Lig Tv'e dava açtı adsense ve bütün kanallar kapatıldı !

L
  • Kullanıcı lambat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
L

lambat

Guest
Arkadaşlar ligtv.com internet sitesin de son oynan maçların videolarını indirdim youtube kanalıma yükledim baktım eşleşen 3. taraf uyarısı vermiyor .. Hemen bir kaç tane daha indirip youtube kanalıma yerleştirdim .. 2 gün falan iyi gitti yaklaşık 10 bin civarında da hiç bir çalışma yapmadan baya bir trafik aldım .. Sonra cuma günü akşamı kanalları bir açtım hepsi kapatılmış .. Bir de 2 adet uyarı yapılmış .. videoları 5'erli 5'erli gruplandırıp 2 dava açmışlar .. Siteden kaldırtmışlar bende videoları sildim kanallardan hiç bir ödeme falan almamıştım .. Zaten kanallardan farklı bir gmail üzerine adsenseyi alsam da adsenseye bağlı bütün kanallarımın hepsi patladı .. Hepsi banlan dı o adsense hesabından hiç ödeme almadım beni kimse bulamaz diye leptobumda ne varsa herşeyi sildim laptoba bir format, wifi kartımın mac adresini değiştirip modeme format atıp yeni bir hayata başlayım dedim .. Ama hergün korkuyorum bir gün kapıyı çalıp 10 video 250 bin dolar para cezası youtubenin reklamında ki korsanın hapse düşmesi gibi beni tıkarlarmı içeri pasaport çıkarıp belarusa kaçsam bir işe yarar mı ? Hiç birşey bilmediğimden çok tırsıyorum arkadaşlar .. Ne olur bana bilen varsa yazarsa sevinirim ..

Hocam bir şey olmaz olmasına da. Siz bunu buraya yazdığınızda yasal olarak tam olmasa da bir çeşit bağlayıcı bir beyanda bulunmuş oluyorsunuz :) Madem o kadar korkuyorsunuz buraya yazmak da büyük cesaret açıkçası.

Niye Belarus? :) dava acildigini nerden biliyorsun?

bu ciddi bir olay mı gerçek mi anlamadım ama o kadar söyleniyor yani acun ve ligtvden uzak durun diye sen yinede iyi risk almışsın. geçmiş olsun

telif mahkemesini gerçek mahkeme zannetti heralde arkadaş.

Normal gelen telife belarusa kaçsam diyen arkadaş bana gelen sahte davalardan biri gelseydi demek ki şuan foruma yazıyı panama'dan yazıyordu :D

Belarus'a kaçarsan dava açılmaz. Baştan öyle sölesene belarus diye. Belarus ise tamam ya sorun yok. Ya kardeşim ben 2 3 senedir lig tv'den hep attım her hafta sonu. Hep de telif yedim. Daha fazlası olmadı. Eğer ciddi ciddi soruyorsan. Kafan takma :)

Google ajanı oluyor ya ara ara forumda, belki bu arkadaş da Lig Tv ajanıdır? Hepinizi yakalayacak Lig Tv bu konuyla, ayık olun.

Lig Tv amcalar, ben hiç videonuzu atmadım yemin ederim, bunların hepsi suçlu ben değilim :(

Şaka mı bu la :D

Not: Uzaydan yazıyorum...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri