life ödemesinde bir problemim var

• Kullanıcı madjal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

madjal

Kayıtlı Üye
mrb arkadaşlar bu forumdan bir arkadaştan life kanal satın almıştım 1-2 ay önce kanalın ödeme yöntemi için life a mail atmıştım, ödeme yöntemini değiştirmemişler ödeme aldığım arkadaşa gitti.
yenilerde quiz panelinden yönetilmeye başlanmış life kanallar. fakat benim kanalım 2 telif aldı bende tüm videoları sildim. life partnerden cıkartmış sanırım. dashboard a giremiyordum dün denedim girdi.
şimdi şöyle bir sorunum var.
panele girdiğimde ödeme yönteminde hala eski kanal sahibinin pp ı yazıyordu onu güncelledim fakat bu ayın ödemesi onada yapılmamış.
ödeme sayfasından ekran görüntüsü: http://puu.sh/ghO7v/6c9dc83c3d.png
ocak ayı kazancıyla ilgili ödemede soru işaretinin üstüne gelince bu ödeme 27 şubatta yapılacak gibi bir ibare var fakat ödeme arkadaşada yapılmamış.
dünden beri 4-5 kere [email protected] adresine ödemenin akıbeti hakkında bilgi almak için mail attım hiç birine dönüş yapılmadı.
sizce ne yapmalıyım?
bu arada kanalı aldığım arkadaşın pp adresi sınırlandırılmış. ödeme oraya gönderildiyse dahi ulaşmayacak,
sağlıklı bir şekilde nereyle iletişim kurmam lazım nerden net bilgi alabilirim acaba?

Benimde Quiz'de kaldı paralar.
3 haftadır mail atıyorum ama tık yok.
Bir tek Quiz vardı paramı yemeyen o da yedi sonunda :)

inş. üstüne yatmazlar ve inşallah elimize ulaşır da
new balance ibaresi dikkatimi çekti orda onun için acaba mart sonuna sarkmış olabilirmi diye düşündüm.

Yeni paypal ekle bu ayın 26 sında yatar.. ayın 10 undan önce paypalını ekle.. kanalın para kazanması gitti için ödememiştir..bbeninde aynı şekilde kanalım var geçen ay ödenecekti ödemedi by ayın sonuna doğru ödenecek.. benim önerim banka hesabı ekle paypalda sıkıntı oluyor

benimde bi kanalım vardı ilk hesabı açarken ödeme yöntemlerini hep banka olarak açıyorum sonra değiştiriyorum . yin öyle bi kanalın ödemesi ayın 10 undan önce değiştirdiğim halde panelde webmoney olrak gözüktüğü halde mail geri dönüşlerinde ödeme yönteminin banka olarak göründüğünü söylemişler. parada düşük bir miktar olduğu için ne bankaya geldi ne webmoneye

üstüne yatmasınlarda bu ay sonraki ay cok farketmez;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri