L
lambat
Guest
Arkadaşlar ligtv.com internet sitesin de son oynan maçların videolarını indirdim youtube kanalıma yükledim baktım eşleşen 3. taraf uyarısı vermiyor .. Hemen bir kaç tane daha indirip youtube kanalıma yerleştirdim .. 2 gün falan iyi gitti yaklaşık 10 bin civarında da hiç bir çalışma yapmadan baya bir trafik aldım .. Sonra cuma günü akşamı kanalları bir açtım hepsi kapatılmış .. Bir de 2 adet uyarı yapılmış .. videoları 5'erli 5'erli gruplandırıp 2 dava açmışlar .. Siteden kaldırtmışlar bende videoları sildim kanallardan hiç bir ödeme falan almamıştım .. Zaten kanallardan farklı bir gmail üzerine adsenseyi alsam da adsenseye bağlı bütün kanallarımın hepsi patladı .. Hepsi banlan dı o adsense hesabından hiç ödeme almadım beni kimse bulamaz diye leptobumda ne varsa herşeyi sildim laptoba bir format, wifi kartımın mac adresini değiştirip modeme format atıp yeni bir hayata başlayım dedim .. Ama hergün korkuyorum bir gün kapıyı çalıp 10 video 250 bin dolar para cezası youtubenin reklamında ki korsanın hapse düşmesi gibi beni tıkarlarmı içeri pasaport çıkarıp belarusa kaçsam bir işe yarar mı ? Hiç birşey bilmediğimden çok tırsıyorum arkadaşlar .. Ne olur bana bilen varsa yazarsa sevinirim ..