Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben sureklı orayla calısıyorum ızlenme de yaptımda daha cok takıpcı oalrak hıc bı sıkıntı cıkmıyor cunku vıdeoalrın gercekten ızlenır sahte bısey yok ortada ama turk vıdeoları ekleme turk vıdeoalrını yapancı lar ızleyınce baya dıkkat cekıyor
ben bir videomu 2 hafta boyunca likeall.orgdan izlettirdim çok iyi gidiyordu ama sonradan video +18 yedi.(video gol özetiydi) bunun likeall.org ile alakası varmı bilemem bana sorarsan yok
Oldu Tesekkurler .. Bir sorun olmaz diyorsunuz yani.. Turkce icerik eklemedigimiz surece
---------- Mesaj saat 01:31:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:30:06 civarında gönderildi. ----------
Dikkat ceken ne hocam onu anlayamadim.. ?
---------- Mesaj saat 01:34:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:31:53 civarında gönderildi. ----------
Sikayet almis olabilirmi hocam biri sikayet etmistir.. Youtubede arastirmadan basmistir +18 i.. ?
Oldu Tesekkurler .. Bir sorun olmaz diyorsunuz yani.. Turkce icerik eklemedigimiz surece
---------- Mesaj saat 01:31:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:30:06 civarında gönderildi. ----------
Dikkat ceken ne hocam onu anlayamadim.. ?
---------- Mesaj saat 01:34:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:31:53 civarında gönderildi. ----------
Sikayet almis olabilirmi hocam biri sikayet etmistir.. Youtubede arastirmadan basmistir +18 i.. ?
dikkat ceken youtube tarafından tr vıdeoların abd ve cınden ızlenemsı bıraz garıp oluyor
Videonu TR'den ekle içeriği eng ise, istediğin her ülkeden izleyen olsun youtube tarafından ilgi çekmez.Ben uzun zamandır kullanıyorum sayesinde de çok fazla video izlettirip abone çektim.Hakkını yememek lazım![]()
Sanırım burada bir birlik varGülüyorum
LikeAll'da temsilci ve Op olabilmeniz için doğal olarak kullanıcısı olmanız gerekmektedir.Kullanıcı olduktan sonra ref sayısınız iyi ise op yada temsilcilik teklifi geliyor sonrasında kabul edip etmemek size kalıyor.
Ben kabul ettim, insanlara yardımcı oluyorum.Tabiki hiçbirşey karşılıksız değil.Karşı tarafdan da ücretimi alıyorum.
Umarım anlaşılır bir açıklama olmuştur.
İyi geceler,
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.