Logoya telif atmak caiz mi...

• Kullanıcı davşan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

davşan

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar geçen bir baktım bir tane kanalım kapandı. Mailine bakmamıştım epeydir, sonra aniden kapandı. Şimdi mailime bakınca gördüm, olay şu şekilde:

Ben bunu görmedim, görseydim kaldırırdım zaten de arkadaşlar logoya telif yollanabiliyor mu ve şuan ben ne yapmalıyım onu soracaktım.

logoya content ıd alması lazım sanırım...kafasına göre atamaz.attığı sahte telife giriyor,sonuçta yapım ona ait değil.

sahte telif atmış ama ne gerek vardı ondan almaya kim milyoner olmak ister videoları her yerde var :)
logoya telif atmamış bu arada yanlış anlamışsınız,benim editlediğim videoları yüklemişsiniz diyor arkadaş.git kendin çek koy banane der gibi ;)

[MENTION=2046]DeviLLe[/MENTION] arkadaş sağolsun banada atmıştı baya bi tartışmıştık.

---------- Mesaj saat 22:55:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:50:43 civarında gönderildi. ----------

@davşan sanırım kanal bu arkadaşın [MENTION=2046]DeviLLe[/MENTION] iletişem geçerek anlaşın.

ki videoya logo koydu diye kimse o videoyu atacak diye bir şey yok. bedavadan reklam ama adam istemiyor videoda logom var kaldır diyor yapacak bir şey yok bir şekilde anlaşın.

Yahu benim aklıma gelmedi hiç, logo var diye, aynen adamın reklamı olur, bana da giren çıkan bir şey yok zaten diye düşünmüştüm. Ee Yumi hocam, anlaşması kaldı mı ki bu işin, kanal kapandı benim. :) Açılır mı o?

Yahu benim aklıma gelmedi hiç, logo var diye, aynen adamın reklamı olur, bana da giren çıkan bir şey yok zaten diye düşünmüştüm. Ee Yumi hocam, anlaşması kaldı mı ki bu işin, kanal kapandı benim. :) Açılır mı o?

açılır açılır gelen maili silmediysen tabi mailde videoların kimliği mevcut [MENTION=2046]DeviLLe[/MENTION] ile iletişime geç yanlış hatırlamıyorsan bu arkadaştı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri