LiveLeak ve Youtube

• Kullanıcı echelon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

echelon

Kayıtlı Üye
Bu ikisi arasında nasıl bir ilişki vardır arkadaşlar.

İzlenim sayılarına bir faydası varmıdır acaba.

Az önce bir videom featured oldu ve embed kodu koymama izin verdi.

Kullanmaya başlamak istiyorum. Olumsuz bir yönleri varmıdır acaba.

ben de liveleak i merak ediyorum kullanmaya başlayabilirim ama pek bilgim yok

30 puan geldi 15 dk önce bir baktim geri almışlar ama hala embed kodum açık :)

liveleak ile ilk kazanmaya baslamistim isi bilen icin cok saglam kaynaktir. emabled kodunuz acıksa liveleakda olmayan videolari yt atarak liveleaka gönderebilirsiniz.

liveleak ile ilk kazanmaya baslamistim isi bilen icin cok saglam kaynaktir. emabled kodunuz acıksa liveleakda olmayan videolari yt atarak liveleaka gönderebilirsiniz.

şuanda orjinal bir kaynak buldum takip ediyorum.Youtubede olmayan kaza videolarini youtube yüklüyorum ardından embed ile liveleak atiyorum insallah olumlu sonuç alri.m

İzlenim açısından sayıyı artırıyor kafadan 1k alırsınız izlenim olarak fakat reklamlar çıkmıyor liveleak da

İzlenim açısından sayıyı artırıyor kafadan 1k alırsınız izlenim olarak fakat reklamlar çıkmıyor liveleak da

sadece izlenimmi aliniyor Liveleakten reklam tıklamalarını bir faydası yoksa ugrasmaya değmez.

sadece izlenimmi aliniyor Liveleakten reklam tıklamalarını bir faydası yoksa ugrasmaya değmez.

:)

o izlenim sayesinde youtube da yukarı çıkıyor video zaten,video içi programlama simgeleride çıkıyor,bedava sağlanan yüzde yüz organik izleme her yönden faydası var,defalarca 40-50 dolar kazandım video başı sadece liveleak kullanarak,ama doğru tazda video yüklemek gerekli.

:)

o izlenim sayesinde youtube da yukarı çıkıyor video zaten,video içi programlama simgeleride çıkıyor,bedava sağlanan yüzde yüz organik izleme her yönden faydası var,defalarca 40-50 dolar kazandım video başı sadece liveleak kullanarak,ama doğru tazda video yüklemek gerekli.

yorumun için teşekkür ederim bir denemek lazim embed koduyla yüklemeyi. Birde embed kodunu kabul etse

We were unable to extract an embed code from the url you provided!

sürekli bu hatayi aliyorum.

yorumun için teşekkür ederim bir denemek lazim embed koduyla yüklemeyi. Birde embed kodunu kabul etse

We were unable to extract an embed code from the url you provided!

sürekli bu hatayi aliyorum.

videonun tam olarak yüklendiğinde emin ol birde direk youtube linkini yapıştır feature tarzı ekler olmasın linkte,yani watch?v=xxxxxxxxxxx şeklinde olsun.

Hocam yeni bu özellik aktif olduysa biraz beklemenizi tavsiye ederim çünkü sonradan sonraya aktif oluyor liveleak da. Biraz geç güncelliyor belki ilerleyen saatlede tam anlamıyla oturabilir.

youtube video yukleyemezsiniz... hiç uğraşmayın.. yuleme panaeli kapalı, her uye olan youtube ve farklı video yukleyemıyor...
yulemış oldugunuz videolar incelemeden geçıyor tahmının 15 dk - 1 saat arası beklemede, adamlar ince eleyıp sık dokuyor seçici davranıyor...
orada youtube video yukleyenler var ya eski aboneler, yada belırlı puan ayda zaman dılımını geçiren kimseler...
o bakımdan boşa uğraşmayın...
ddiğimden fakrlı bişe diyecek varsa buyursun bende öğreneyim ;)

youtube video yukleyemezsiniz... hiç uğraşmayın.. yuleme panaeli kapalı, her uye olan youtube ve farklı video yukleyemıyor...
yulemış oldugunuz videolar incelemeden geçıyor tahmının 15 dk - 1 saat arası beklemede, adamlar ince eleyıp sık dokuyor seçici davranıyor...
orada youtube video yukleyenler var ya eski aboneler, yada belırlı puan ayda zaman dılımını geçiren kimseler...

iyi olan tarafı da o zaten spam mekanı değil,tarzı tutturan gider:) zaman yada eski üyeliğin bi önemi yok benimde fazla değil 6 ya oldu 120 puanım var hiçte sorun falan çıkmıyor saçma sapan video yüklemedikten sonra,gidip vine videosu atarsan ömrün fazla olmaz tabi orasını garanti ederim:)

videonun tam olarak yüklendiğinde emin ol birde direk youtube linkini yapıştır feature tarzı ekler olmasın linkte,yani watch?v=xxxxxxxxxxx şeklinde olsun.

Dediğiniz şekilde oldu yükledim saolun embed videosunu

yukarda youtube videosunu yükledim.Yinede teşekkürler.

Dediğiniz şekilde oldu yükledim saolun embed videosunu

yukarda youtube videosunu yükledim.Yinede teşekkürler.

dostum, o site içine isteidğin video yukluyorsun, içerisine youtube videosu yukleyebildin mi siteye ?? sitede muşteri var sen yukluyorsun o siteye video ister youtubeden ister xx siteden, reklam çıkıyor ama herkesın kı deıl.. anlatamadım sanırım neyse kolay gelsın sızlere... :D

dostum, o site içine isteidğin video yukluyorsun, içerisine youtube videosu yukleyebildin mi siteye ?? sitede muşteri var sen yukluyorsun o siteye video ister youtubeden ister xx siteden, reklam çıkıyor ama herkesın kı deıl.. anlatamadım sanırım neyse kolay gelsın sızlere... :D

hiçbirşey anlamadım hocam yazdığından:)

iyi olan tarafı da o zaten spam mekanı değil,tarzı tutturan gider:) zaman yada eski üyeliğin bi önemi yok benimde fazla değil 6 ya oldu 120 puanım var hiçte sorun falan çıkmıyor saçma sapan video yüklemedikten sonra,gidip vine videosu atarsan ömrün fazla olmaz tabi orasını garanti ederim:)

Peki youtbede kaydettıgın bir videonu o sitede direket youtube oalraktanıtıp, videonu gosterebiliyor vede reklamlarını çıkarttıra bılıyormusun ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri