nescafe3in1
Yasaklanmış
Kapanan kanallar artık ödenmeyecek, merhaba YTPARA! demiş arkadaşlar.
Valla ne yalan söyliyeyim, bu günleri gördüğümüze hiç şaşırmıyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hala bu firmayla çalışan varmı ben merak ediyorumFreedom daha iyi bare kazık atmıyor insanların umutlarını .....
Hala bu firmayla çalışan varmı ben merak ediyorumFreedom daha iyi bare kazık atmıyor insanların umutlarını .....
Fotoğraf gözükmüyor ?
Ya adamlara kızıyoruz ediyoruzda onlarında elinden gelen birşey yok bence yani Google şartları değiştirdi yani ellerinde olan birşey yok.
Adamlar kapanan kanalı bile o kadar ödedi paraları alırken güzeldi şimdi ödemeyince mi şimdi böyle oldu
Hep beraber güzelce kullansaydık bunlar olmazdı adamlar kaç defa uyarmış sayfasından günlük kaç kanal basanlar var tek kanala 1k video atanlar var belki bu yazıları bir çok kişi yazdı okumaktan sıkılıyorsunuz ama gerçekleri değiştiremiyoruz
malasef ki. Olacağı varmış olmuş yapacak birşey yok zaten biri gider biri gelir.
Adamlar bizim icin degil kendileri icin yapiyordu. Kapanani odemeseydi her kes kanallarini quiz/life-e sokmazdi. ne kadar cok kanal o kadar cok para. oduyordu evet ama o kadar uz binlerle kanaldan 20% kesiyorduda. bu o anlama gelmezki sonda googleden aldiklari paralarin ustune yatsinlar. onu yapmasaydi zaten herkes ozgun kanalini bile quize sokardida shimdi herkes nefret ediyor onlardan. adam utanmadan bide selam gonderiyor
nerdesiniz beyler (çoğunlukla Türkler), şimdi bizim yerimize kimi kullanacaksınız yazmışlar en son facebookta![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.