Lıfe partner telıfsız kanal satılıktır.

• Kullanıcı burak_76_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Konu sahibi konuyu satış için açtı... fakat sanırım satıştan çok paypal meselesine, dönüştü... Adam geldi foruma meselesine gelince yazıldığından beri araştırmaktayım, dedim kendime bir mod olarak ben bunu nasıl kaçırmışım arkadaş... Bu arada paypal meselsinede kendi FAQ larında 1 hafata gibi bir süre tanımışlar ama, örnek zamanlama gibi verilmiş... biraz enteresan...
Life networku ciddi manada takibe almıs biri olarak yetkili birinin foruma gelip soru ve sorunlara cevap vermesi olayını kaçırdıgıma bende çok çok sasırdım :) şu anda en hızlı sekilde kabul eden ve tekrar geri atmayan onun dısında ödeme konusundada yabancı forum sitelerinde gördüğüm kadarıyla sorun çıkarmayan en iyi networklerden birisi haliyle baya ilgileniyorum bu networkle :)
Neyse sizin de dediğiniz gibi satıs konusundan çok bilgileri değişiyorlarmı değişmiyolarmı konusuna döndü :)
kanalı satacak olan arkadasta acil ihtiyacı oldugunu belirtmiş yorumları silerseniz daha iyi olur bence :) not olarak konuya ödeme bilgisi geç değişebilir gibi bir ilave eklense yeterli olur bence :)

@csk2205 @minnos

Konu bu, 40. sayfadan sonra falan bakin
http://www.ytpara.com/partner-networkleri/21573-life-network.html

Foruma gelen network yetkilisinin profili, mesajlarini inceleyebilirsiniz

YTPara.Com - YouTube-Adsense Destek Forumu - Profil bilgileri: Life Network

gerçekten böyle birşeyi gözden nasıl kaçırdım bilmiyorum :) son günlerde tek övdüğüm network diyebilirim life network yani favorim su an benim kendileri:) gerçektende foruma gelip ilgilenmişler hatta kanıt isteyenide [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] a yönlendirmiş :)

gerçekten böyle birşeyi gözden nasıl kaçırdım bilmiyorum :) son günlerde tek övdüğüm network diyebilirim life network yani favorim su an benim kendileri:) gerçektende foruma gelip ilgilenmişler hatta kanıt isteyenide [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] a yönlendirmiş :)

Evet forumdan pm attiginizdada cevap alabilirsiniz zaten genelde online oluyor hemen hemen hergun. Inanmayanlar oldugundan dolayi iwocana life network uzantili mailden ileti gondermisti, o yuzden inanmayanlari kanit olarak iwocana yonlendirmisti.

Güncel arkadaşlar güncel kazanç 142$ yeni grafik eklenmiştir.son yansıyan gün ayın 10u

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri