Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
DigiturkPlay al daha avantajlı.
beyler ligtv alıcam 1 sene tahahütlü,ilk ödemede 1 senelik abonelik ücreti komple çekiliyor mu kredi kartından
Hangi şehirdesiniz hocam ?
edirne hocam
beyler ligtv alıcam 1 sene tahahütlü,ilk ödemede 1 senelik abonelik ücreti komple çekiliyor mu kredi kartından
Digiturkun kendisi hepsini tek çekim yapmıyor. Ama bayiiler yapabiliyor. Olmadı internetten pakette alabilirsin.
Next Minix Digitürk Lig Tv Şampiyonlar Paketi Full Hd 996 - n11.com
konuyu gormusken dijiturku kapattırmıstım kısın cuma gunu bi bayan aradı dijiturke 7 tl lik bi borcum kalmıs onun tahsil edilmesi icin hukuk burosuna vermis dijiturk beni 6 tl de havale ucreti var toplamda 13 tl yatıracam da bi turlu fırsat bulamadım bankaya gitmeye. aynı durumda olan varmı ?
Sen yine iyisin bizden kutuyu almadilar dava acmislar 1000 lira istiyorlar odemedik hala icrada arada mesaj atip yarin gelcez diyolar gelemediler bir turlu bekliyoruz
---------- Spam Engelliyici 22:56 ---------- Önceki Mesaj 22:54 ----------
Yalniz orda aylik yaziyor yillik yazmiyor dikkat et bidaki ay tekrar cekerler felan digiturk bu hersey beklenir.
[MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] ben faturaları yatırıp kapattırmıstım. ocihazı falan teslim etmistim. 7 tl neciyse onuda gectim. para sorun degilde insan bi mesaj atar su kadar borcunuz var su hesaba yatırın falan diye. hukuk burosuna vermek nedir. zaten arayan kisiye 7 tl nin ..... utanmıyormusun 7 tl icin beni aramaya senin7 tl borcun olsa ben yatırırdım senide aramazdım dedim karsıdaki kahkahayla guldu bilerek oyalıyorum. hergun arıyorlar 7 tl lik konusma tamamlanınca gidip yatıracam
en temizi bulasmamak elini versen bırak kolunu govdeni kurtaramıyorsun![]()
gardasım devlet hangi birini kontrol etsin. vatandas bilincli olmalı acık acık uyarıyorum bak sende yazıyorsun. boyle boyle oldu diye daha gidip abonelik almanın mantıgı nedir. sopcast kurdum macları izliyorum. ben begenmedim dijiturku 1-2 belgesel kanalı var izlenecek birde maclar. onun harici fosDevlet kontrolunu iyi yapmiyor ya benim ayagima kadar gelip imzalatiyorlar kurulumu yapiyorlar kapattiktan sonra biz onlarin pesinde kosuyoruz gelip alamiyorlarmi borcunu kutusunu vs.
peki bayiyi aradan çıkarabiliyor muyuz hocam internetten aldığımızda
Bayiiden korkma gerek yok öyle fahiş fiyatlar vermiyorlar. Bayii yada digitürkle pazarlık yapabiliyorsun. Ben daha bugun yeniledim. Biraz pazarlık yaparak 580 lira maliyetle 1 yıllığına eutelsat yayın aldım. Eutelsat hd yayın yapar turksat sd yayın yapar buna bağlı olarakta eutelsat biraz daha tuzlu. Digiturke bugün yani 3 ağustosta her sene zam geliyor yani saat 12 den sonra zamlı fiyatlar uygulanacak600 liraya şuanda alabilmek uygundur pazarlığını ona göre yap
Bu arada sürekli ilk 3 ay ücretsiz sonra 80 felan gibi tekliflerle kafanı karıştırabilirler sürekli yıllık maliyetini sor
3/4 ayda bütün paketleri ücretsiz veriyorlar ayrıca.
gardasım devlet hangi birini kontrol etsin. vatandas bilincli olmalı acık acık uyarıyorum bak sende yazıyorsun. boyle boyle oldu diye daha gidip abonelik almanın mantıgı nedir. sopcast kurdum macları izliyorum. ben begenmedim dijiturku 1-2 belgesel kanalı var izlenecek birde maclar. onun harici fos
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.