Life Network ve Paypal Sınırlandırılması Hakkında

WeyliPreci

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar geçen gün Paypal hesabımın sınırlandırılması hakkında bir konu açmıştım.Sınırlandırılma nedeni çok fazla para giriş çıkışı değil hizmet karşılığı ödeme yapılmasıydı ve benden fatura,ürün teslimatı gibi bilgiler istediler.Ama benim herhangi bir ürün satışım olmadığı için bu bilgileri Paypal'a gönderemedim ve destek bölümüne mesaj atarak herhangi bir ürün satışı yapmadığımı doğal olarak bu talepleri karşılayamacağımı durumun tekrar kontrol edilmesini istedim.Şükür Paypal hesabımın sınırlandırılması kaldırıldı.Ancak bana gönderilen mailde hesabıma gelen paranın bir kısmının ürün ve hizmet karşılığı gönderildiği bu durumun devamında hesabımın sınırlandırılma ve fatura vs gibi bilgilerin isteneceği bildirildi. Bana ürün ve hizmet karşılığı ödeme yapan tek şirket Life Network ve doğal olarak bu durum sürerse belki hesabıma gelen paraya el konulacak. Bu konuyu açma amacım bu soruna bir çözüm bulmak daha önce Life Network'ten aldığı ödemeler nedeniyle bu sorunu yaşayan var mı aramızda eğer var ise Life Network temsilcisiyle konuşup bu durumu çözüme kavuşturabilir miyiz?

Adamlar ödeme gönderirken açıklama kısmına Youtube hangi ayın ödemesi ise belirtiyor.
Bir sorun olduğunda onu yazarsan destek kısmından sorun olmaz sanırım.

Adamlar ödeme gönderirken açıklama kısmına Youtube hangi ayın ödemesi ise belirtiyor.
Bir sorun olduğunda onu yazarsan destek kısmından sorun olmaz sanırım.

Desteğe mesaj atarken öyle yazdım zaten hocam ama bu tekrarı olduğunda sınırlandırılacaktır türünde cevap atmışlar ben bugün arayacağım Paypal'ı detaylı bi sorgulamayı düşünüyorum bu durumu

slmlar hocam. aynı sınırlandırılma olayı benımde basıma geldi geçtiğimiz günlerde.birkaç güvenlik sekmesinden sonra sınır kaldırıldı yalnız hesabımda bir tuhaflık oldu. 2 gundur herhangı bir bloke sınırlandırma vs. olmamasına rağmen para gönderimi yapamıyordum. paypalı şikayet manyağı yaptım. baya bi sınırlendım cunku. hatta sikayetler arasında avrupa mahkemesı tarzı kutucuklardan onaydım falan filan..dava edicem dedim.

..neyse yarım saat önce cok guzel sesli bi hatun aradı +3551...004 lu bı numaradan.yaklaşık 20 dakıkalık konusmada herşeyi sordum. life networku (kendo entr.) hesabıma odeme gelen, odeme yaptıgım birçok hesabı birlikte inceledik. bunun hiç bir şekilde sıkıntı yaratmayacagını soyledi.hesabım kredi kartı teyitli ve premier oldugu için istediğinizi yapabilirsiniz dedi. yalnız ödeme yapamıyorum yarım saaatte cozemediler. birazdan bıdaha arayacaklar. sorunuz varsa sorabilirim..

sıkıntım hala devam ediyo. hatta bekletiyorlar..

Paypal'de paranız kolay kolay kalmaz arkadaşlar dert etmeyin :) Dolandırıcılar bile açtırıyor bir şekilde, siz dolandırıcılık yapmıyorsunuz sonuçta hiçbir türlü paranızın üstüne yatmazlar çekersiniz parayı her türlü rahat olun, konuşunca hallediyorlar çok tatlılar :D

Paypal'de paranız kolay kolay kalmaz arkadaşlar dert etmeyin :) Dolandırıcılar bile açtırıyor bir şekilde, siz dolandırıcılık yapmıyorsunuz sonuçta hiçbir türlü paranızın üstüne yatmazlar çekersiniz parayı her türlü rahat olun, konuşunca hallediyorlar çok tatlılar :D

Müşteri hizmetlerine sözüm yok zaten bayan temsilci çıksın diye dua ettiğim zamanlar olmuştu insana huzur veriyolar :D

Life dan ve diger networklerden yüklü miktar geldigi icin hesabima 2 ay önce el koymslardi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri