Lıfe partner telıfsız kanal satılıktır.

• Kullanıcı burak_76_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

burak_76_

Kayıtlı Üye
Hesap Kayıt Tarihi : hazıran 2013
Kanalın dili :ingilizce ağarlıklı %95
Kanaldaki videoların türü ve sayısı : (haber , komedi ,futbol vb.) (Botla çekildı)
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : yok
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? :hayır
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? :evet
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? :evet
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? :evet
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? :hayır
Kanal üzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? :bellı değil
Kanal Hakkında Ek Bilgi :

Kanal partnere 20 martta geçirilmiştir
Neden satıyorsun diyenlere yurtdışında okuyorum acil nakit ihtiyacım var ondan dolayı makul bi ücrete satıyorum.Kesinleşmemiş 4 gün daha bulunmaktadır onlarda uzerine eklenecektir.Videolar botla karışık bir şekilde çekilmiştir ayrıntılar grafiklerde mevcuttur.Kanal adresi vermiyorum.
6RY59k.png

Vp2v0R.png

0VbmBD.png

YPjjJl.png

İstediğim Fiyat 220 TL acildir arkadaşlar.Anlayışınız için teşekkürler.
Bu arada pinli adsensim var isteyen olursa onla ilgilide konuşabiliriz.

Edit:ilan güncellenmiştir.Güncel kazanç 152$ son kesinleşen gün ayın 11'u Fiyat aynı.

hayırlı satıslar.
Life partner satacak olanlar lütfen ödeme bilgisini değişmenin zor oldugunu da eklesin konularına :)

Bilmediğimiz bir kural mı geldi? Adamla konusup değiştiriyorum sürekli ? Bir sıkıntı yok...
adamla konusup derken ?
ben 5 tane kanalda bilgi değişimi için mail attım 2 3 haftayı buldu değiştirmeleri zaten değişmiyo demiyorum uzun sürüyor diyorum 2 hafta kısa bir süre değil yani

adamla konusup derken ?
ben 5 tane kanalda bilgi değişimi için mail attım 2 3 haftayı buldu değiştirmeleri zaten değişmiyo demiyorum uzun sürüyor diyorum 2 hafta kısa bir süre değil yani

2-3 hafta mı? imkansız deme gereği duyuyorum :D Hergün maillere cevap veren birisi zaten.Ben ne zaman istesem aynı gün değiştiriyor.

[MENTION=4325]minnos[/MENTION] [MENTION=916]Existence[/MENTION] bir karar verseniz...:), zormu, kolaymı...?

adamla konusup derken ?

O kadar surmesi imkansiz, adam kendisi gelip burda tek tek cevap verdi sorulara. Ilgisiz biri olsa foruma kadar gelir miydi? Maillere cabuk cevap veriyorlar zaten.

Bende konuyu ona göre düzenliyeyim bari hocam alacak kişi sıkıntı yaşamasın :D Satabilirsek tabi.Bu arada hazır konuya yazmışken siz tecrübeli arkadaşlara sorayım bu kanalın ederi ne kadardır acil satmam gerek yurtdışında parasız kaldık :D

benmi bişeyi yanlıs yapıyorum yoksa 2 farklı networkten mi bahsediyoruz anlamadım :)
Life network ruslara ait bu forumda yetkili birimi var life networkte yada baglantılı olan birimi var? ben kaçırmıs olabilirim varsa böyle birisi :) sorulara tek tek cevap verdiğini söylemişsiniz forumda gerçekten yetkili biri oldugunu bilmiyodum :) ben direk siteleri üzerinden feedbackle yazıyorum durumu yetkili kimse konuya onu çağırırsak daha iyi olur gibi :) mailleri silmemiş olsam ss lerle koyardım ama malesef değişim gerçekleşince sildim 2 3 hafta kadar önceydi paypal adresimi değiştirmek istediğimi yazdım neden istiyorsunuz bu değişikliği dediler bende yanlıs yazmısım dogrusu bu olacak yazdım dediğim gibi 5 kanalda yaptım bunu 2 ile 3 hafta içinde hepsine olumlu sekilde dönüş geldi

Bende konuyu ona göre düzenliyeyim bari hocam alacak kişi sıkıntı yaşamasın :D Satabilirsek tabi.Bu arada hazır konuya yazmışken siz tecrübeli arkadaşlara sorayım bu kanalın ederi ne kadardır acil satmam gerek yurtdışında parasız kaldık :D

paypal adresini değiştirmede yardımcı olursanız ve ödemeyi 1-2 gün içinde paypalla (creative'den bir ödeme bekliyorum) kabul ederseniz kanalınıza talibim

benmi bişeyi yanlıs yapıyorum yoksa 2 farklı networkten mi bahsediyoruz anlamadım :)
Life network ruslara ait bu forumda yetkili birimi var life networkte yada baglantılı olan birimi var? ben kaçırmıs olabilirim varsa böyle birisi :) sorulara tek tek cevap verdiğini söylemişsiniz forumda gerçekten yetkili biri oldugunu bilmiyodum :) ben direk siteleri üzerinden feedbackle yazıyorum durumu yetkili kimse konuya onu çağırırsak daha iyi olur gibi :) mailleri silmemiş olsam ss lerle koyardım ama malesef değişim gerçekleşince sildim 2 3 hafta kadar önceydi paypal adresimi değiştirmek istediğimi yazdım neden istiyorsunuz bu değişikliği dediler bende yanlıs yazmısım dogrusu bu olacak yazdım dediğim gibi 5 kanalda yaptım bunu 2 ile 3 hafta içinde hepsine olumlu sekilde dönüş geldi

Konu sahibi konuyu satış için açtı... fakat sanırım satıştan çok paypal meselesine, dönüştü... Adam geldi foruma meselesine gelince yazıldığından beri araştırmaktayım, dedim kendime bir mod olarak ben bunu nasıl kaçırmışım arkadaş... Bu arada paypal meselsinede kendi FAQ larında 1 hafata gibi bir süre tanımışlar ama, örnek zamanlama gibi verilmiş... biraz enteresan...

paypal adresini değiştirmede yardımcı olursanız ve ödemeyi 1-2 gün içinde paypalla (creative'den bir ödeme bekliyorum) kabul ederseniz kanalınıza talibim

Hocam paypal adresinde yardımcı olurum ama 2-3 gün vaktim olsa sıkıntı değil o şekildede kabul ederdim.

O kadar surmesi imkansiz, adam kendisi gelip burda tek tek cevap verdi sorulara. Ilgisiz biri olsa foruma kadar gelir miydi? Maillere cabuk cevap veriyorlar zaten.

Sn üye, konunun linkini editleyerek bizi bilgilendirebilirmisiniz acaba? ...

Hocam paypal adresinde yardımcı olurum ama 2-3 gün vaktim olsa sıkıntı değil o şekildede kabul ederdim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri