Life Partnerli Kanallar Satılık.

• Kullanıcı UgurSeyma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

UgurSeyma

Kayıtlı Üye
Awenin kovmasıyla saolsun emeklerimi hiç etti , elimdeki bu kanalları satmaya karar verdim bıktığım için..

Kanallar biri geçen hafta sanırım , diğerleri dün bağlandı.. Bir ikisi boş diğerlerinin içinde bir iki tane film var 2 bin 3 bin..8 bin gibi gibi

6 tanesini satmak istiyorum şimdilik.. İstediğim fiyat : 90 Lira....

Life network ödeme eşiği 1 dolar , yüzde 20 kesintisi olan bi networkdur.

O zaman alıyorum skype ekle hocam payners90
[MENTION=5486]UgurSeyma[/MENTION]

Merhaba satış konusunu baltalamak niyetinde değilim ama life networkte ödeme yöntemi değiştirmesi zaman alıyor bilginize alacak olanlar beklerim sıkıntı olmaz derse çok iyi bir network su anda :) ben bir tanesinde paypal yanlıs girmişim değiştirmek için mail attım ama 1 hafta oldu cevap gelmedi henüz

yanlış duymadım 6 tane boş kanala 90 lira mı istiyorsunuz?1k izlenimli kanalı bile alıyorlar.

Merhaba satış konusunu baltalamak niyetinde değilim ama life networkte ödeme yöntemi değiştirmesi zaman alıyor bilginize alacak olanlar beklerim sıkıntı olmaz derse çok iyi bir network su anda :) ben bir tanesinde paypal yanlıs girmişim değiştirmek için mail attım ama 1 hafta oldu cevap gelmedi henüz

mesajın üzerine sattığım mailleri geri aldım :) sıkıntı yaşasın istemem kimse

---------- Mesaj saat 23:19:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:17:44 civarında gönderildi. ----------

yanlış duymadım 6 tane boş kanala 90 lira mı istiyorsunuz?1k izlenimli kanalı bile alıyorlar.

yok hocam yanlış duymadınız , alırken alıcıyı bilgilendiriyorum zaten bu konuda
başkaları gibi enayi yerine koymam kimseyi
zamanı olmayan var , olup da parası çok olan var , var da var yani
kolay gelsin

mesajın üzerine sattığım mailleri geri aldım :) sıkıntı yaşasın istemem kimse

---------- Mesaj saat 23:19:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:17:44 civarında gönderildi. ----------

yok hocam yanlış duymadınız , alırken alıcıyı bilgilendiriyorum zaten bu konuda
başkaları gibi enayi yerine koymam kimseyi
zamanı olmayan var , olup da parası çok olan var , var da var yani
kolay gelsin

Yanlıs anlasılmasın LİFE PARTNER şu anda baya saglam duruyor pp bilgisini sadece biraz geç değişiyolar kayıt olurken imza falan atılıyo daha sonra onun düzeltme yeri yok ama mail atınca biraz geçte olsa değişiyolar alacak olanlar pişman olmaz sanmıyorum zaten daha ayın basındayız ay sonuna kadar illaki değişirler rus oldukları için anlasması biraz zor oluyor sadece :) yani bana neden değişmek istiyorsunuz diye mail attılar bende yanlıs girdiğimi dogrusunun ...... oldugunu söyledim ikinci dönüşüde 3 4 gün içinde mutlaka yapacaklardır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri