likeall.org Ve Ban

• Kullanıcı Akadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Akadam

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaslar

VİDEOLARİMİ LİKEALL.ORG DAN İZLETTİRSEM ADSENSE VEYA KANALİM ACİSİNDAN SİKİNTİ OLURMU ?

ben sureklı orayla calısıyorum ızlenme de yaptımda daha cok takıpcı oalrak hıc bı sıkıntı cıkmıyor cunku vıdeoalrın gercekten ızlenır sahte bısey yok ortada ama turk vıdeoları ekleme turk vıdeoalrını yapancı lar ızleyınce baya dıkkat cekıyor

ben bir videomu 2 hafta boyunca likeall.orgdan izlettirdim çok iyi gidiyordu ama sonradan video +18 yedi.(video gol özetiydi) bunun likeall.org ile alakası varmı bilemem bana sorarsan yok

Oldu Tesekkurler .. Bir sorun olmaz diyorsunuz yani.. Turkce icerik eklemedigimiz surece

---------- Mesaj saat 01:31:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:30:06 civarında gönderildi. ----------

ben sureklı orayla calısıyorum ızlenme de yaptımda daha cok takıpcı oalrak hıc bı sıkıntı cıkmıyor cunku vıdeoalrın gercekten ızlenır sahte bısey yok ortada ama turk vıdeoları ekleme turk vıdeoalrını yapancı lar ızleyınce baya dıkkat cekıyor

Dikkat ceken ne hocam onu anlayamadim.. ?

---------- Mesaj saat 01:34:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:31:53 civarında gönderildi. ----------

ben bir videomu 2 hafta boyunca likeall.orgdan izlettirdim çok iyi gidiyordu ama sonradan video +18 yedi.(video gol özetiydi) bunun likeall.org ile alakası varmı bilemem bana sorarsan yok

Sikayet almis olabilirmi hocam biri sikayet etmistir.. Youtubede arastirmadan basmistir +18 i.. ?

Oldu Tesekkurler .. Bir sorun olmaz diyorsunuz yani.. Turkce icerik eklemedigimiz surece

---------- Mesaj saat 01:31:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:30:06 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 01:34:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:31:53 civarında gönderildi. ----------

Sikayet almis olabilirmi hocam biri sikayet etmistir.. Youtubede arastirmadan basmistir +18 i.. ?

bilmiyorum hocam olabilir mail attım ama ne cevap geldi nede başka birşey

Bende uzun zamandır kullanıyorum likeall'ı ama bir sıkıntı göremedim.gayet başarılı

dikkat ceken youtube tarafından tr vıdeoların abd ve cınden ızlenemsı bıraz garıp oluyor

dikkat ceken youtube tarafından tr vıdeoların abd ve cınden ızlenemsı bıraz garıp oluyor

Videonu TR'den ekle içeriği eng ise, istediğin her ülkeden izleyen olsun youtube tarafından ilgi çekmez.Ben uzun zamandır kullanıyorum sayesinde de çok fazla video izlettirip abone çektim.Hakkını yememek lazım :o

Videonu TR'den ekle içeriği eng ise, istediğin her ülkeden izleyen olsun youtube tarafından ilgi çekmez.Ben uzun zamandır kullanıyorum sayesinde de çok fazla video izlettirip abone çektim.Hakkını yememek lazım :o

arkadaş likeall un bilmem nerenin temsilcisi falanım diyosun sonra boyle yorum yapıyon.senin yorumunun ne kıymeti harbiyesi var.komiklik yapman içinde ekstradan para alıyormusun.

Sanırım burada bir birlik var :) Gülüyorum :)

LikeAll'da temsilci ve Op olabilmeniz için doğal olarak kullanıcısı olmanız gerekmektedir.Kullanıcı olduktan sonra ref sayısınız iyi ise op yada temsilcilik teklifi geliyor sonrasında kabul edip etmemek size kalıyor.
Ben kabul ettim, insanlara yardımcı oluyorum.Tabiki hiçbirşey karşılıksız değil.Karşı tarafdan da ücretimi alıyorum.
Umarım anlaşılır bir açıklama olmuştur.

İyi geceler,

tabiki görebilir bugün değilde yarın görür muyap gibi bir şirkette böyle yöntemmi denemişti sanırım veya sanatçılar izletirmeyi artırmış olabilir günahını almıyayım videoların izlenmesini düşürmüşlerdi benim gerçek video izlettireceğim baya bot var günde bir kere izleseler tamam ama adamların botu şimdi çok videoda görüntülüyordur youtube bir şekilde bulabilir

Sanırım burada bir birlik var :) Gülüyorum :)

LikeAll'da temsilci ve Op olabilmeniz için doğal olarak kullanıcısı olmanız gerekmektedir.Kullanıcı olduktan sonra ref sayısınız iyi ise op yada temsilcilik teklifi geliyor sonrasında kabul edip etmemek size kalıyor.
Ben kabul ettim, insanlara yardımcı oluyorum.Tabiki hiçbirşey karşılıksız değil.Karşı tarafdan da ücretimi alıyorum.
Umarım anlaşılır bir açıklama olmuştur.

İyi geceler,

ne gösteripte alıyorsun ücreti

Hocam merhaba,

Teknolojiye bu kadar aç olduğunuzu belli etmeyin lütfen.Biraz araştırırsanız ticket denilen birşeyin olduğunu görürsünüz ;)

Teşekkürler,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri