Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
işin aslı featured iyi birşey değil.youtube olarak gömdüğünüz video featured olunca direk liveleak videosu haline geliyor size bir faydası olmuyor izleme sayısı yada kazanç olarak.
yüklediğiniz videolarda seçici olursanız kesinlikle etkiliyor,fazlasıyla hemde.
repost olmayacak,reality özelliği yada ilginç yerel haberler olacak.
puan geliyor ama üst üste tekrarlarsanız banlarlar.
otomatik olarak featured yani özel video olmuyor videoyu inceleyen moderatörün hoşuna giserse özel video yapıyor ve anasayfada çıkıyor.Şuan ana sayfada en üstteki kısımda bulunan " The Ideal Woman" adlı video bana ait ve videoyu attıktan 1 saat sonra yani moderasyondan geçtikten sonra mesaj attılar videonu özel yaptık diye.Senin yapacağın birşey yok,yorum-paylaşım-beğeni sayısıyla bağlantılı,video kısa süre içinde hızlı biçimde yorum alırsa otomatikman featured oluyor 50 puan hesabına işleniyor.
otomatik olarak featured yani özel video olmuyor videoyu inceleyen moderatörün hoşuna giserse özel video yapıyor ve anasayfada çıkıyor.Şuan ana sayfada en üstteki kısımda bulunan " The Ideal Woman " adlı video bana ait ve videoyu attıktan 1 saat sonra yani moderasyondan geçtikten sonra mesaj attılar videonu özel yaptık diye.
Videoyu ll ye yükleyerek attım ama sayfaya orginal video diyerek youtube sayfamı gösteren link koymuştum onu silerek ana sayfaya atmışlar.
yahu moderatörün önüne otomatik geliyor işte onu diyorum moderatör ellemi seçecek ahh bu video çok hareketli diye ,mekanik olsa ne farkedecek otomatik olsa ne farkedek temel parametre kısa sürede yüksek yorum alması videonun onu söylüyoruz,bırakta fikrimiz olsun kaç aydır kullanıyoruz liveleaki.
![]()
liveleakte youtube gibi bir sistem yok moderasyon var,üyeler direk raporluyor zaten repost yada uygun olmayan içerik yüklendiğinde,baya cazgırdır LL üyeleri![]()
otomatik olarak featured yani özel video olmuyor videoyu inceleyen moderatörün hoşuna giserse özel video yapıyor ve anasayfada çıkıyor.Şuan ana sayfada en üstteki kısımda bulunan " The Ideal Woman" adlı video bana ait ve videoyu attıktan 1 saat sonra yani moderasyondan geçtikten sonra mesaj attılar videonu özel yaptık diye.
Videoyu ll ye yükleyerek attım ama sayfaya orginal video diyerek youtube sayfamı gösteren link koymuştum onu silerek ana sayfaya atmışlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.