Life Network - Paranin Odenmeyecegi Durumlar

Mercurial

Kayıtlı Üye
Oncelikle panik yapmayin :D Kapanan kanallar dahil odenecek, asagidaki duruma ben hic rastlamadim, forumda rastlayanda yoktur saniyorum ama yinede bilgilendirmek istedim.

Bugun Life'in facebook sayfasinda George'un videosunu paylasmasinin ardindan Skype'dan onlarla konustum odemelerle ilgili.

Odemedikleri tek bir durum var. Eger para kazandiran izleniminiz normal izleniminizden fazlaysa odeme alamiyorsunuz. Bu durum nasil oluyor bilmiyorum dahi, fakat bazilari sistemi aldatarak bunu yapiyormus. Buradada konusu var hatta, This is why you ain't gettin' paid! | YouTube Forum | The #1 YouTube Community | Video Editing, Branding & YouTube Help

Gordugunuz gibi normal izlenim 7488 ama para kazandiran oynatmalar 80,204. Eger olurda kanalinizda boyle bi duruma rastgelirseniz direkt olarak life ile iletisime gecin. Onlarda kanaliniz icin google ile iletisime gececekler.

Bunu aramizda yapan var midir bilmiyorum ama bazilari sahte tik falanda atiyorlarmis, sirf CPM'yi yukseltmek icin. Yani olurda CPM oraniniz 1k izlenime 80-100 dolar civari olursa yine odemelerde sorun cikar gibi gorunuyor, o kadar yuksek olanida bizim forumda gormedim zaten.

Bu tarz kanallari ellerinde olan bi sistem sayesinde yakaliyorlarmis. O yuzden dikkatli olun, duzgun calisin. Yakin zamanda odemelerle ilgili herhangi bi problem cikmayacak gibi. Kapanan kanallar dahil hepsi odenecekmis.

kapanan kanalların ödemelerinde sıkıntı cıkmayacağını sürekli dile getiriyorlar hayırlısı bakalım ocak ayından sonra göreceğiz amcamları :)

Sabah sabah yüzümü güldürdün içime bi rahatlık geldi sağolun :D

Yaşasın adblock kullananla o zaman bizi bu durumdan kurtarıyorlar .)

Life'in soylemesine gore gecen aylarda elemanin biri 1k izlenime 900 dolar kazanip parasini alamayinca life sahtekar diye yaziyomus her tarafa. Biz 1k izlenime 9 dolar kazansak seviniyoruz adamlar 900 dolar kazaniyor saka gibi :D

Life'in soylemesine gore gecen aylarda elemanin biri 1k izlenime 900 dolar kazanip parasini alamayinca life sahtekar diye yaziyomus her tarafa. Biz 1k izlenime 9 dolar kazansak seviniyoruz adamlar 900 dolar kazaniyor saka gibi :D

Üstad sevabına tek teklifle atılanlarıda sorabilirmisin?

onu nasıl başarmış 1k = 900 $ ilginçmiş.

yapan kesin türktür :D yabancıların bu kadar kafası çalışmaz :D

Üstad sevabına tek teklifle atılanlarıda sorabilirmisin?

Hocam o konuda bisey diyemiyorum malesef cunku onceden alinan telifler direkt olarak networku kotu yonde etkiliyordu. Yeni yil itibariyle tam olarak su managed/affiliated sistemine gecilirse telif yiyen kanallarla ugrasmazlar saniyorum cunku o zaman hem unlem sistemi gelmis olacak, hemde affiliated kanallardan sorumlu olmayacaklar. Iceriginiz cok sakat bisey degilse zaten tek telifte atmiyorlar. Bizzat kendi kanalim vardi bi kac gun oncesine kadar 2 telifliydi 3. telifi yedi kapanacak yakinda hala atmadilar.

Hocam o konuda bisey diyemiyorum malesef cunku onceden alinan telifler direkt olarak networku kotu yonde etkiliyordu. Yeni yil itibariyle tam olarak su managed/affiliated sistemine gecilirse telif yiyen kanallarla ugrasmazlar saniyorum cunku o zaman hem unlem sistemi gelmis olacak, hemde affiliated kanallardan sorumlu olmayacaklar. Iceriginiz cok sakat bisey degilse zaten tek telifte atmiyorlar. Bizzat kendi kanalim vardi bi kac gun oncesine kadar 2 telifliydi 3. telifi yedi kapanacak yakinda hala atmadilar.

aynen benimde kanal 3. telifini alana kadar atılmadı

Oncelikle panik yapmayin :D Kapanan kanallar dahil odenecek, asagidaki duruma ben hic rastlamadim, forumda rastlayanda yoktur saniyorum ama yinede bilgilendirmek istedim.

Bugun Life'in facebook sayfasinda George'un videosunu paylasmasinin ardindan Skype'dan onlarla konustum odemelerle ilgili.

Odemedikleri tek bir durum var. Eger para kazandiran izleniminiz normal izleniminizden fazlaysa odeme alamiyorsunuz. Bu durum nasil oluyor bilmiyorum dahi, fakat bazilari sistemi aldatarak bunu yapiyormus. Buradada konusu var hatta, This is why you ain't gettin' paid! | YouTube Forum | The #1 YouTube Community | Video Editing, Branding & YouTube Help

Gordugunuz gibi normal izlenim 7488 ama para kazandiran oynatmalar 80,204. Eger olurda kanalinizda boyle bi duruma rastgelirseniz direkt olarak life ile iletisime gecin. Onlarda kanaliniz icin google ile iletisime gececekler.

Bunu aramizda yapan var midir bilmiyorum ama bazilari sahte tik falanda atiyorlarmis, sirf CPM'yi yukseltmek icin. Yani olurda CPM oraniniz 1k izlenime 80-100 dolar civari olursa yine odemelerde sorun cikar gibi gorunuyor, o kadar yuksek olanida bizim forumda gormedim zaten.

Bu tarz kanallari ellerinde olan bi sistem sayesinde yakaliyorlarmis. O yuzden dikkatli olun, duzgun calisin. Yakin zamanda odemelerle ilgili herhangi bi problem cikmayacak gibi. Kapanan kanallar dahil hepsi odenecekmis.

rica etsek 1 teliften atmasınlar bizi :)

edit: sorulmuş

1k 900usd nedir ya yuh ya...55k görüntülenmeye 115 usd verdimi Allah bereket versin diyorum,hile hurda yapmadan halbuki uzun süre kazanacaklar farkında değiller...

ben de öyle bir şey olsa 55*900=49500 usd oha ohaa keban barajına su taşicak sanki :D

OYNATMAYA BAĞLI BRÜT GELİR
2.493,90 $*

TAHMİNİ PARA KAZANILAN OYNATMA SAYISI
103.132*

normalmi kanal quize bağlı . [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

not kanalda 200K izlenim var,

OYNATMAYA BAĞLI BRÜT GELİR
2.493,90 $*

TAHMİNİ PARA KAZANILAN OYNATMA SAYISI
103.132*

normalmi kanal quize bağlı . [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

Normal izlenim kac hocam? Ornegin para kazandiran oynatman 103,132 senin normal izlenim sayin 103,132nin altindaysa bu anlattigim durum icine giriyor.

Edit: 200k izlenim var demissin o zaman bu durum normal seninkinde problem yok.

bende dün 3. telifi yedim icerde yüklü miktar var hile hurda da yok. Kanal kapanana kadar acik birkalarim mi? Ödeme alirmiyiz 3 teliften kapanacagi icin?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri