Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
vayyy ofisleri ha yeni resim hemde , duvardaki askılıkta şey var yeşil süs şeyi yılbaşı için oluyo ya![]()
konusu deilde baska konu acmak istemedimbu sabah lifedan bi cok kanalım spamdan kapanmıs ödemesini hangi ay alcam bilen var mı
konusu deilde baska konu acmak istemedimbu sabah lifedan bi cok kanalım spamdan kapanmıs ödemesini hangi ay alcam bilen var mı
yobaz..tipik cahil işte. ekmek ye sonra hakaret et.
yobaz..tipik cahil işte. ekmek ye sonra hakaret et.
düzgün konusalım lütfen sizi ilgilendirmez hakaret etmesi yada etmemesi life avukatı mısınız
düzgün konusalım lütfen sizi ilgilendirmez hakaret etmesi yada etmemesi life avukatı mısınız
evet life'ı savunuyorum varmi bi sorun ? sonucta en sağlam networklerden biri. sen niye hakaret ve saygısız eden birisini savunuyorsun ? varsa yanlışı yanlışı değil doğruyu savunacaksın.
kendimi tutamadım ağzımdan kactı bi an
evet life'ı savunuyorum varmi bi sorun ? sonucta en sağlam networklerden biri. sen niye hakaret ve saygısız eden birisini savunuyorsun ? varsa yanlışı yanlışı değil doğruyu savunacaksın.
kendimi tutamadım ağzımdan kactı bi an
arkadaşlar lütfen tartışmayalım ve birbirimize (buna yorum sahibide dahil) hakaret ya da kırıcı sözler içeren cümleler kullanmayalım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.