Life Network'te Mutlaka 2000 izlenim Şartmıdır?

• Kullanıcı ersan145
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ersan145

Yasaklanmış
Arkadaşlar full özgün kanalım var.Tamamı kendi videolarımdan oluşma.Kanalımda toplam 1000 izlenim var.Acaba başvursam reddedilme ihtimalim varmıdır?

başvuramazsın ki incelemeye alınıyor otomatik 2000'i geçmiyorsan başvuramıyorsun bile.

rededilme ihtimali degilde kabul edilme imkanim var mı de sen şuna .. 100/1000 red

hocam zaten sistem otomatik olarak almıyor.
Başvuru noktasına gelemiyorsun 2000 altı olduğunda.
Kolay gelsin.

Bnde şunu anlamıyom ha özgün kanal tamamda full özgün nasıl bişey ?

1000 den 2000 e gelene kadar bekleyince ne kaybedeceksin merak ediyorum,gerçekten merak ediyorum

2k izlenimin yoksa sistem otomatik olarak almıyor, 2k izlenimin varsa otomatik olarak davetiyen geliyor

Haber videosuna 2 logo koyup özgünüm ben diyenlere ithafen yazdım :)

Cevap veren tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.Eskiden böyle değildi sistem galiba şimdi otomatik giremiyoruz yani.Neyse 2000 e kascaz artık.

Bir soruya bin eleştiri.. Analitic mi artık her neyse onun tam ismi orada 2kyı görünce alıyor.

biçok arkadaş mesela alıyor sagdan soldan vine videolarını birleştirip atıyor,özgünüm ben diyor.benim bu videolar diyor filan yani full özgün de işte bunlar gibi olmayan,tamamen kendi çekimi olur.tabi arkadaşın kanalını bilemiyorum ama full özgün diye bişey var yani bu yüzden :)

Tamam konuyu silebilirsiniz mod arkadaşlar :) Ben cevabımı aldım.2000 olunca girerim artık.

arkadaş da life a giriş şartlarını sormuş zaten,bunu anladın yani

Belki senin kadar zeki olmayabilirim ama 1k izlenimle değilde 2k kesin olarak analitic e yansımadan giremeyecigini söylemek istedim. Evet ikimizde doğru anlamışız galiba zeki abi(yaş doğruysa).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri