Life Network Ödemeleri Ağustos 2014

• Kullanıcı Merth46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

Merth46

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Herkese hayırlı olsun...İnşAllah herkes parasını sorunsuz alır.

Paypal : Eylül 20/30
Banka Ödemeleri : Ekim 1/5

Cevap vermekten usandığım moda soru ve cevap şudur :D Kanalım kapandı,telif yedi vs. paramı alabilecekmiyim? -Life'de paranız kalmaz her türlü alırsınız!

Son düzenleme:
Lıfe kanalımın bırı 10 tane telıf yedı bır anda 10 gun ıçınde kapanacakmış,agustostan da 50-60 dolar falan var bu bakıyeyı alabılırmıyım,kanal ıçın ne yapmam gerekır

Bir gün Life paraları ödemezse forumun saldıracağı ilk insan [MENTION=12293]Merth46[/MENTION] olacak çok büyük riske giriyorsun partneri savunarak dostum. :D

Bu ay da iyi bir miktar gelecek, acaba paypal yerine bankaya geçirsem mi diyorum. Hiç bankaya geçirmek isteyip de ödemelerinde sıkıntı yaşayan oldu mu ki?

Bir gün Life paraları ödemezse forumun saldıracağı ilk insan [MENTION=12293]Merth46[/MENTION] olacak çok büyük riske giriyorsun partneri savunarak dostum. :D

Bu ay da iyi bir miktar gelecek, acaba paypal yerine bankaya geçirsem mi diyorum. Hiç bankaya geçirmek isteyip de ödemelerinde sıkıntı yaşayan oldu mu ki?

Dağ başımı burası :D
Banka hesabına alırsın sıkıntı yaşamadım,yaşadım diyeni de görmedim.

Arkadaşlar life network le görüştüm bu ay %25 kesinti olucakmış sistem şöyle işleyecek life %20 sini kesecek paypalınıza veya bankanıza ödeme yapıcak. Sizde %5 ini benim paypal veya banka hesabıma göndereceksiniz kasıma kadar böyle devam edicek. Kasımdan sonra eski sisteme dönülcek.

Arkadaşlar life network le görüştüm bu ay %25 kesinti olucakmış sistem şöyle işleyecek life %20 sini kesecek paypalınıza veya bankanıza ödeme yapıcak. Sizde %5 ini benim paypal veya banka hesabıma göndereceksiniz kasıma kadar böyle devam edicek. Kasımdan sonra eski sisteme dönülcek.

Paraya ihtiyacın varsa 3-5 bişiler atarız.Böyle saçma sapan yorum atmana gerek yoktu ;)

kapanan kanalımın parasıyla birlikte bu ay 680 dolarım içerde bakalım ödeme yapıcak mı

yada nekada yapacak 28 29 30 eylülü sabırsızlıkla bekleyeceğim

kapanan kanalımın parasıyla birlikte bu ay 680 dolarım içerde bakalım ödeme yapıcak mı

yada nekada yapacak 28 29 30 eylülü sabırsızlıkla bekleyeceğim

Benim 3 teliften kapanan 1 hafta süre verilmiş kanalımı ödediler ki aynı şekilde kapanan kanala forela bloke koymustu. Life hertürlü öder

Bu life da paranız kalmaz her türlü alırsınız çok uzun sürmeyecek yalnız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri