►►► List Video Maker

Sacit Alizade

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.animasyonal.com

Sadece URL vermek suretiyle, Harika tasarımlara sahip Top 10 Liste Videoları Hazırlayan LIST VIDEO MAKER yazılımımı satışa sunuyorum arkadaşlar..

byBygRreQmGYTn9DlVgAvw.png

ListVerse.Com sitesi için hazırlanan bu yazılım ile video üretmek çok kolay!

- Video Haline Getirmek İstediğiniz Sayfayı Açın
- Url 'yi kopyalayıp Yazılımdaki alana yapıştırın.
- Git tuşuna basın ve 15-20 Sn Gerekli Ayarların Yapılmasını Bekleyin
- Liste ögelerini kontrol ettikten sonra, Arka Plan Müziği ve Arka Plan
Videosu Seçerek Başlat Tuşuna Basın.
Toplam Hazırlık Süresi : 1 DK. nın Altında

ULNWmBfFRImxm1fmAmJizg.png

SjzAZV9YTl2afOXZ0A-qsw.png

3g1-ofF3RJmucQHJXVmPeQ.png

kl6bsSbhTK6Dtxjit7do2w.png

TANITIM VİDEOSU:
https://www.youtube.com/watch?v=qX1ueLQmwE0
ÖRNEK ÇIKTI VİDEOLARI:
https://www.youtube.com/watch?v=sMUDi_uGFOE

https://www.youtube.com/watch?v=XI23WQWBFnY

FİYAT:

Toplam 6 Kişiye Satılacaktır
Tekil Fiyatı : 900 TL
2 Kişi Birlikte Alınırsa : 1600 TL
3 Kişi Birlikte Alınırsa: 2000 TL
6 Kişi Birlikte alınırsa : 3500 TL

PAKETE DAHİL OLANLAR:

Özenle Hazırlanmış Liste Projesi
ListVerse Framework + İşlemleri Yapan Yazılım
Müşterinin Belirlediği 1 Sitenin Yazılıma Entegresi
6 Farklı Intro Seçeneği
15 Telifsiz BG Videosu
14 Telifsiz Arka Plan Müziği

Her Video Aynı Taslak ile çıkmıyor, toplamda 90 Adet Taslak Projenin İçinde Hazır hale getirilmiştir..

38a158d3e9894e7891be4afaaceade1d.png

Multi : http://www.r10.net/youtube-alisveris/1741824-965896589658-list-video-maker.html

Son düzenleme:
Her şey iyi güzel fakat tek site için bu kadar fiyat yüksek gibi geldi herkes aynı içeriklere yüklenirse sıkıntı olacaktır. O yüzden daha fazla site tanımlaması yapılırsa ücretini hak edecek bir program.

Son düzenleme:
Her şey iyi güzel fakat tek site için bu kadar fiyat yüksek gibi geldi herkes aynı içeriklere yüklenirse sıkıntı olacaktır. O yüzden daha fazla site tanımlaması yapılırsa ücretini hak edecek bir program.

Satın alan her kullanıcı için, istediği 1 Adet site yazılıma entegre edilecektir..

Hayırlı satışlar kardeşim.

Özgün kanalım için özel bir yazılım yaptırdım ve gayet memnunum. İşinin ehli bir arkadaş. Tavsiye ederim...

BOL KAZANÇLAR...

ah sacit kardeş şu botlarını bi şekilde aylık kullanıma açabilsen hem sen hem biz ekmek yeriz 900 tl çok para yav :(

sadece bu site içinmi geçerli yoksa onedio gibi sitelerdede kullanabilirmiyiz ?

900 TL fazlasıyla fazla, tamam emek var ancak tam anlamıyla prof bir şekil olmuş olsa daha mantıklı ancak bakıldığında zaten yazı nerdeyse %40 ekranı kaplıyor yani alttaraftan geçişli güzel efektli şekilde yazılar çıksa, seslendirme yapılsa tamam %100 hak edecek şekilde ancak şu haliyle 900 lira çok fazla.

ah sacit kardeş şu botlarını bi şekilde aylık kullanıma açabilsen hem sen hem biz ekmek yeriz 900 tl çok para yav :(

Hocam şu yazılımın içinde After Effects Projesi var en başta, değeri en az 500-600 tl
Php ve c# yazılım var toplamda 1 aylık emek var, işlemleri yağan serverlarn masrafları var, 900 TL yüksek bir ücret değil yazılımın gördüğü işe göre.

Çok başarılı olmuş beğendim ama aylık kullanıma sunma ve farklı site isteğinde ekstra ücret alırsanız daha fazla kullanıcıya hitap etmiş olur ve gelirinizi sürekli hale getirebilirsiniz.. iyi çalışmalar

Çok başarılı olmuş beğendim ama aylık kullanıma sunma ve farklı site isteğinde ekstra ücret alırsanız daha fazla kullanıcıya hitap etmiş olur ve gelirinizi sürekli hale getirebilirsiniz.. iyi çalışmalar

hocam, programın çok kullanıcıya hitap etmemesi gerekiyor, bu yüzden 6 kişi ile sınırlı tuttum zaten, faklı site hakkı da her kullanıcı için veriliyor isteyen listverse kullanır, isteyen dilediği siteyi entegre ettirebilir

Sacit Alizade hocam, programın kurulumunda ilgili, çok yardımcı oldu. Vidyolar yüklenince ileride izlenimlerim olumlu olacağını düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri