Merhaba arkadaşlar geçen gün Paypal hesabımın sınırlandırılması hakkında bir konu açmıştım.Sınırlandırılma nedeni çok fazla para giriş çıkışı değil hizmet karşılığı ödeme yapılmasıydı ve benden fatura,ürün teslimatı gibi bilgiler istediler.Ama benim herhangi bir ürün satışım olmadığı için bu bilgileri Paypal'a gönderemedim ve destek bölümüne mesaj atarak herhangi bir ürün satışı yapmadığımı doğal olarak bu talepleri karşılayamacağımı durumun tekrar kontrol edilmesini istedim.Şükür Paypal hesabımın sınırlandırılması kaldırıldı.Ancak bana gönderilen mailde hesabıma gelen paranın bir kısmının ürün ve hizmet karşılığı gönderildiği bu durumun devamında hesabımın sınırlandırılma ve fatura vs gibi bilgilerin isteneceği bildirildi. Bana ürün ve hizmet karşılığı ödeme yapan tek şirket Life Network ve doğal olarak bu durum sürerse belki hesabıma gelen paraya el konulacak. Bu konuyu açma amacım bu soruna bir çözüm bulmak daha önce Life Network'ten aldığı ödemeler nedeniyle bu sorunu yaşayan var mı aramızda eğer var ise Life Network temsilcisiyle konuşup bu durumu çözüme kavuşturabilir miyiz?