Life signatureyi geçmi yolluyor artık

• Kullanıcı ugs9305
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

ugs9305

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar ben life ye kanal bağlıcaktım önceden bağlıyoduk hemen geliyordu onaylıyoduk şimdi yollandı diyo hala gelmemiş napcaz beklicezmi gelmesi için bu sözleşme gelene kadar para akzanma işler değilmi birde life ye kanal bağlayanlar size ne zmana geliyor yazarlarsa sevinirim bana gelmesse mesajmı atayım ekibe

evet geç geliyor artık gün içinde gelir ama hocam. İmzalayana kadar da kazandıgın senin olur imza sadece prosedür

evet geç geliyor artık gün içinde gelir ama hocam. İmzalayana kadar da kazandıgın senin olur imza sadece prosedür

aynen sağol imza presedür olduğunu biliyordum ama kazançlar geldiğine emin değildim tam imza atmadan sağol bilgi için o zaman yarın akşama kadar gelir imza bana imzalarız

bugun 8. gün oldu hala yok sözleşme.

Diğer konudada yadım arkadaşlar mail atın ingilizce gelmedi diye geri dönüş yapıyorlar.

sözleşmeyi manuel olarak gönderiyolar yani elle girilmesi gerekiyor her bilginin. yapabilen biri varsa bizi de bilgilendirsin.

sözleşmeyi manuel olarak gönderiyolar yani elle girilmesi gerekiyor her bilginin. yapabilen biri varsa bizi de bilgilendirsin.

yok reyiz ya bu life artık almıyo önceden heen sözleşme geliyodu şimdi kanalı inceleyip onaylarlarsa atıyolar sözleşme yoksa direk atıyolar partnerden sözleşme yollamadan

Sözleşme olmadan da oduyor mu şart mi o

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bana 1 gün sonra geldi.
mail atarsanız word dosyasında gönderiyor sözleşmeyi işler iyice uzuyor. bekleyin bence

yaw konuyu hortlattımda yeni konu açmayayım diye ..
şimdi lifeden mi mail gelmiş tıkladım signature diye bi siteye gittim nasıl olcak şimdi ben bunu nasıl imzalayım göndericem???

ben hiçbir kanalın sözlşmesini imzalamadım ilerde sıkıntı olur mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri