Little ceasars umursamazlığı

Sancaktar

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sipariş verdik 1 saatte geldi sipariş üstelik eksik geldi parayı verdim eksik malzemeyide hemen getiririm abi dedi 45 dk oldu hala ortada kimsecikler yok Sipariş verdiğimiz yere 4 bina uzaklıkta bu yer ....

Arkadaşlar sipariş verdik 1 saatte geldi sipariş üstelik eksik geldi parayı verdim eksik malzemeyide hemen getiririm abi dedi 45 dk oldu hala ortada kimsecikler yok Sipariş verdiğimiz yere 4 bina uzaklıkta bu yer ....

Ekşiye yaz ordan okuyolar.

o yüzden siparişleri yemeksepeti.com dan veriyorum.5 dk geç mi geldi hemen bildiriyorum.arayıp soruyorlar...
yemeksepeti %10 kesiyor neden telefonla vermiyorsunuz siparişi diye ağlıyorlar..
LC bana da genelde geç getiriyordu 2 defa şikayet ettim.1inde de kolayı unutmuşlardı.

hocam içecek için hala bekliyoruz 1 saat oldu abartısız üstelik 3 apartman ötede bu yer

Arkadaşların dediği gibi telefon yerine yemeksepeti üzerinden verin siparişinizi. Bırakın aracı firmayla uğraşsınlar, sizle değil.

Böyle bi sıkıntı yaşamazsınız asla.

Bu tarz durumlarda kendilerini çok acındırıyorlar, bana da denk geliyor. Acımayın, yemeksepetine bağlı sonuçta, şikayet edin gitsin.

bende forumda bir üyeyi şikayet ediyorsun sandım :D

3 apartman ötedeyse git al sana kardeşim ne bu kadar olay yapıyorsun
kardeşim sen bir hizmet alıyorsun ve bu hizmet karşılığında bir ücret ödüyorsun ve bu ücretin karşılığını alman gerekmezmi 2 kere iş yapıyorlar bu kadar olay dediğiniz bu biz hakkımızı arıyoruz he desen ki bir küçük pizza bir kola için hayır adamların kendi umursamazlığı motorcu çocuk geldi şimdi çok çok özür dileriz işte restorantımızdaki elemanların suçu diye söylendi kardeşim bu 1 15 dklık yarım saatlik bir olay değildi tmm pizzalar bir saat sonra geldi ama unutulan içeek te 2 saat sonra geldi şikayet kaydını yaptılar hadi bakalım ve müşteri hizmetleride çok umursamaz ben bir daha bu firmadan alış veriş yapmam ....

---------- Spam Engelliyici 19:21 ---------- Önceki Mesaj 19:20 ----------

Arkadaşların dediği gibi telefon yerine yemeksepeti üzerinden verin siparişinizi. Bırakın aracı firmayla uğraşsınlar, sizle değil.

Böyle bi sıkıntı yaşamazsınız asla.
Öneri içiin teşekkürler

hocam içecek için hala bekliyoruz 1 saat oldu abartısız üstelik 3 apartman ötede bu yer

Yerinde olsam gelen pizzalaarı siparişin kalanını da getirene kadar yemezdim diğerleri gelene kadar soğuyacakları için onları da iade eder yenisini isterdim. Sorun çıkarırlarsa da bizzat şubeye gider soruna sorunla karşılık verirdim. Tabi bu arada başka birşey atıştırman lazım. Parasını vermeseymişsin keşke hemen.

Şikayetvar'a ve Facebook sayfalarına falan heryere de yazmak gerek.

Yerinde olsam gelen pizzalaarı siparişin kalanını da getirene kadar yemezdim diğerleri gelene kadar soğuyacakları için onları da iade eder yenisini isterdim. Sorun çıkarırlarsa da bizzat şubeye gider soruna sorunla karşılık verirdim. Tabi bu arada başka birşey atıştırman lazım. Parasını vermeseymişsin keşke hemen.

Şikayetvar'a ve Facebook sayfalarına falan heryere de yazmak gerek.
Yazdım hocam

kardeşim sen bir hizmet alıyorsun ve bu hizmet karşılığında bir ücret ödüyorsun ve bu ücretin karşılığını alman gerekmezmi 2 kere iş yapıyorlar bu kadar olay dediğiniz bu biz hakkımızı arıyoruz he desen ki bir küçük pizza bir kola için hayır adamların kendi umursamazlığı motorcu çocuk geldi şimdi çok çok özür dileriz işte restorantımızdaki elemanların suçu diye söylendi kardeşim bu 1 15 dklık yarım saatlik bir olay değildi tmm pizzalar bir saat sonra geldi ama unutulan içeek te 2 saat sonra geldi şikayet kaydını yaptılar hadi bakalım ve müşteri hizmetleride çok umursamaz ben bir daha bu firmadan alış veriş yapmam ....

---------- Spam Engelliyici 19:21 ---------- Önceki Mesaj 19:20 ----------

Öneri içiin teşekkürler

O konuda mutabıkızda 1 saat aç aç beklemek yerine gitmen daha mantıklı.Ayrıca çalışmayan anlayamaz bu servis işleri ilet bir şeydir.

o yüzden siparişleri yemeksepeti.com dan veriyorum.5 dk geç mi geldi hemen bildiriyorum.arayıp soruyorlar...
yemeksepeti %10 kesiyor neden telefonla vermiyorsunuz siparişi diye ağlıyorlar..
LC bana da genelde geç getiriyordu 2 defa şikayet ettim.1inde de kolayı unutmuşlardı.

Tek bizim olumsuz puanımızın bir önemi olur mu ki?

Tek bizim olumsuz puanımızın bir önemi olur mu ki?
30dk sınırları içindeysen bedavayı karşılamak zorunda.ben bir kere bildirmiştim sonra da telefonla arayıp bildirdim,gerisini siz düşünün artık deyince -abi çalışandan kesilir ama falan dedi de vazgeçtim.sonraki siparişler vaktinden önce gelmeye başladı.adamlar biliyor çünkü adresden benim olduğumu :D

Ben de MC Donalds bekliyorum şu an ben de şikayetimi buraya yazayım bari 1 saat oldu gelmediler. :(

Bu arada git al diyenler o nasıl bir mantık bana servis hizmeti sunuyorlar bundan yararlanıyorum, gidip alabilme imkanım var diye servisin kalitesizliğinden şikayet etmemeli miyim yani gidip almadığım için suçlu mu olurum? :) Yapmayın.

Bence sabitlenmeli arkadaşlar gelmeyen siparişleriniz ile ilgili olumsuzları yazalım dervegider mc donalds genel olarak aynı zaten nereden sipariş verdin....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri