Liveleak 20 puan ve youtube embed ekleme

• Kullanıcı KUMANLI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Faydali imleme Siteleri- Free Hizmetl

KUMANLI

Kayıtlı Üye
Tebrikler KUMANLI. Benimde 2 puan kaldi 20'yi tamamlamaya ama bu işin gerçekten bir faydası oalcak mı halan kestiremedim aşıcası. Deneyip göreceğiz artık.

sonuçları paylaşırsanız seviniriz

Hayırlısı olsun :) Benimde şu an 15 point yarın kısmetse açılır:)

Benimde 2 güne açılcak inş. Güzel bilgiler sağol paylaştığın için.Bu arada attığın her video 400-500 izlenmiş maşallah :)

benim dün attığım 5 video 70K izlenim almış yorum yağmuruna tutlmuş :D Umarım youtube videoları içinde aynı şeyi görürüz

Liveleakte birde şöyle olay,içeriğiniz FEATURED olursa 50 puan kazanıyorsunuz ama bu sizin yapabileceğiniz birşey değil kısa sürede yorum-izlenme belli bi düzeyde gerçekleşirse otomatikman FEATURED oluyor,yalnız bu iyi birşey değil aslında eğer içerğiniz featured olursa youtube videonuz direk liveleak videosuna dönüşüyor bize bir faydası olmuyor.

[MENTION=1552]Enes[/MENTION]
Valla arkadaş güncel atın dedi bende güncel attım :D baktım çok izleniyor alıp youtubeye de yükledim , youtube de pek izlenmedi :)

---------- Mesaj saat 16:12:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:11:39 civarında gönderildi. ----------

Bu arada yoruma puan gelmiyormuydu , bende yorumlara hiç puan gelmemiş ?

---------- Mesaj saat 16:13:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:12:49 civarında gönderildi. ----------

Liveleakte birde şöyle olay,içeriğiniz FEATURED olursa 50 puan kazanıyorsunuz ama bu sizin yapabileceğiniz birşey değil kısa sürede yorum-izlenme belli bi düzeyde gerçekleşirse otomatikman FEATURED oluyor,yalnız bu iyi birşey değil aslında eğer içerğiniz featured olursa youtube videonuz direk liveleak videosuna dönüşüyor bize bir faydası olmuyor.

fazla izlenmeyen videolar atalım bizde :D

Önemli değil ya featured vidoeya denk gelmek zor zaten ayda yılda bir oluyor o çok sakıncası yok,en azından liveleakte abone kazanırsınız o da iyi birşey.

Merhaba arkadaşlar dün sizlerle liveleak hakkında birkaç bilgi paylaşmıştım.Bugün hesabım 20 puana ulaştı ve bahsettiğim gibi youtube embed ekleme açıldı.

20 puana ulaştığınızda meydana gelen değişiklikleri kısa bir video ile sizlere anlatmak istedim.

ben video yüklüyorum fakat yüklediğim videonun küçük resmi yok acaba birde onu anlatırmısın normalde 20puan kasarken video yüklediğimizde ne gibi ayarları yapmamız gerekiyor ?

[MENTION=1552]Enes[/MENTION]
Valla arkadaş güncel atın dedi bende güncel attım :D baktım çok izleniyor alıp youtubeye de yükledim , youtube de pek izlenmedi :)

---------- Mesaj saat 16:12:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:11:39 civarında gönderildi. ----------

Bu arada yoruma puan gelmiyormuydu , bende yorumlara hiç puan gelmemiş ?

---------- Mesaj saat 16:13:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:12:49 civarında gönderildi. ----------

fazla izlenmeyen videolar atalım bizde :D

yaptığınız yorumun başka bir kullanıcı tarafından oylanması gerekiyor.

oylama yapmak için 20 puanı geçmeniz gerekmekte, videoda yer alıyor oylama sistemi

Reyiz eski konunun bağlantısını konuya ekler misin? Çok iyi anlatmışsın. Sesine sağlık.

Ben video yükleme yaptım ama puan gelmedi. Nedendir?

Tamam. Onaydan geçtikten sonra geliyoru sanırım.

arkadaşlar benim hesapta da embed açıldı 20 point
rfx1u.png

rfx35.png
[MENTION=2262]KUMANLI[/MENTION]eyv kardeşim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri