Lig TV den nasıl video indirebilirim ?

• Kullanıcı Hemedo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları

Hemedo

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar ligtv den videolar indirmem lazım fakat indiremiyorum
im var bende indirirken bağlantı şeklinde nidiriyo mp4 video formatında indirmiyo veya başta çıkan reklamı indiriyo

ligtv ye bulaşma başın ağrır sonra bende söylemesi zaman kaybedersin başka risksiz kategori bul ona yoğunlaş

Ligtv den idm video indiriyor ama bende tavsiye etmem çok kısa sürede yakalıyorlar özellikle güncel maç özetlerini paylaşırsanız :)

sakın...lig tv nin avcıları var ;) adamların işi youtube vede ve alternatif sitelerde gunluk video aramak.. dirakt kanalını kapatırlar, ki parada kazansan bir kaç uyarıda kanalların ve adsensen kapanır...6 ay... emeklerıne yazık olur...
bulaşma o yuzden, ki, kendı sitenden yayaın yapsan buda yasal suç, malum adamların avukatları telif hakkları çalışıyor... normal maç ve gol yayını sorun olur senın için parada kazanamazsın bence öyle.. ama başka projen varsa bilemem, izin iste resmi başvuru yapıp, bir kaç futbolcu resmi yada kısa videosu için goller olmaz unutma bir kaç artistik hareketler mesela onlar için.. sana kolay gelsın

LIG TV Ziraat Türkiye kupasına bile telif attı.O kadar çok mesaj atıp rahatsız ettim ki 5-6 saate telifi geri çektiler.

Arkadaşlar olsun ben yüklerim bulurum bi çözümünü ama bi indirebildsem

İsin ehli [MENTION=1965]cakirturk[/MENTION]

Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bu siteden idm indirmiyor. Bende çok denemiştim ama indiremedim. Artık spor çalışmıyorum ama varsa yöntemi bilmek isterim.

idm kurup linki internet explorer'den açarsanız direkt indirme önünüze çıkar fakat telifi yeme riski yüksek ve göze batarsan 25.000$ cezası var

ligtv çok telif atıyor diye o açtığım konuya eklememiştim nasıl indirildiğini, ama madem istek var anlatayım (telif yerseniz falan sorumluluk kabul etmiyorum :D )

ligtv 2 farklı yayın teknolojisi kullanıyor biri normal http protokolü üzerinden SD
diğeri octoshape üzerinden HD,

octoshape üzerinden sunulan yayın için (HD olan) bir çözüm üretemedim henüz, octoshape'in şifreleme mantığını kırmadım (uğraşmadım daha doğrusu)

SD yayın için indirme şekli:

video sayfasına gelin, sayfa kaynağını görüntüle diyin ve

data-video araması yapın

data-video='BuradakiLink'
BuradakiLink'i kopyalayın idm'ye ekleyin indirir.

örnek video: 2013-2014 Akhisar Bld.Spor 2-1 Bursaspor maç özeti Ligtv.com.tr

örnek link: http://switch636-01.castup.net/cune...gtvcomtr_tauri_ozt_20132014_23_ak_bur&ak=null tıklarsanız inmesi lazım ya da html5 olarak size izletir browser'da.

7749inciu8378112.png

adamlar kendileriyle alakalı her yeri kontrol ediyor indirme yaparken bişey gelmesın basına

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri