Lig tv aboneliği hakkında

Hitchcock

Yasaklanmış
beyler ligtv alıcam 1 sene tahahütlü,ilk ödemede 1 senelik abonelik ücreti komple çekiliyor mu kredi kartından

konuyu gormusken dijiturku kapattırmıstım kısın cuma gunu bi bayan aradı dijiturke 7 tl lik bi borcum kalmıs onun tahsil edilmesi icin hukuk burosuna vermis dijiturk beni 6 tl de havale ucreti var toplamda 13 tl yatıracam da bi turlu fırsat bulamadım bankaya gitmeye. aynı durumda olan varmı ?

Anladim o zaman mecbur kutu alacaksın merak etme tek seferde çekmez.Ay ay kullandikca ödersin veya otomatik ödeme talimatı ver kartından. İlla tek seferde ödeyip kurtulalım diyorsan MH ara
pazarlık yap.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benden toptan kesmişler. ilk ay faturam resimdeki gibi.

konuyu gormusken dijiturku kapattırmıstım kısın cuma gunu bi bayan aradı dijiturke 7 tl lik bi borcum kalmıs onun tahsil edilmesi icin hukuk burosuna vermis dijiturk beni 6 tl de havale ucreti var toplamda 13 tl yatıracam da bi turlu fırsat bulamadım bankaya gitmeye. aynı durumda olan varmı ?

Sen yine iyisin bizden kutuyu almadilar dava acmislar 1000 lira istiyorlar odemedik hala icrada arada mesaj atip yarin gelcez diyolar gelemediler bir turlu bekliyoruz :)

---------- Spam Engelliyici 22:56 ---------- Önceki Mesaj 22:54 ----------

benden toptan kesmişler. ilk ay faturam resimdeki gibi.

Yalniz orda aylik yaziyor yillik yazmiyor dikkat et bidaki ay tekrar cekerler felan digiturk bu hersey beklenir.

Sen yine iyisin bizden kutuyu almadilar dava acmislar 1000 lira istiyorlar odemedik hala icrada arada mesaj atip yarin gelcez diyolar gelemediler bir turlu bekliyoruz :)

---------- Spam Engelliyici 22:56 ---------- Önceki Mesaj 22:54 ----------

Yalniz orda aylik yaziyor yillik yazmiyor dikkat et bidaki ay tekrar cekerler felan digiturk bu hersey beklenir.

:) orada i var onda var açıklaması yıllık diye

Şampiyonlar Ligi Tivibu(Trt bazı maçları vericek), Süper Lig,Premier Lig,İspanya Ligi vs. Digitürk,Hazırlık maçları,eleme macları D-smart.Ayrıyetten Önemli maçlar abonelik hariç 30 tl.Sonra bir de seyirci neden gelmiyor diye soruyorlar.Her şeyi paralı yaparsanız bu millet futboldan uzaklaşır ve stresini başka yerlerde atar.Ben olsam hiç bir paket satın almam.Çok izleyeceğim varsa giderim kahvede,cafede,barda izlerim.

[MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] ben faturaları yatırıp kapattırmıstım. ocihazı falan teslim etmistim. 7 tl neciyse onuda gectim. para sorun degilde insan bi mesaj atar su kadar borcunuz var su hesaba yatırın falan diye. hukuk burosuna vermek nedir. zaten arayan kisiye 7 tl nin ..... utanmıyormusun 7 tl icin beni aramaya senin7 tl borcun olsa ben yatırırdım senide aramazdım dedim karsıdaki kahkahayla guldu bilerek oyalıyorum. hergun arıyorlar 7 tl lik konusma tamamlanınca gidip yatıracam :D

en temizi bulasmamak elini versen bırak kolunu govdeni kurtaramıyorsun :D

[MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] ben faturaları yatırıp kapattırmıstım. ocihazı falan teslim etmistim. 7 tl neciyse onuda gectim. para sorun degilde insan bi mesaj atar su kadar borcunuz var su hesaba yatırın falan diye. hukuk burosuna vermek nedir. zaten arayan kisiye 7 tl nin ..... utanmıyormusun 7 tl icin beni aramaya senin7 tl borcun olsa ben yatırırdım senide aramazdım dedim karsıdaki kahkahayla guldu bilerek oyalıyorum. hergun arıyorlar 7 tl lik konusma tamamlanınca gidip yatıracam :D

en temizi bulasmamak elini versen bırak kolunu govdeni kurtaramıyorsun :D

Devlet kontrolunu iyi yapmiyor ya benim ayagima kadar gelip imzalatiyorlar kurulumu yapiyorlar kapattiktan sonra biz onlarin pesinde kosuyoruz gelip alamiyorlarmi borcunu kutusunu vs.

Devlet kontrolunu iyi yapmiyor ya benim ayagima kadar gelip imzalatiyorlar kurulumu yapiyorlar kapattiktan sonra biz onlarin pesinde kosuyoruz gelip alamiyorlarmi borcunu kutusunu vs.
gardasım devlet hangi birini kontrol etsin. vatandas bilincli olmalı acık acık uyarıyorum bak sende yazıyorsun. boyle boyle oldu diye daha gidip abonelik almanın mantıgı nedir. sopcast kurdum macları izliyorum. ben begenmedim dijiturku 1-2 belgesel kanalı var izlenecek birde maclar. onun harici fos

peki bayiyi aradan çıkarabiliyor muyuz hocam internetten aldığımızda

Bayiiden korkma gerek yok öyle fahiş fiyatlar vermiyorlar. Bayii yada digitürkle pazarlık yapabiliyorsun. Ben daha bugun yeniledim. Biraz pazarlık yaparak 580 lira maliyetle 1 yıllığına eutelsat yayın aldım. Eutelsat hd yayın yapar turksat sd yayın yapar buna bağlı olarakta eutelsat biraz daha tuzlu. Digiturke bugün yani 3 ağustosta her sene zam geliyor yani saat 12 den sonra zamlı fiyatlar uygulanacak :D 600 liraya şuanda alabilmek uygundur pazarlığını ona göre yap :) Bu arada sürekli ilk 3 ay ücretsiz sonra 80 felan gibi tekliflerle kafanı karıştırabilirler sürekli yıllık maliyetini sor :D 3/4 ayda bütün paketleri ücretsiz veriyorlar ayrıca.

Bayiiden korkma gerek yok öyle fahiş fiyatlar vermiyorlar. Bayii yada digitürkle pazarlık yapabiliyorsun. Ben daha bugun yeniledim. Biraz pazarlık yaparak 580 lira maliyetle 1 yıllığına eutelsat yayın aldım. Eutelsat hd yayın yapar turksat sd yayın yapar buna bağlı olarakta eutelsat biraz daha tuzlu. Digiturke bugün yani 3 ağustosta her sene zam geliyor yani saat 12 den sonra zamlı fiyatlar uygulanacak :D 600 liraya şuanda alabilmek uygundur pazarlığını ona göre yap :) Bu arada sürekli ilk 3 ay ücretsiz sonra 80 felan gibi tekliflerle kafanı karıştırabilirler sürekli yıllık maliyetini sor :D 3/4 ayda bütün paketleri ücretsiz veriyorlar ayrıca.

evallah hocam şu eutelsat olayını inceleyim bi

gardasım devlet hangi birini kontrol etsin. vatandas bilincli olmalı acık acık uyarıyorum bak sende yazıyorsun. boyle boyle oldu diye daha gidip abonelik almanın mantıgı nedir. sopcast kurdum macları izliyorum. ben begenmedim dijiturku 1-2 belgesel kanalı var izlenecek birde maclar. onun harici fos

Akillanmiyoruz iste yine digiturk baglattik ligtv almak icin :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri