Logo,Kapak Fotoğrafı ve İntro'nun Önemi

TbmMaster

Yasaklanmış
Arkadaşlar 1 ay önce açtığım,bir şahıs adına açılmıs atıyorum "Ahmet Yılmaz" adında bir kanalım vardı.Bu kanalın logosu,kapak tasarımı ve introsunu ben ücret vererek yaptırmıştım hakkatten bakınca şöyle 10 numara duruyor dışardan kanal.

1 ay'da kanalda doğru düzgün video olmamasına rağmen(5 video toplam izlenim 200-250) abone sayısı 37...

Kısacası Ambalaja önem verelim arkadaşlar,daha öncede karşılaştım bu durumla.Logo,kapak fotoğrafı ve intro abone çekmede büyük bir avantaj olarak gözüküyor,bilginize..

Saygılar...

Aynen haklısın müdür. Bende özgün işlere girince bol bol intro, kapak fotoğrafları yaptıracağım. :D

1 Kanalım vardı kanalda 2 video vardı sadece bir rap sanatçının müzikleri kanalın ismi ayrıydı rap sanatçının ismini yaptım 1 ay gibi kısa sürede 200 organik abone geldi şuan 320 abone var 110 bin izlenme var aslında kanal videoya uygun paylaşım yapılırsa her türlü tutar.

1 Kanalım vardı kanalda 2 video vardı sadece bir rap sanatçının müzikleri kanalın ismi ayrıydı rap sanatçının ismini yaptım 1 ay gibi kısa sürede 200 organik abone geldi şuan 320 abone var 110 bin izlenme var aslında kanal videoya uygun paylaşım yapılırsa her türlü tutar.

kanal ismi zaten apayrı bi öneme sahip abone çekmek için :)

Hayırlısı artık ne zaman gireceksin şu özgün işlere ? bak millet malı götürüyor :)

YTP Network açılışında girecem dedim ama YTP Network'e daha var galiba. :D İlk önce How To Use'nin Türkiye ayağını yapacağım. Sonra ünlüleri eleştireceğim. :D
Buralardan gelen paralarla da kamera ve ses sitemi alacağım. Sonra sokaklara ineceğiz. :D Bu işi yaparsam sadece ben kazanmayacağım forumdan da kazanacaklar var. :D Forumdan bazı arkadaşlarla da çalışacağım tabi kabul ederlerse. Özgün içeriğe yönelmek lazım kopyala kopyala nereye kadar? :D Biz de malı götürecez. :D Biz de yiyecez. :D

YTP Network açılışında girecem dedim ama YTP Network'e daha var galiba. :D İlk önce How To Use'nin Türkiye ayağını yapacağım. Sonra ünlüleri eleştireceğim. :D
Buralardan gelen paralarla da kamera ve ses sitemi alacağım. Sonra sokaklara ineceğiz. :D Bu işi yaparsam sadece ben kazanmayacağım forumdan da kazanacaklar var. :D Forumdan bazı arkadaşlarla da çalışacağım tabi kabul ederlerse. Özgün içeriğe yönelmek lazım kopyala kopyala nereye kadar? :D Biz de malı götürecez. :D Biz de yiyecez. :D

Nasrettin Hoca'nın hikayesi gibi mi :)

Yaz gelecek te, Hoca'nın koyunları tarlalara girip yünlerini dikenlere takacak ta, hoca da o dikenlere takılan yünleri toplayıp eğirecek te, en son eğirdiği yünlerden çorap yapıp satacak ta alacaklısının borcunu ödeyecek :)

Nasrettin Hoca'nın hikayesi gibi mi :)

Yaz gelecek te, Hoca'nın koyunları tarlalara girip yünlerini dikenlere takacak ta, hoca da o dikenlere takılan yünleri toplayıp eğirecek te, en son eğirdiği yünlerden çorap yapıp satacak ta alacaklısının borcunu ödeyecek :)

:D :D :D Bakalım belki olur. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri