Life ve Quiz Tek Dashboard Soru ?

• Kullanıcı ugur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

ugur

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bilmisadam.com
Ben şimdi quiz ve life kanallarımın hepsini tek dashboard a bağladım ve ödeme yöntemide banka olarak ayarlı.
Life ve quiz'in ödeme tarihleri farklı olduğu için herhangi bir sıkıntı çıkar mı bilen varmı böyle bi şey yapan var mı :o

Nasıl yani Quiz ve Life kanalları bir araya getirdin yani. :) Ben öyle olmaz diye düşünüyordum doğrusu.. Bir soun çıkacağını sanmıyorum aynı ama kanalları ayrı ayrı öderler diye düşünüyorum..

Nasıl yani Quiz ve Life kanalları bir araya getirdin yani. :) Ben öyle olmaz diye düşünüyordum doğrusu.. Bir soun çıkacağını sanmıyorum aynı ama kanalları ayrı ayrı öderler diye düşünüyorum..
Bütün kanalların Dashboardı ayrı ayrıydı sonrasında quizleri hepsini tek dashboarda topladım sonra lifelarıda oraya aldım. Şimdi aklıma geldi ödeme tarihleri farklı olduğu için nasıl ödeyecekler diye :D

Ödeme yaparlarsa o zaman quiz ayrı bir 30 dolar kesecek life ayrı bi 30 dolar kesecek galiba

kafam çok karıştı :eek:

Başka bir fikri olan var mı ?

Mesela [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] [MENTION=11785]qwerty06[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarımız :)

Ve [MENTION=14539]Life Network[/MENTION]

Son düzenleme:
Sıkıntı olmaz. Madem birleştiler ödemelerde tek muhasebeden çıkıyor olması lazım artık.

Sıkıntı olmaz. Madem birleştiler ödemelerde tek muhasebeden çıkıyor olması lazım artık.

Ödemeler tek muhasebeden çıkıyor olabilir ama hala ödeme tarihleri farklı bunların. Yani ödeme tarihleri farklı iki partnerin kanalları aynı dashboardda olursa bence hepsini bir göndermezler diye düşünüyorum.. Bende merak ettim bunu doğrusu şimdi.

Konuyu açan arkadaş ödemeyi aldığın zaman buradan yazarsan iyi olur. Eğer öyle bir olanak varsa bizde birleştirelim hepsini :)

Ödemeler tek muhasebeden çıkıyor olabilir ama hala ödeme tarihleri farklı bunların. Yani ödeme tarihleri farklı iki partnerin kanalları aynı dashboardda olursa bence hepsini bir göndermezler diye düşünüyorum.. Bende merak ettim bunu doğrusu şimdi.

Konuyu açan arkadaş ödemeyi aldığın zaman buradan yazarsan iyi olur. Eğer öyle bir olanak varsa bizde birleştirelim hepsini :)

Belki Lifeları ayırabilirim belki bu şekilde bırakabilirim

Beklemeye gerek yok ben cevap vereyim. Benim de quiz ve life aynı dashboard'a bağlı. Ocak ayı life ödemesi aldım ancak quiz hala alamadım. Burdan ayrı ödedikleri sonucunu çıkarabiliriz sanırım :)

arkadaşlar benim lifede kanalım vardı doğal olarak quizin dashborduna soktum kanalda farklı miktar dashbordda farklı miktar o nasıl oluyor ? biri açıklasın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri