirdiğim kanalıma kayıt yaparken banka ödemesini tanımlamıştım gaza gelerek :D ama 1000$ kazanç sağlamayacak sanırım webmoney yada paypal olarak nasıl değiştirebilirim birde hangisi daha avantajlı paypalmı webmoneymi 1000$ altı bir ödeme için? ingilizcesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi nereye mail atmalıyım birde skype adresleri varmı Lifenin :)

Teşekkürler...

Son düzenleme:
Hocam kusura bakmayın bende bir şey sormak istiyorum paypal adresini değiştirmek için nereye mail atıyorduk :)

[email protected]'a atabilirsiniz ikinizde.

--
Konu: Payment Method Change

Hello,

I would like to change my payment method to paypal. Can you please send my payments to this paypal address: [email protected]

Thank you,

--

Paypal'mı webmoney mi avantajlı onu bilmiyorum sadece paypal kullandığım için.

bende bi kanalın ödemesini paypal yerine bankaya alayım diye dün web siteleri üzerinden mesaj attım.şimdi cevap atmışlar,bu ay artık geçti zaten gelecek ay içinde erken.facebook sayfasında duyuru yaparız gelecek ay içinde takip et demişler :)

bende bi kanalın ödemesini paypal yerine bankaya alayım diye dün web siteleri üzerinden mesaj attım.şimdi cevap atmışlar,bu ay artık geçti zaten gelecek ay içinde erken.facebook sayfasında duyuru yaparız gelecek ay içinde takip et demişler :)

hocam bende aralıgın 10 u gibi banka ödemesi yaptırttım. kasım ayı kazancını bankamı öderler . yoksa aralık kazancında mı başlarlar banka ödemesine.

10u gibi dersen ne bilelim hocam.10 u son günüydü işte,yetiştirebildiysen bankaya yaparlar yok 11ine kaldıysa paypala alırsın bu ödemeyi.

biri paypaldan webmoney e geçmek için email yazabilirmi ingilizce.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri