Life - Onemli Guzel Gelisme (Banka Odemeleri)

• Kullanıcı Mercurial
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

Mercurial

Kayıtlı Üye
Facebook durumlari

Hello, guys!
Hope all is well.
We are back from holidays, soon we will reply to all of your email.
We answer the most frequently asked questions of the last days:
1. Yes, CPM in January and February is always decreasing. It's a bad time of the season so nothing we can do with it (as all other MCN). From our experience the best periods (regarding CPM): march-june and october-december.
2. As for dashboard - our apologies for delay, it will be available in Junaury. To log in into it you have to use our web site lifentw.com
3. We decided to reduce the threshold for bank transfers to $ 100 (from 1000$). We took this decision because of constant problems with PayPal, as well as your problems with this service (big commission; pending for 30 days and etc). You will be able to change your payment details for a bank transfer through your own dashboard soon.
Best regards

1) Ocak ve Subat CPM'leri dusuk olacak.

2) Dashboard Ocak'ta gelecekmis. Inanmis gibi yapin :D

3) Paypalda surekli sorun oldugundan dolayi banka odemeleri artik 1000$'dan 100$ a dusuruldu.

Son düzenleme:
en çok ikinci maddeye inandım

Adsenseci beni bile çağırıyor bu layf gel aşkım gel der gibi :D sanırım artık partner.olma vakti gelmiştir :D

OLLEY Beee işte bu!! sonunda artik life'a geçebilirim.. şu paypal zıkkımı yüzünden biçok iyi kanalım başka prtnerlere soktum ve memnun değilim, keşke biraz daha önce açıklasalardı yaa offff.. neyse paypal'ın ne kadar saçma gereksiz bişe olduğunu sonunda life da anladı ya en azından bu iyi..

bırakayım bırakayım diyorum siz beni illa geri çağırıyonuz be abiler :/

Banka sınırı 100$ efsane olmuş

Banka ödemesinde bütün kanalların toplamı mı önemli bireysel kanal kazançları mı önemli ?

life ve dashboard
5zt60r.jpg

Banka ödemesi 100$ ha çok iyi oldu bu :D yupii ne zaman değiştirebiliriz?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri